Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő programok: a láda titka

Vajon hol lehet, és mit rejthet a kincsesláda, amelyet elrejtettünk az Önök számára? A “láda titka” csapatépítő játékunk során erre a kérdésre kell megtalálniuk a választ különböző kalandok, rejtvények útján. Kooperációs jellegű játékunkban a csapatok együtt működve, egymást támogatva kereshetik az elrejtett kincset! 

Csapatépítő programok: a láda titka

Csapatépítő program: a láda titka

A “láda titka” egy kooperációs csapatépítő játék, melynek célja, hogy a csapatok együttműködve, saját erősségeiket feltérképezve, szabad döntéseket hozva jussanak el a végző célig: a kincsesláda megszerzéséig. 

 

A “láda titka” csapatépítő játék menete

A “láda titka” csapatépítő játék keretén belül a kollégákat két csapatra osztjuk – de a felosztás nem végleges! A játék során nagy hangsúlyt fektettünk a flexibilitásra, így a csapattagok döntése alapján a csapatok összetétele, létszáma bármikor megváltoztatható. Egy a lényeg: a cél elérése, a kincsesláda megszerzése.

 

A kincsesládáig vezető út azonban hosszú, és kalandokkal, rejtvényekkel teli. A csapatok egy-egy GPS készülék segítségével kutathatják fel az elrejtett információs pontokat, ahol logikai feladatok, rejtvények megoldásával juthatnak közelebb a célhoz. A csapatok folyamatos rádió összekötetésben vannak, így együtt dolgozhatnak a siker érdekében! 

 

A cél, hogy összehangolt csapatmunkával, egyéni és csoportmunkával működjenek: a megszerzett részinformációk átadásával, a feladatok kiosztásával közelebb kerülnek a sikerhez. 

 

A “láda titka” csapatépítő játék vége

A “láda titka” egy kooperációs csapatépítő játék, amely nem versenyen alapul – így kifejezett győztes nincs. A cél, hogy egy csapatként – mégis több csoportra bontva – kooperatívan fedezzék fel az elrejtett kincset, amely ajándékot rejt!

 

Próbálják ki munkatársaival, barátaival a kalandjátékok csapatépítő játékot, és pihenjék ki a fáradalmakat a Hotel Kristály****-ban! Az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat csapatépítő programok, tréningek szervezésére akár szállással, konferenciateremmel – és a kalandjátékokhoz hasonló csapatépítő játékokkal. 

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976