Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő programok: „Kalandos szeszcsempészet”

A „szeszcsempészet” csapatépítő játékunkhoz hasonlóan ebben a stratégiai csapatjátékban is a minél több demizson megszerzése a cél, azonban ezesetben kalandos, kihívásokkal teli feladatokon is múlik a siker. 

Csapatépítő programok: „Kalandos szeszcsempészet”

Csapatépítő program: kalandos szeszcsempészet

A „kalandos szeszcsempészet” egy kifejezetten stratégiára és kommunikációra épülő játék, amelyben a csapatoknak eleinte más csapatokkal versenyezve, később azonban egy másik csapattal együttműködve kell vagyont gyűjteniük. A játék folyamán a résztvevők megismerkedhetnek egy új, egyedülálló pénznemmel (Escape dollár), amellyel azonban ugyanolyan körültekintéssel kell bánni, mintha egy vállalkozás, vagy saját vagyonukat kezelnék. 

 

A „ kalandos szeszcsempészet” csapatépítő játék menete

A programot orrgazdák irányítják, akik vissza szeretnék szerezni demizsonjaikat, azonban ehhez szükségük van segítségre. Cserébe a segítségért, bőségesen megjutalmazzák a keresésben résztvevőket. Egy-egy visszaszerzett demizsonért adott összegeket hajlandóak fizetni és járulékos veszteségként könyvelik el, ha a bennük található folyadék rejtélyes módon „elpárolog”. Az orgazdák minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a meghatározott időn belül újra megkaparintsák az eltűnt demizsonjaikat. GPS-ek, térképek, adóvevő készülékek, iránytűk, stb. kerülnek a játékosok kezébe. Amelyik csapat a leggazdagabb a játék végén (és az összes többi helyezett is) külön jutalomban részesül. 

 

A csapatok mozgásos, ügyességi, logikai feladatok teljesítésével szerezhetnek meg Escape dollárokat, amelyek mennyisége a feladatok végrehajtásának minőségétől függ. A játék célja, hogy a begyűjtött dollárokkal kereskedve, minél több demizsont szerezzenek meg, és juttassanak el az orgazdához. A feladat sikeres végrehajtását GPS készülékek, térképek, adó-vevők, stb. segítik.
 

 

A „kalandos szeszcsempészet” csapatépítő játék vége

A „kalandos szeszcsempészet” egy verseny alapú stratégiai játék, amely során a nyertes csapat az lesz, aki a legtöbb demizsont képest összegyűjteni. 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976