Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő programok: rejtvényvadászat

Kalandorok figyelem! A szabadban eldugott rejtvények csak Önökre várnak… Vajon melyik csapat fejti meg a legtöbbet? Versenyezzenek, végezzenek csapatmunkát és zsebeljék be az elismeréseket együtt!

Csapatépítő programok: rejtvényvadászat

Csapatépítő program: rejtvényvadászat

Szeretné kollégáit, barátait meglepni egy igazán izgalmas csapatépítő programmal? Rejtvényvadászat csapatépítő játékunk nagyszerű szórakoztatást nyújt akár nagyobb létszámú eseményekre is. 

 

A “rejtvényvadászat” csapatépítő játék menete

A játék lényege, hogy az Ön meghívottjaiból csapatokat képezünk – ők fognak versengeni egymással a rejtvények megfejtéséért. Minden csapat egy-egy GPS készülék segítségével indulhat neki az útnak, ahol a feladat az elrejtett logikai feladatok, fejtörők felkutatása és megfejtése.

 

Hogy honnan indulnak és hová jutnak, az csak Önökön múlik! Nincs előre megtervezett útvonal, nincsenek kőbe vésett szabályok – csupán a végső cél: a másik csapat legyőzése. Találják ki, hogy a csapat mely tagja miben jó… ki fog vezetni, tájékozódni? Ki olvassa fel a rejtvényeket? Ha jól sikerül az együttműködés, a siker garantált! 

 

A “rejtvényvadászat” csapatépítő játék vége

A rejtvényvadászat csapatépítő játékunk egy verseny típusú játék, ahol a cél, hogy az Ön csapata szerezze a legtöbb pontot! A játék végén a megtalált útpontok számár és a feladatok megoldásait pontozzuk. Vajon ki fog nyerni? 

 

Próbálják ki munkatársaival, barátaival a rejtvényvadászat csapatépítő játékot, és pihenjék ki a fáradalmakat a Hotel Kristály****-ban! Az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat csapatépítő programok, tréningek szervezésére akár szállással, konferenciateremmel – és a rejtvényvadászathoz hasonló csapatépítő játékokkal. 

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.