Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő programok: szeszcsempészet

Vajon melyik csapat tud több demizsont megszerezni a „szeszcsempészet” nevű csapatjátékunk során? Juttassátok el a megszerzett demizsonokat az orgazdához, és nyerjétek meg a vetélkedőt! 

Csapatépítő programok: szeszcsempészet

Csapatépítő program: szeszcsempészet

Egy stratégiai játék, amelyben mindenki jól érezheti magát! A szeszcsempészet csapatépítő játékunk alkalmával minden szem rátok, és a képességeitekre szegeződik: Escape dollárokkal, demizsonokkal kereskedhettek, a nyertes kilétét pedig az határozza meg, hogy ki a legügyesebb, legtrükkösebb kereskedő – no és persze hogy melyik csapat képes a leghatékonyabban kommunikálni, a feladatokat a legjobban kiosztani a csapattársaknak.

 

A „szeszcsempészet” csapatépítő játék menete

A játékban a csapatoknak alkalmazkodni kell a megváltozott szerepekhez, míg kezdetben egymással vetélkednek, később véletlenszerűen, egymásra utalt helyzetbe kerülnek. A „szeszcsempészet” nevű csapatépítő program egy stratégiai játék, ahol a csapatok a megzerzett információk alapján kereskedhetnek a demizsonokkal. A cél, hogy minél több demizsont szerezzetek meg, és juttassátok el azokat az orgazdához! A feladat végrehajtásához GPS készülékek, térképek, adó-vevők állnak rendelkezésetekre. 

 

A „szeszcsempészet” csapatépítő játék vége

A „szeszcsempészet” csapatépítő játék egy stratégiai versenyjáték, amelyben a nyertes csapat az, amelyik a legtöbb demizsont képes begyűjteni a játék időtartama alatt. 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976