Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Nyereményjáték Szabályzat

Vegyen részt Ön is játékunkban, töltődjön ajkai wellness szállodánkban kedvezményesen!


Jelentkezzen a www.kristalyhotelajka.hu februári, Valentin napi nyereményjáték-sorozatára, és gazdagodjon értékes ajándékokkal! Nincs más dolga, mint:

A nyereményjáték sorozat 2020. február 3-tól 2020. február 28-ig tart. Ez idő alatt minden hétfőn kikerül a Kristály Hotel Ajka Facebook oldalára (ITT) egy megnyerhető ajándék egy Facebook posztban, amely a posztra való jelentkezők között ugyanazon a héten, pénteken kerül kisorsolásra. Az adott nyereményjátékra a felhasználó úgy jelentkezhet, ha az adott posztban meghatározott feltételeknek (pl. ismerős megjelölése, stb.) eleget tesz.


Nem szeretne lemaradni?


Ha nem szeretne lemaradni nyereményjátékainkról, Facebook oldalunkon a „Követés” gombra kattintva pipálja be a „Megjelenés elsőként” opciót. Így mindig rögtön értesülhet az újabb nyereményjátékunkról! Érdemes az Értesítéseket is bekapcsolni, így elsők között jelentkezhet további játékainkra!

 

Nyereményjáték szabályzat

A www.kristalyhotelajka.hu Facebook üzenőfali nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/hotelkristalyajka/oldalon az alábbi szabályzat szerint!

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.)

A játék időtartama: A játék 4 héten át tart, amely során 4 különböző nyeremény kerül kisorsolásra. A játék teljes időtartama: 2020. február. 3. – 2020. február 28.

A játék Szervezője: Kristály Hotel Ajka Kft. (továbbiakban Szervező)

A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a játékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.

Nyeremények: A Játékban az alábbi dátumok szerint az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

Február 7: 20% kedvezmény a szoba árából

Február 14: 20% kedvezmény a szoba árából és egy ingyenes vacsora hotelünk éttermében

Február 21: 20% kedvezmény a szoba árából, egy ingyenes vacsora hotelünk éttermében, és két fő részére szóló belépőjegy az akjai Szabadulock szabaduló szobába.

Február 28: 2 fő részére szóló wellness hétvége standard szobai elhelyezéssel

A nyeremények 2020. december 31-ig használhatóak fel. A nyeremények a kiemelt időszakokban nem használhatóak fel, más akciókkal össze nem vonhatók!

Részvételi feltételek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot

A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.kristalyhotelajka.hu Facebook oldalán (ITT) Facebook posztban értesíti a felhasználókat a Játékról, akik a poszthoz való hozzászólást követően jelentkeznek a Játékra, ezzel egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A Játék során 1 felhasználó kerül kisorsolásra egy héten, a Játék teljes időtartama alatt (4 hét) 4 felhasználó kerül kisorsolásra. A Játékban való részvételhez a felhasználónak teljesítenie kell az adott posztban leírtakaj.  Amennyiben a nyertes a kihirdetés után 24 órán belül nem reagál megkeresésünkre, úgy új nyertest sorsolunk a Játékon.

A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 

Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Legfrissebb cikkek

Kalandos nyár

Kalandos nyár

Csomag érvényessége: 2022.06.25. – 2022.08.31. 3 nap 2 éjszaka Csomag ára: 89.900 Ft/2 fő/2éj Egyéb csomagokkal és kedvezményekkel nem összevonható!  

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976