Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő programok: kalandos kincsvadászat

A “kalandos kincsvadászat” csapatépítő játék célja a” “láda kincse” játékunkhoz hasonlóan az elrejtett kincs felkutatása és megszerzése, ám itt a logikai feladatok mellett ügyességi, mozgásos és bátorsági feladatok is várják a kalandorokat! Az együttműködés, a jó kommunikáció itt is alapfeltétele a győzelemnek.

Csapatépítő programok: kalandos kincsvadászat

Csapatépítő program: kalandos kincsvadászat

Csapatok, kalandorok figyelem! Az elrejtett kincs csak Önökre vár… De vajon milyen út vezet odáig? Egyet elmondhatunk: kalandokkal, izgalmas feladatokkal, feladványokkal és bátorságpróbával egybekötött feladatsor vezet a végső célhoz: hogy felmarkolhassák a kincset. 

 

A “kalandos kincsvadászat” csapatépítő játék menete

A “kalandos kincsvadászat” csapatépítő játék során a “láda titka” játékunkhoz hasonlóan több csoportra bontjuk a résztvevőket, akiknek egy GPS készülék segítségével kell tájékozódni a szabad ég alatt, felkutatva a tájékozódási és információs pontokat. Ezeken a pontokon azonban a “láda titkában” megismert logikai feladványok és rejtélyek mellett fizikai feladatok is várják résztvevőket: bátorságpróba, ügyességi feladatok és még sok izgalmas kaland leküzdése árán találhatják csak meg az elrejtett kincset! 

 

A “láda titka” játékunkhoz hasonlóan a csapatok összeállítása itt is rugalmas: ha úgy érzik, menet közben is bátran lehet cserélgetni, akár a csapatok összetételét, akár a létszámát megváltoztatni. A csoportok itt is folyamatos összekötétésben vannak rádió adóvevő segítségével, hogy megoszthassák egymással a megszerzett információkat a közös cél érdekében. 

 

A kalandjátékok során lehetésges állomások:

Hanoi torony: Térbeli logikai feladat, ahol nagy szerepe van a hatékony tevékenységszervezésnek, a gyors végrehajtásnak, és nem utolsó sorban az összehangolt csapatmunkának.

 

Karikán át: Bizalomerősítő, stratégiai játék, melynek során különböző magasságban található, eltérő méretű karikán kell egymást átsegíteni.A feladat során elengedhetetlen a fizikai kontaktus.

 

Aknamező: Kommunikációs játék, ahol egy ’’aknamezőn’’ kell a bekötött szemű csapattagokat átnavigálni

 

Élő Scrabble: A jól ismert betűkirakó játék élő változata.

 

Óriás jenga: A jól ismert Jenga játék csapatépítésre fejlesztett változata.

 

Póklabda: A csapatoknak teniszlabdákat kell gyűjteniük egy különleges, több ember együttes mozgását igénylő eszköz segítségével.

 

Lövészet: Vaskacsa vadászat légpuskákkal.

 

A “kalandos kincsvadászat” csapatépítő játék vége

A kalandos kincsvadászat egy kooperatív jellegű csapatjáték, így a célja nem a csapatok közti győztes kihirdetése, hanem az elrejtett kincs közös megtalálása. 

 

Próbálják ki munkatársaival, barátaival a kalandjátékok csapatépítő játékot, és pihenjék ki a fáradalmakat a Hotel Kristály****-ban! Az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat csapatépítő programok, tréningek szervezésére akár szállással, konferenciateremmel – és a kalandjátékokhoz hasonló csapatépítő játékokkal. 

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976