Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

A legjobb adventi, karácsonyi programok a Balatonnál

A karácsony sokak számára az év egyik legjobban várt időszaka. Szerencsére a csodálatos magyar tenger környékén is vannak olya helyek, ahol lehet ezt a csodás ünnepet várni, kicsit a karácsonyra hangolódni. Mutatjuk 2022 legjobb adventi balatoni programjait!

A legjobb adventi, karácsonyi programok a Balatonnál

Keszthelyi adventi programok a Balatonnál

Ha a Balaton környékének szépségeiről van szó, akkor az biztos, hogy Keszthely nem maradhat ki. A legjobb karácsonyi, adventi programok listájáról sem maradhat le ez a kis ékszerdoboz, már csak azért sem, mert nagyon különleges programok lesznek itt, illetve már vannak is, egészen január 8-ig. Keszthelyen lesz mindenféle jó, ami az adventi várakozást meghitté varázsolja, a karácsonyi vásár, különlegese koncertek, városi betlehem, téli finomságok, extra meglepetések mellé már csak Ön kell, és szerettei!

 

Ha szeretné megtapasztalni a keszthelyi adventi várakozás varázsát, akkor foglaljon szobát Balatonii vidéki hotelünkben kristalyhotelajka.hu/videki-hotel.html, Ajkán, egy karnyújtásnyira a csodás Balaton parttól, a Balaton-felvidék lankái közepette!  

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Tihanyi adventi programok a Balatonnál

Tihany egy másik olyan varázslatos hely a Balaton északi partján, aminek szépsége egyszerűen mindenkit elvarázsol. Az Apátság, az ófalu, a macskaköves utcák, a csodás panoráma, a semmihez sem fogható látványa a Balatonnal télen is kihagyhatatlan, de a különleges adventi programok miatt is érdemes lesz elnézni majd erre is! December 3-án, pénteken rendezik meg a XII. Tihanyi Forraltborfőző Verseny, ahol koncertekkel, karácsonyi hangulattal, sőt körhintával várják a vendégeket. Helyszín a Mádl Ferenc tér, kezdés délután 2-kor. Ugyanezen a napon, december 3-án, 11-órától a Tihanyi PIAC placcon Mikulás programok lesznek, jó sok csokival. Illetve december 4-én, 11-én, és 18-án jótékonysági sütivásárt tartanak a Tihanyi apátság, műsorok kíséretében, advent vasárnapjain, a 10 órás ünnepélyes szentmise után.

 

Folly Arborétum adventi programok a Balatonnál

A Follly Arborétum hatalmas fenyői télen-nyáron csodaszépek. Az örökzöld arborétumot ezért érdemes az évnek ebben az időszakában is felkeresni. Nemcsak a csodaszép, és nagyon speciális növények miatt jó ide eljönni, hanem azért is mert tényleg lenyűgöző a Balatonra nyíló panoráma. Na meg adventi programokkal is készülnek a látogatók számára a hétvégi éttermi specialitások és a megújult süteményválaszték mellett. Szombatonként gyertyagyújtás, és családi programok lesznek.

 

A Balaton nagyobb városai mind-mind készülnek meghitt adventi programokkal, ezért érdemes ebben az időszakban is a Balaton környékét választani feltöltődésre, és körbenézni! Amennyiben szeretnének a Balaton-felvidék legszebb részén hangolódni az ünnepekre, foglaljanak szobát a négycsillagos Kristály Hotelben az alábbi gomb segítségével! 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976