Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő tréning vidéken, a Bakony lábánál

Csapatszellem, összetartás, motiváció. Közös célok, és az azokért való küzdelem, a cég hatékony működése, a munkatársak elégedettsége. Csak néhány a több tucat érv közül, amiért érdemes évente néhány alkalommal csapatépítő tréninget szervezni.

Csapatépítő tréning vidéken, a Bakony lábánál

Csapatépítő tréning vidéken, a felejthetetlen közös élményekért

A fent felsoroltak nem csupán érvek, hanem egy sikeres cég vagy vállalkozás alapjai is egyben, amelyek meglétét – és természetesen fejlesztését – minden, vidéki csapatépítő tréning helyszínünkön megrendezésre kerülő csapatépítés során segítjük, támogatjuk, és amelyeket színes, felejthetetlen élményekkel fűszerezünk meg.

 

Ha csapatépítő tréning vidéken, akkor Kristály Hotel**** wellness és konferencia hotel! Szállodánk kiváló csapatépítő tréning helyszín Ajkán. A csapatépítő tréning helyszín a Balatontól mindössze 30 km-re fekszik a Bakony lábánál, a csodás Kristály-völgyben. Mitől lesz valóban nagyszerű élmény a csapatépítő tréning vidéken? A csapatépítő helyszín közelében található természeti kincsektől, a Balaton-felvidék és a Somló kínálta programlehetőségektől, a gasztronómiai kalandoktól. 

 

Az ország egyik legjobb csapatépítő tréning helyszínét kínáljuk! Kérje személyre szabott ajánlatunkat alább, legyen részese a valaha volt legjobb csapatépítő programoknak!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő tréning vidéken, a legjobb programokkal

Csapatépítő tréning vidéken, de miért pont Ajkán? Jól ismerjük, és biztosítjuk a felejthetetlen csapatépítő tréning minden összetevőjét a nálunk megrendezésre kerülő csapatépítésekhez! Kiválóan felszerelt konferenciatermünk és Carbon Bárunk felel a beltéri programokért. 

 

Ha azonban csapatépítő tréning vidéken, akkor a kültéri programok sem maradhatnak el, igaz? Ezek a wellness hotelt körülölelő zöldövezeti, parksoított területen valósulhatnak meg. Partnereinknek köszönhetően lesz csak tényleg felejthetetlen a csapatépítő tréning vidéken, hiszen csapatépítő programok végeláthatatlan sorát kínáljuk az érdeklődőknek!


Csapatépítő tréning vidéken, a Balaton-felvidéken, kiváló felszereltséggel

Minden szükséges összetevőt és eszközt biztosítunk ahhoz, hogy a csapatépítő tréning vidéken valóban tökéletes legyen, mindehhez ki sem kell lépniük szállodánkból! Vidéki csapatépítő tréningünk nagy méretű konferenciateremmel rendelkezik, melynek elrendezését természetesen az Önök igényeihez szabjuk (legyan az U-alak, széksoros, iskolapados, stb.). A nagy ablakokon beköszön a természet, a terem felszereltsége kimagasló. Többek között projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult várja vendégeinket. 

 

Legyen a csapatépítő tréning vidéken gasztronómiai élményekkel teljes! Mindezt nem csupán cateringgel, de éttermünk kínálatával is biztosítjuk. A hotelben található Kristály Cukrászdában isteni aprósüteményeket, kávét, és számos más finomságot kóstolhatnak, itt a paleo életmód követői és a diétázók is találnak számukra megfelelő harapnivalókat.

 

Csapatépítő tréning vidéken a Bakony és a Balaton ízeivel

Csapatépítő tréning vidéken, a környék ízeivel. Hotelünk étterme nem csupán minőségi, de lehetőség szerint háztáji és őstermelői alapanyagokból készült ételeket kínál. Jól tudjuk, hjogy az ételek alapkövei a friss és minőségi alapanyagok. Fogásaink egytől egyik a Balaton és a Bakony természeti gazdagságát tükrözik. Éttermünk két kisebb, valamint egy nagyonn helyiséggel is rendelkezik, így a csapatépítő tréning vidéken tényleg zavartalan lehet.

 

Csapatépítő tréning vidéken, wellness élményekkel

Csapatépítő tréning vidéken, ahol csodás wellness részleg várja a résztvevőket. 45 négyzetméteres alapterületű, 31 fokos, feszített víztükrű medence, pihenőágyak, hangulatos megvilágítás, napozóterasz, modern szauna komplexum, finnszaunák, infraszauna, gőzkabin, illatkamra, sókamra, merülőmedence. Jól hangzik, igaz?


 (2.kép) (3.kép) (4.kép) (5.kép) (6.kép) (7.kép) (8.kép) (9.kép) (10.kép) (11.kép) (12.kép) (13.kép) (14.kép) (15.kép) (16.kép) (17.kép) (18.kép) (19.kép) (20.kép) (21.kép)

 

Csapatépítő tréning vidéken stílusos szórakozási lehetőséggel

4 pályás bowling pálya, biliárdasztalok, csocsó, darts, prémium italok, széles borlap, 5 különböző csapolt sör. Jól hangzik, nem igaz? A stílusos szórakozást a vidéki csapatépítő tréningen a hotel saját bárja, a Carbon Bár biztosítja a finom vacsora után. 

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976