Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Az ország egyik legjobb csapatépítő tréning helyszíne

Összetartás, csapatmunka, motiváció, a célokért való közös küzdelem. Minden sikeres cég vagy vállalkozás alapja, amelyek meglétét a nálunk megrendezésre kerülő csapatépítő tréningekkel segítjük, és amelyeket színes, közös, felejthetetlen élményekkel fűszerezünk meg. Házunk komplex szolgáltatásai, programkínálata és partnereink ajánlatainak sokszínűsége a megérkezéstől az elutazásig biztosítja, hogy vendégeink az itt töltött idő minden percét hasznosan és élményekkel gazdagodva töltsék el. Legyen szó gasztronómiai jellegű élményekről, szabadulójátékokról, vagy éppen jótékonysági aktivításról, nálunk garantáltan megtalálják a tökéletes csapatépítő tréning helyszínt!

Az ország egyik legjobb csapatépítő tréning helyszíne

Csapatépítő tréning komplex szolgáltatásokkal

A rendezvények esetében is a komplex megoldások hívei vagyunk, a felejthetetlen események szakértőjeként házon belül biztosítjuk a tökéletes csapatépítő tréning minden összetevőjét, méghozzá hiánytalanul! Teraszkapcsolatos, természetes fényű, nagy ablakokkal rendelkező konferenciatermünk kiválóan felszerelt, nagyszerű otthont nyújt előadásoknak, beltéri csapatépítő játékoknak. A kültéri programok hotelünket körülölelő zöldövezeti részen valósulhatnak meg, a gasztronómiai élményeket cateringgel, valamint éttermünk kínálatával varázsoljuk tökéletessé. A hotelben található Kristály Cukrászda az aprósüteményekért és ínycsiklandozó falatokért felel. Wellness részlegünk, fűtött úszómedencénk, és szauna birodalmunk a testi-lelki feltöltődést, míg kényelmes, modern, exkluzív kialakítású szobáink a privát teret biztosítják. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat a valaha volt legjobb csapatépítő tréningjéhez az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő tréning, ahol este is a szórakozásé a főszerep

Folytatódjanak a felejthetetlen pillanatok hotelünk Carbon Bárjában, ahol a stílusos szórakozás szerelmeseit 4 sávos bowling pályával, biliárdasztalokkal és csocsóval várjuk. Bartenderünk a finom italokról is gondoskodik, így Önök átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak! Carbon Bárunk igény esetén zártkörűsíthető!

 

Csapatépítő tréning helyszín

 

Csapatépítő tréning színes programkínálattal

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyik legkiemelkedőbb csapatépítő tréninghelyszínként programok széles kínálatával várjuk Vendégeinket. Természetesen egyedi kívánságaikat és elképzeléseiket is maradéktalanul teljesítjük! Tekintse meg kiemelt partnereinket, és kérjen ajánlatot csapatépítő programjainkra, szállással együtt egy helyen!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Somló Spirit Cornus Pálinkaház

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt. Lehetőség van pálinka kóstolásra, illetve üzemlátogatásra.

 

Tornai Pincészet

A Tornai Pincészer egész évben várja vendégeit borkóstolóra, pincelátogatásra. A borok mellé helyi alapanyagokból készült borkorcsolyákat és különleges, meleg ételeket is, valamint dűlőtúrát, borvacsorát, kerékpáros vagy gyalogos túrákat is kínálnak. 

 

Halimba Kristály

A Hungarian Table Top Kft. magas színvonalú kézi gyártású, szájjal fúvott ólommentes kristálykelyhek, poharak, dekantálók, vázák készítésével foglalkozik. A cég halimbai telephelyén a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező, kézi üveggyártás minőségi termékei készülnek. Céljuk megőrizni és továbbadni ezt a manufakturális, több évszázados múltra visszatekintő technológiát és termékeiket a világon minél szélesebb körben megismertetni. Vendégeink megismerhetik a manufaktúra titkait.

 

Tekeresvölgyi Családi Birtok

Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi családi birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már 45 magyartarka tehenük tejét dolgozzák fel, nem minősített biogazdaságukban. Fontosnak tartják, hogy segítsék megismertetni az emberekkel a minőségi élelmiszerfogyasztás előnyeit, valamint azt, hogy hosszútávon erre egy életformaként tekintsenek. Számos más készítményük mellett főként a karakteres érlelt, félkemény és lágy sajtjaik a manufaktúra zászlós termékei. Vendégeink részt vehetnek sajtkostolókon vagy birtoklátogatáson. A kihívást és a kalandokat kereső csapatok, cégek számára lehetőség van disznóvágásra, esetleg kolbásztöltésre.

 

Szabadulock szabadulószoba

Szabadulós játékszobáik remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Kiváló választás egy céges csapatépítésre, családi programnak, baráti összejövetelekre, leány/legénybúcsúra vagy akár szülinapi ajándéknak. A pályákon sok-sok logikára lesz szükség, valamint egy jó adag leleményességre és csapatmunkára, hogy megtalálják a kijutás módját. 

 

Sobri Jóska Kalandpark

Kalandozás az ország egyik legsokrétűbb élményparkjában, ahol több mint 30 különböző játékelemmel váják vendégeiket. Az aktív kikapcsolódás hívei kipróbálhatják erejüket és bátorságukat drótköteles extrémparkukban, száguldozhatnak bobpályájukon, és igazi betyáros kalandokban vehetnek részt. A legkisebbeket kalandvárral, ugrálóasztallal, és állatsimogatóval várják, a kirándulás szerelmeseinek pedig különböző hosszúságú és nehézségű túrákat javasolnak a festői szépségű tájon. A legextrémebb kikapcsolódás híveiről sem feledkeznek meg, számukra Európa második megazipline pályáját építették meg. 

 

További csapatépítő programok

  • Spartan futás a Parkerdőben
  • Csónakázó tó, csónakázás
  • Kovácsműhely
  • Jótékonysági játékok

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Rendezvénytípusok

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976