Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Romantikus esküvőhelyszín, amiről egész életében álmodott

A pillanat, amikor két élet örökké összefor. A nap, amit oly sok éve tervezgetünk, tökéletesítünk, csiszolunk, mint egy valód kristályt, amelyet odaadóan szervezünk. Esküvői torták, dekorációk, meghívók, menüsorok és zenék tucatjait nézzük és hallgatjuk meg, hogy minden apró részletet éppen olyanná varázsolhassunk, amit egykor gyermekként elképzeltünk. Hogy a Nagy Napon végül szeretteink körében mondhassuk ki a boldogító igent, hogy együtt, közösen ünneplve lépjünk egy új életbe.

Romantikus esküvőhelyszín, amiről egész életében álmodott

Esküvőhelyszín, ahol az álmok valósággá válnak

Ha rendezvényekről van szó, a komplex megoldások hívei vagyunk. Tapasztalt esküvőszervezői szolgáltatásunk segítségével éppen olyan dekorációval látjuk el az esküvői helyszínt, ahogy Önök megálmodják. Az egyedi események és a különleges alkalmak rajongói vagyunk, büszkék vagyunk rá, hogy nálunk az álmok valóban valósággá válnak!

 

“Moden ékszerdoboz egy ugrásra a nyüzsgő Balaton parttól: a Bakony lábánál rejtőző Kristály Hotelben éppen olyan lesz a nagy napotok, amilyennek megálmodtátok. A Kristály-völgy ékét remek adottságainak és letisztult eleganciájának köszönhetően olyan köntösbe öltöztethetitek, amilyet csak elképzeltetek. A stresszmentes szervezés érdekében változatos csomagokat kínálnak a jegyespároknak, de a legegyedibb kéréseknek is teret adnak, hogy különleges és felejthetetlen legyen az esküvőtök.”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

A hotelünkben található cukrászda felel az ínycsiklandozó, ízléses süteményekért és az esküvői tortáért is egyben. Az ínycsiklandozó fogásokról és a gasztronómiai élményről hotelünk étterme gondoskodik, a rendezvények megvalósítása során minden igényüket és elképzelésüket maximálisan szem előtt tartjuk. Diétás és diabetikus ételek és sütemények elkészítését is vállaljuk. 

 

 

Természetes fénnyel, nagy ablakokkal, közvetlen teraszkapcsolattal és kiváló felszereltséggel rendelkező esküvőhelyszínünkön saját bárpult található, amely kérés esetén akár el is távolítható a vendégsereg függvényében. Esküvőhelyszínünk kis és nagy létszámú menyegzők számára is ideális. Négycsillagos wellness hotelünk 76 fő kényelmes elszállásolására alkamas, ennél nagyobb eseményekhez a hotel közelében fekvő, könnyedén elérhető szállást biztosítunk.

 

“Az ajkai Kristály Hotel tágas, csodás kilátással rendelkező szobáiban kényelmesen, luxuskörülmények között készülhettek fel a nagy napotokra. A szálló wellnessrészleggel is csábítja vendégeit, ahol kipihenhetitek az esküvő fáradalmait, sőt akár a mézes heteket is megkezdhetitek itt!”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

Széles, színes ajánlatokkal várjuk az esküvőhelyszín iránt érdeklődőket, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújtunk! Válassza a Kristály Hotelt esküvője helyszínéül, engedje, hogy maradéktalanul megvalósíthassuk elképzeléseit! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Esküvő a Kristály-völgyben, tóparti, kültéri esküvő modern eleganciával

Ajka a Kristály-völgy valódi ékszerdoboza. Wellness hotelünk a Bakony lábánál, a Káli medence és a Balaton-felvidék csodáinak ölelésében, azoktól legtöbb esetben csupán egy karnyújtásnyira fekszik. Valódi idilli, romantikus, exkluzív környezetet nyújt a jegyespár és a nagy napra érkező vendégek számára. Hotelünkben szabadtéri esküvőhelyszínt biztosítunk, a szálloda közvetlen közelében fekvő Csónakázó-tó is kiváló lehetőségeket kínál, ráadásul egy zöldellő parkon keresztül vezet az út odáig.

 

Romantikus, exkluzív esküvőhelyszín

 

”A Kristály Hotel remekműve bármelyik jegyespár álomdesszertpultja lehetne. A vendégek nemcsak a fantasztikus ízélményért térnek majd vissza hozzá, hanem a szemetgyönyörködtető dekoráció miatt is. A környék bánászmúltja által ihletett kristályos csillogás, és a márványozás mellett természetes elemekkel teszik még varázslatosabbá a végeredményt. A modern hatást erősíti a divatos desszertek: a cake popok, az elegáns macaronok és a cupcake-ek is.”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

A kötetlen, önfeledt szórakozást hotelünk Carbon Bárja biztosítja akár a menyegző másnapján is. Négysávos bowling pályával, csocsóval, biliárd asztalokkal, bortrezorral és finom italokkal várjuk vendégeinket, akár zártkörű események során is.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Rendezvénytípusok

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976