Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Prestige Étterem


Étlap

Prestige Étterem – Gasztronómiai kalandok a Hotel Kristályban****

Minőségi, lehetőség szerint háztáji és őstermelői alapanyagokból készítjük a fogásokat, hiszen itt a friss és színvonalas alapanyag az ételek alapköve. Táblaajánlatokkal szeretnénk betekintést adni a vendégeinknek a gasztronómia egy olyan részébe, ami eddig talán ismeretlen volt számukra.

 

Foglaljon hozzánk asztalt az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Telefonszám: +36 30 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

 

Prestige éttermünk kínálata tükrözi a Bakony és a Balaton természeti gazdagságát, alapanyagaink nagy részét helyi termelőktől, kereskedőktől szerezzük be. Ételeink a "régi szép idők" hagyományos ételein alapszanak, természetesen egy kis rafináltsággal megfűszerezve, és a legmodernebb konyhatechnológiával elkészítve.

 

Hétköznapokon kétfogásos ebédmenüvel, míg hétvégente kedvező árú táblaajánlattal kedveskedünk Vendégeinknek, hogy ne kelljen lemondaniuk a kulináris élvezetekről a rohanó mindennapokban sem. Továbbá, a hét minden napján a több éves tapasztalattal rendelkező séfünk által összeállított, széles kínálattal rendelkező étlapról választhatnak vendégeink.

 

Borlapunk jól tükrözi a környékbeli borvidékek gazdag kínálatát, legyen szó a Balatonról, vagy a méltán híres Nagy-Somlói borvidékről. 

 

Célunk, hogy a vendégeink jól  érezzék magukat nálunk, ki tudjanak szakadni a hétköznapi rohanásból, élvezzék a nálunk töltött idő minden percét és mindenki mosolyogva, elégedetten, egy új élménnyel, emlékkel gazdagodva álljon fel az asztaltól.

 

Két kisebb és egy nagyobb helyiségünk tökéletes helyszín üzleti ebédek vagy vacsorák megrendezésére, vagy egyéb családi esetleg baráti találkozók részére. 
 

 

Privát és üzleti rendezvényhelyszín gasztronómiai élményekkel színesítve

Konferencia hotelünk kiváló privát és üzleti rendezvényhelyszín, legyen szó csapatépítő tréningről, konferenciáról, sajtótájékoztatóról, felsővezetői értekezletről, esküvőről, vagy bármely típusú üzleti vagy privát eseményről. Éttermünkben izgalmas ízek várják a rendezvényhelyszín iránt érdeklődő Vendégeinket is, különtermünk kis létszámú eseményre érkezők számára is kiváló. Az étterem természetes fényéről nagy méretű ablakaink gondoskodnak, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a környékre. Komplex megoldásokat nyújtunk, célunk az, hogy kis és nagy létszámú üzleti vagy privát események számára is páratlan otthont nyújtsunk. Kérje személyre szabott, egyéni ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

A kényelemről és feltöltődésről modern, exkluzív eleganciával rendelkező szobáink és lakosztályaink, valamint wellness részlegünk szolgáltatásai és szauna részlegünk gondoskodik. A kötetlen, emlékezetes étkezések színhelye éttermünk, a szórakozást a hotel Carbon Bárja, biliárdasztalaink, csocsóink, 4 pályás bowling pályánk, különleges koktéljaink és rendszeres fellépőink garantálják.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Aktuális ajánlataink

Kristály Szilveszter 2023/2024

Kristály Szilveszter 2023/2024

2023 | DECEMBER | 30. - PROGRAMOK   ELŐSZILVESZTERI VACSORA 17.30-19.30 KÖZÖTT A PRESTIGE ÉTTEREMBEN, KÜLÖNLEGES ÜNNEPI FOGÁSOKKAL HANGOLÓDUNK A SZILVESZTERRE DINAMIKUS, VÉRPEZSDÍTŐ LATIN...

Kristály Esküvő Kiállítás - Ajka 2024

Kristály Esküvő Kiállítás - Ajka 2024

A tavaszi nagy sikerre való tekintettel örömmel jelentjük be, hogy 2024-ben ismét megrendezésre kerül a Kristály Esküvő Kiállítás, immár második alkalommal! Látogatói és szolgáltatói szempontból is...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976