Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

ÁSZF

Érvényes: 2019. május 29-től

 

Az Általános Szerződési Feltételek hatálya az Kristály Hotel Kft szállodájának szolgáltatásaira terjed ki.

 

1) A SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

Cím: Kristály Hotel Kft
Székhely: 8400 Ajka Korányi F. u. 20.
Levélcím: 8400 Ajka Korányi F. u. 20.
Telefon: +36306071661
E-mail: recepcio@kristalyhotelajka.hu
Internet: www.kristalyhotelajka.hu
 

 

2) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI:

a) A szolgáltatás megrendelése:
A megrendelést minden esetben írásban kell megküldeni a szállodának. A szálloda elérhetőségei a www.kristalyhotelajka.hu  honlapon található.


A megrendelésnek tartalmaznia kell a Vendég nevét, címét, az érkezés és távozás pontos időpontját, a szobatípust, valamint a szolgáltatások pontos megnevezését.
A szálloda minden megrendelést írásban igazol vissza.


A szállodai szobák minden esetben a szállodai alapcsomag tartalmával megegyező tartalmú szolgáltatásokkal rendelhetők meg, melyek:


Szállodai alapcsomag tartalma:
•    Wellness részleg korlátlan használata: finn szauna, stollen szauna, infraszauna, gőzkabin, merülőmedence, élménymedence, pezsgőfürdő, ivókút, jégkút, bébimedence
•    fürdőköpeny bekészítés a szobában
•    ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi),


b) Az ajánlatok érvényessége:
A Kristály Hotel Kft ajánlatai csak korlátozott mennyiségű szobakapacitással állnak a Vendégek rendelkezésére.


c) A szolgáltatás lemondása:
A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja a szállodát. 


Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra – amennyiben a vendéggel megkötött egyedi megállapodás másként nem rendelkezik – az érkezést megelőzően hét nappal van lehetőség.


Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatás díjának 50%-a.
Csoportos megrendelés esetén egyedi üzletkötéskor kerül sor a lemondási feltételek  rögzítésére.


d) A szállodába történő érkezés-távozás:
A szállodai szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

 

3) FIZETÉSI FELTÉTELEK

A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, valamint a hatályos jogszabályoknak megfelelően – Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP kártya).
A Kristály Hotel Kft. fenntartja a jogot, hogy a vendég által megrendelt szállodai szolgáltatás igénybevétele előtt, de legkésőbb a vendég érkezésekor a szálloda fizetési garanciát kérjen. A fizetési garancia lehet a vendég bankkártyájával történő előterhelés, illetve a megrendelt szolgáltatás helyszínen történő kiegyenlítése érkezéskor készpénzzel vagy a szálloda által elfogadott készpénz helyettesítőkkel, továbbá a szolgáltatás igénybevételének  megkezdése előtt a megrendelt szolgáltatás értékével egyező összegű banki átutalás a szálloda bankszámlájára.


SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését, és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratát (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél bemutatása). A Vendég köteles az azonosítási felkérésnek eleget tenni. Ha az azonosítás bármely, a szállodán kívülálló okból nem valósul meg, a szálloda megtagadhatja a SZÉP kártyával történő fizetés elfogadását.
Átutalás esetén - amennyiben a szállodával másként nem rendelkezik - a megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Vendég köteles az érkezés előtt a szálloda bankszámláján jóváírni.

 

4) ÁRAINK

A Kristály Hotel Kft. által kiadott árak minden esetben tartalmazzák a nyomtatás időpontjában érvényes, törvényben meghatározott ÁFA-t és szervízdíjat.


Az árak - a 4/2009 (I.30) NFGM-SZMM együttes rendelet 6. §-a alapján - a szolgáltatás nyújtásának helyén, jogszabálynak megfelelő módon kerülnek feltüntetésre. A Vendég a szolgáltatás díjáról a szálloda recepcióján is megfelelő tájékoztatást kaphat a szolgáltatásnyújtás megkezdése előtt.


A Kristály Hotel Kft az árváltozás jogát fenntartja.


Az aktuálisan érvényesítésre kerülő árakat a szálloda a megrendelés visszaigazolásában közli.
 A szálloda árainak aktuális alakulásáról tájékoztató az Kristály Hotel Kft honlapján (www.kristalyhotelajjka.hu ) található.


Szolgáltató és a Vendég megállapodnak, hogy a nyújtott szolgáltatás teljesítési időpontjának (Áfa tv. 55. § (1) bekezdés) a vendég által utolsóként, tényállásszerűen igénybe vett szolgáltatás napját tekintik.

 

5) EGYEDI SZOLGÁLTATÁSOK

a) Étkezési ellátás:
Az érkezés napján vacsorától és az elutazás napig reggeli igényelhető félpanziós ellátás keretén belül, a szállodával történő előzetes egyeztetést követően


b) Programok:
A programajánlatokról, azok aktuális árairól a szálloda a szállás lefoglalásakor, illetve a Vendég ott tartózkodása alatt ad felvilágosítást. A Kristály Hotel Kft egyes programjai csak meghatározott minimum létszám esetén indulnak.

 

6) REKLAMÁCIÓ

A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a szálloda recepcióján, írásban élhet kifogással.
A szálloda a panaszokat három napon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.
 

 

7) KÁRTÉRÍTÉS

A szálloda az általa okozott károkért a vonatkozó jogszabályok szerint felel.
Amennyiben a vendég a helyszínen elmulaszt panaszt tenni, a későbbiekben kártérítésre nem jogosult.


A Vendég kijelenti, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megismerte, azokat tudomásul vette.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Legfrissebb cikkek

Kalandos nyár

Kalandos nyár

Csomag érvényessége: 2022.06.25. – 2022.08.31. 3 nap 2 éjszaka Csomag ára: 89.900 Ft/2 fő/2éj Egyéb csomagokkal és kedvezményekkel nem összevonható!  

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976