Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő programok: kalandjátékok

Ismerjék meg egymás erősségeit, esetleges gyengeségeit egy fantasztikusan izgalmas és szórakoztató csapatépítő játék keretein belül! Vajon melyik csapat veszi jobban az akadályokat? 

Csapatépítő programok: kalandjátékok

Csapatépítő program: kalandjátékok

A “kalandjátékok” csapatépítő programunk nem csupán egy játék, hanem egy egész sorozat, amely során a csapatoknak több állomáson, feladaton keresztül kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Versenyjátékként itt is a pontokért megy a harc, de ami még annál is fontosabb: hogy alaposan megismerjék egymást, megtanuljanak egy közös célért küzdeni és kihasználni erősségeiket! 

 

A “kalandjátékok” csapatépítő játék menete

A csapatépítő kalandjáték célja, hogy aktív pihenést, kikapcsolódást, és játékos versenyt generáljon a csapatok között – míg a csapaton belül a lehető legnagyobb egyetértést, közreműködést váltsa ki. A szórakoztatáson túl ez a feladatsor segít, hogy jobban megismerjék egymást: ki, miben a legjobb? 

 

A kalandjátékok során a csapatok egy előre megtervezett és kiválasztott állomásokból álló pályán haladnak végig, teljesítve – vagy éppen nem teljesítve – az ott leírt feladatokat. A játék természetes körülmények között zajlik – csupán minimális technikai segítséggel kivitelezhető – így a csapatok önmagukra vannak utalva, csak társaikra számíthatnak.

 

A kalandjátékok során lehetésges állomások:

Hanoi torony: Térbeli logikai feladat, ahol nagy szerepe van a hatékony tevékenységszervezésnek, a gyors végrehajtásnak, és nem utolsó sorban az összehangolt csapatmunkának.

 

Karikán át: Bizalomerősítő, stratégiai játék, melynek során különböző magasságban található, eltérő méretű karikán kell egymást átsegíteni.A feladat során elengedhetetlen a fizikai kontaktus.

 

Aknamező: Kommunikációs játék, ahol egy ’’aknamezőn’’ kell a bekötött szemű csapattagokat átnavigálni

 

Élő Scrabble: A jól ismert betűkirakó játék élő változata.

 

Óriás jenga: A jól ismert Jenga játék csapatépítésre fejlesztett változata.

 

Póklabda: A csapatoknak teniszlabdákat kell gyűjteniük egy különleges, több ember együttes mozgását igénylő eszköz segítségével.

 

Lövészet: Vaskacsa vadászat légpuskákkal.

 

A “kalandjátékok” csapatépítő játék vége

A játék során a csapatok az elvégzett és megoldott feladatok után pontokat kapnak, amelyet a végén egyesítünk. Vajon melyik csapat ért el több pontot?

 

Próbálják ki munkatársaival, barátaival a kalandjátékok csapatépítő játékot, és pihenjék ki a fáradalmakat a Hotel Kristály****-ban! Az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat csapatépítő programok, tréningek szervezésére akár szállással, konferenciateremmel – és a kalandjátékokhoz hasonló csapatépítő játékokkal. 

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976