Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Carbon Bár

Stílusos szórakozás Ajkán

Üdvözöljük Carbon Bárunkban, ahol a stílusos feltöltődésé és kikapcsolódásé a főszerep, legyen szó egy kellemes baráti beszélgetésről vagy egész esti aktív kikapcsolódásról. 4 pályás bowlingpályánk áll Vendégeink rendelkezésére, ahol a pörgős játékban 16 fő tud játszani. A játékhoz bowling cipő viselete kötelező melyet mi biztosítunk. Bárunkban billiárdasztallal, csocsóval és dartssal várjuk vendégeinket. 

Carbon Bár: biliárd, csocsó, bowling Ajkán

Bowling, biliárd, csocsó és finom italok a Carbon Bárban

Azok a vendégeink, akik egy finom vacsora után igényes szórakozásra vágynak, a szálloda modern enteriőrrel rendelkező bárjában ehhez mindent megtalálnak. A berendezés, a felhasznált anyagok, és maga a név is a város valamikori fő iparágára, a bányászatra utal.

 

Igényes választék, prémium italok, széles borlap és 3 különböző csapolt sör várja vendégeinket. A bár színpadán fellépő vendég művészek biztosítják a klubélményt, még színesebbé és emlékezetessé varázsolva ezzel az itt eltöltött időt. Színpadunkon fellépett már Kamarás Iván, Vámos Miklós és az Irigy Hónaljmirigy zenekar is.

 

4 darab Brunswick bowlingpályánkon a teljesen kezdő vagy a profi játékosok is megtalálják számításukat, a rendszer és a pálya kialakítása alkalmas akár egy verseny lebonyolítására is. A biliárd szerelmesei egy külön teremben hódolhatnak a játék örömének, ahol vörös szőnyegen és a Sin City jelenetei között jó hangulatban játszhatnak. A lazább kikapcsolódásra vágyóknak pedig ott az örök klasszikus: csocsó. Két asztalon folyhat egyszerre a játék. 

 

Exkluzív privát és üzleti rendezvényhelyszín

A Carbon Bár méltán kedvelt végállomása a nálunk megrendezésre kerülő privát és üzleti eseményeknek, konferenciáknak és csapatépítő tréningeknek. Egyéni kérés esetén a Bár zártkörűsíthető, így Vendégeink zavartalanul élvezhetik egymás társaságát és a Carbon Bár páratlan felszereltségét. Kérje személyre szabott ajánlatunkat privát vagy üzleti rendezvényhelyszínre az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Konferencia hotelként a komplex megoldások hívei vagyunk, rendezvényhelyszín iránt érdeklődő Vendégeink számára egy helyen kínáljuk az esemény céljának tökéletesen megfelelő, páratlan felszereltséggel rendelkező rendezvénytermet, éttermünknek köszönhetően a gasztronómiai kalandokat akár különteremben is, a hotel területén található cukrászda segítségével az egészséges, paleo és hagyományos édes finomságokat. Wellness részlegünk a tökéletes kikapcsolódásról és feltöltődésről gondoskodik, kényelmes, modern, exkluzív eleganciával rendelkező szobáink a privát teret biztosítják, a szórakozás felelőse pedig természetesen Carbon Bárunk.

 

 

Pályafoglalás és áraink

Foglaljon pályát e-mailben vagy telefonon, foglalásért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Telefon: +36 30 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

 

 

Nyitva tartásunk

hétfő-kedd: ZÁRVA

szerda: 17:00 – 21:00

csütörtök: 17:00 – 22:00

péntek: 17:00 – 23:00

szombat: 17:00 – 01:00

vasárnap: 17:00 – 21:00
 

Áraink

Bowling:

 

szerda: 3000 Ft / óra / pálya 

csütörtök: 5.500 Ft / óra / pálya 
péntek - szombat – vasárnap: 7.000Ft / óra / pálya

Billiárd:
3000 Ft/óra

 

Csocsó:
100 Ft/játék

 

Darts:
100 Ft/játék

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Rendezvényhelyszín

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976