Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 trükk, hogy a legjobb formájában tündököljön az esküvőjén!

Az esküvő, vagy ahogyan sokszor hivatkozunk rá: a Nagy Nap- az életünk egyik legfontosabb napja, teljesen természetes, ha azt szeretné Ön is, hogy a legjobb formájában legyen, és a legszebb fényében tündököljön szíve választottja mellett. Sokunk már kislány kora óta készül erre az alkalomra, most adunk néhány tippet, hogy hatékony legyen ez a felkészülés, és elérje azt, amire olyannyira vágyott: tökéletesen nézzen ki az esküvőjén!

5 trükk, hogy a legjobb formájában tündököljön az esküvőjén!

Vigyázzon a bőrére!

Bőrünk szervezetünk természetes védekezőrendszere, amin nemcsak a külső, hanem a belső sérelmek is meglátszanak, így nem könnyű valóban hatékonyan ápolni, különösen nem ebben a stresszes szervezési időszakban. Éppen ezért fontos, hogy ne csak az alapozóra, és a púderekre támaszkodjon, hanem még időben elkezdjen gondoskodni bőre állapotáról. Konzultáljon kozmetikusával, kezdjen el kúrákat, használjon tápláló krémeket, készítményeket!

 

Sport és diéta

Minden menyasszony előtt ott lebeg ez a két szó…  A legtöbben rettegünk az edzéstől, de ha azt szeretné, hogy teste a lehető legjobb formában legyen az esküvője napján, a diéta önmagában nem elegendő, muszáj lesz valamivel beindítani a testét, kicsit formáznia a dolgokat! Nem muszáj edzőterembe járni és a nehéz kondigépeket használnia, keressen egy számára tetsző fitnesz csoportot, akár még barátokat is lelhet! Csak ügyeljen arra, hogy ne részesítse előnyben az olyan órákat, mint a jóga és a Pilates. Bármennyire is csodálatosak az ilyen típusú gyakorlatok, meg sem közelítik az erőfeszítés megtérülését, mint a hagyományos kardió és súlyemelő gyakorlatok. Kerülje a magas zsír- és kalóriatartalmú ételeket nassolás közben. Csökkentse a szénhidrátot, és növelje a zöldség- és fehérjebevitelt.

 

Felkészülés a fotózásra

Az egyik legokosabb dolog, amit a különleges napra való felkészülés során tehet, egy esküvő előtti fotózásra való felkészülés. Ha valóban tökéletes fotókat szeretne, akkor érdemes egy elő fotózást tartani, hogy lássa valóban minden tökéletes-e: megfelel ez a háttér, nem túl csillogó a szemhéj festék, a rúzs valóban olyan matt a képeken is, amilyennek lennie kell? Ha bármilyen probléma adódik a zsíros bőrtől származó csillogással, vagy ha a kiválasztott árnyalatú smink nem jön be a tervek szerint, akkor lesz ideje kijavítani őket. Ügyeljen arra, hogy vakuval és vaku nélkül is készítsen fényképeket, így biztos lehet benne, hogy minden felvétel tökéletes lesz!

 

Legyen hű saját stílusához!

Nincs azzal semmi baj, ha a Pinteresten talált egyedi megjelenéssel belemerészkedsz az ismeretlenbe, de ne felejtsen el Önmaga lenni! Ahelyett, hogy valaki más esztétikáját keresné az interneten, próbálja meg létrehozni saját egyedi megjelenésének és stílusának lehető legjobb változatát. Nem szeretnéd, ha a férjed úgy érezné, egy idegent néz, amikor az oltár elé érsz. Kerülje a megkérdőjelezhető módszerekkel rendelkező különc sminkeseket, inkább a természetes stílust erősítse! 

 

A nagy haj kérdés

Győződjön meg arról, hogy bármilyen frizura, amelyet esküvőjére választ, illeszkedik egyedi megjelenéséhez és a személyes stílusához. Olyan hajkölteményt álmodjon meg, ami az egész nap folyamán szép marad, hiszen az esküvő egy hosszabb esemény, ami majdnem egy egész napig elhúzódik. Fontos, hogy készítsen próbafrizurát is, ekkor a tartósságot is ellenőrizheti, így biztos lehet benne, hogy még az éjféli táncot is bírni fogják a loknik! A haj sokkal fontosabb kérdés, mint a smink, mert itt nincsen két esély, nem lehet egyszerűen lemosni és újrakezdeni, vagy a vacsora előtt megerősíteni a tust.

 

Különleges esküvői ajánlatunkért kattintson IDE!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976