Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Rendezvényhelyszín

A komplex megoldások hívei vagyunk

A valóban különleges események – legyen az bármely típusú üzleti vagy privát rendezvény – valóban hozzájuk méltó, különleges rendezvényhelyszínt érdemelnek. Wellness és konferencia hotelünkben a komplex megoldások hívei vagyunk, exkluzív, különleges helyszínt kínálunk a nálunk megrendezésre kerülő eseményeknek. Nem csupán páratlanul, kiválóan felszerelt, természetes fényű rendezvénytermünk vagy wellness hotelünk 36 modern, ízléses, természetközeli anyagokkal és színekkel berendezett szobája és 2 lakosztálya járul hozzá a privát és üzleti események sikerességéhez. A gasztronómiai élményekért hotelünk étterme felel, a szórakozást szállodánk Carbon Bárjának megtalálható 4 sávos bowling pálya, biliárdasztalok, csocsó és nagyszerű italaink garantálják. 

 

A felejthetetlen események szakértői vagyunk! Válassza a Hotel Kristályt**** privát vagy üzleti rendezvénye helyszínéül! Élje át a négycsillagos wellness élményeket és a komplex, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat anélkül, hogy egy pillanatra is ki kellene mozdulnia szállodánkból! Kérje személyre szabott, egyéni ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, vagy tájékozódjon rendezvénytípusainkról alább! 

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
MegjegyzésNégycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976