Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő programok vidéken, a Hotel Kristály****-ban

Minden sikeres cégvezető pontosan tudja, hogy a vállalat sikere, növekedése nagyrészt munkatársain múlik. A jó munkatársat pedig nem elég megfogni, meg is kell tartani – sőt, lojalitását, csapatszellemét ápolni is kell! A csapatépítő programok egy vállalat életében éppen ezért rendkívül fontos szerepet játszanak. Ez az a befektetés, amit ugyan nem tud pontosan lemérni, mégis biztos, hogy meghozza a várt eredményt: egy összeszokott, jó hangulatú csapatot, akik közösen dolgoznak a siker érdekében! 

 

Akár az éves rendszeres csapatépítő programról van szó, akár még csak most vezetné be ezt a rutint vállalatában, nálunk jó helyen jár! A Kristály Hotel****-ben nem csak szállással, rengeteg kirándulóhellyel és látnivalóval, de szervezett csapatépítő programokkal is várjuk. 

 

Kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével és segítünk a szervezésben, vagy böngésszen a lentebb összefoglalt csomagajánlatok között, és válasszon egyet csapata számára! A siker garantált lesz :) 

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés1
Beltéri csapatépítő programok: action!

Beltéri csapatépítő programok: action!

Egy jó film maradandó emléket hagy nézőben, készítőben egyaránt. Sokszor izgalmas, szövevényes a történet és számtalanszor mosolyt csal az arcunkra. Ez a program, ezekre az alapelemekre épít. A...

Beltéri csapatépítő programok: gyilkos randevú

Beltéri csapatépítő programok: gyilkos randevú

A csapattagok egy nyomozóbrigád szerepébe csöppenhetnek, akik egy hatalmas birtokon folytatják le a nyomozást. Nyomok és múltbéli rejtélyek felfedésével próbálják segíteni a helyszínen tartózkodó nyomozó tevékenységét

Beltéri csapatépítő programok: vetélkedő

Beltéri csapatépítő programok: vetélkedő

A résztvevők csapatokban, de egy helyen és időben teljesítik a könnyed, játékos feladatokat. A feladatok célja a szórakoztatáson keresztül, a társaság felélénkítése, egymás jobb megismerésének...

Csapatépítő programok: Mille Hungarika

Csapatépítő programok: Mille Hungarika

Felfedeznék a környék legszebb tájait, de közben csapatépítő játékra is vágynak? Ez a csomagajánlatunk éppen ezt kínálja Önöknek! GPS alapú játékunk során a legszebb helyeken várják a legnagyobb kalandok. 

Csapatépítő programok: szeszcsempészet

Csapatépítő programok: szeszcsempészet

Vajon melyik csapat tud több demizsont megszerezni a „szeszcsempészet” nevű csapatjátékunk során? Juttassátok el a megszerzett demizsonokat az orgazdához, és nyerjétek meg a vetélkedőt! 

Csapatépítő program - a láda titka

Csapatépítő programok: a láda titka

Vajon hol lehet, és mit rejthet a kincsesláda, amelyet elrejtettünk az Önök számára? A “láda titka” csapatépítő játékunk során erre a kérdésre kell megtalálniuk a választ különböző...

Csapatépítő program - kalandjátékok

Csapatépítő programok: kalandjátékok

Ismerjék meg egymás erősségeit, esetleges gyengeségeit egy fantasztikusan izgalmas és szórakoztató csapatépítő játék keretein belül! Vajon melyik csapat veszi jobban az akadályokat? 

Csapatépítő program - rejtvényvadászat

Csapatépítő programok: rejtvényvadászat

Kalandorok figyelem! A szabadban eldugott rejtvények csak Önökre várnak… Vajon melyik csapat fejti meg a legtöbbet? Versenyezzenek, végezzenek csapatmunkát és zsebeljék be az elismeréseket együtt!

1

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976