Ajánlatkérés szobafoglalásra
Logo
en hu de
kep

Étterem


Étlap

Gasztronómiai kalandok a Hotel Kristályban****

Minőségi, lehetőség szerint háztáji és őstermelői alapanyagokból készítjük a fogásokat, hiszen itt a friss és színvonalas alapanyag az ételek alapköve. Táblaajánlatokkal szeretnénk betekintést adni a vendégeinknek a gasztronómia egy olyan részébe, ami eddig talán ismeretlen volt számukra.

 

Foglaljon hozzánk asztalt az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Telefonszám: +36 30 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

 

Éttermünk kínálata tükrözi a Bakony és a Balaton természeti gazdagságát, alapanyagaink nagy részét helyi termelőktől, kereskedőktől szerezzük be. Ételeink a "régi szép idők" hagyományos ételein alapszanak, természetesen egy kis rafináltsággal megfűszerezve, és a legmodernebb konyhatechnológiával elkészítve.

 

A hétköznapokon kedvező áru kétfogásos menüvel kedveskedünk vendégeinknek, hogy a rohanó hétköznapokon se kelljen lemondaniuk a kulináris élvezetekről. Hétvégéken az étlapon kívül táblaajánlatok, vasárnap délben családi ebédajánlat egészíti ki kínálatunkat.

 

Borlapunk jól tükrözi a környékbeli borvidékek gazdag kínálatát, legyen szó a Balatonról, vagy a méltán híres Nagy-Somlói borvidékről. 

 

Célunk, hogy a vendégeink jól  érezzék magukat nálunk, ki tudjanak szakadni a hétköznapi rohanásból, élvezzék a nálunk töltött idő minden percét és mindenki mosolyogva, elégedetten, egy új élménnyel, emlékkel gazdagodva álljon fel az asztaltól.

 

Két kisebb és egy nagyobb helyiségünk tökéletes helyszín üzleti ebédek vagy vacsorák megrendezésére, vagy egyéb családi esetleg baráti találkozók részére. 
 

 

Privát és üzleti rendezvényhelyszín gasztronómiai élményekkel színesítve

Konferencia hotelünk kiváló privát és üzleti rendezvényhelyszín, legyen szó csapatépítő tréningről, konferenciáról, sajtótájékoztatóról, felsővezetői értekezletről, esküvőről, vagy bármely típusú üzleti vagy privát eseményről. Éttermünkben izgalmas ízek várják a rendezvényhelyszín iránt érdeklődő Vendégeinket is, különtermünk kis létszámú eseményre érkezők számára is kiváló. Az étterem természetes fényéről nagy méretű ablakaink gondoskodnak, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a környékre. Komplex megoldásokat nyújtunk, célunk az, hogy kis és nagy létszámú üzleti vagy privát események számára is páratlan otthont nyújtsunk. Kérje személyre szabott, egyéni ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

A kényelemről és feltöltődésről modern, exkluzív eleganciával rendelkező szobáink és lakosztályaink, valamint wellness részlegünk szolgáltatásai és szauna részlegünk gondoskodik. A kötetlen, emlékezetes étkezések színhelye éttermünk, a szórakozást a hotel Carbon Bárja, biliárdasztalaink, csocsóink, 4 pályás bowling pályánk, különleges koktéljaink és rendszeres fellépőink garantálják.

Ajánlatkérés szobafoglalásra

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért! Kérje ajánlatunkat szobafoglalásra az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Aktuális ajánlataink

Kalandozás a Somló hegy dűlői között

Kalandozás a Somló hegy dűlői között

A Bakony nyugati szélén egyedülálló látványosságként várja Önöket is a páratlan szépségű Somló hegy, a Balaton-felvidék híres tanúhegye. Fedezzék fel ezt a csodálatos tájat kettesben,...

Titkos Találka

Titkos Találka

Szállodánk ajándéka 15% kedvezmény a’la carte étlapunk étel fogyasztásából! A csomag érvényessége: 2020.06.01. – 2020.08.30. 3 nap/2 éjszaka A csomag ára: 89 900 Ft/lakosztály/2...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.