Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Üzleti rendezvényhelyszín a Balatonnál, Ajkán

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton: exkluzív környezetben

A legfontosabb alkalmak különleges helyszínt érdemelnek, amely nem csupán az esemény célját támogatja maximálisan, de egyaránt megfelel a szervezők és a résztvevők elvárásainak, igényeinek és elképzeléseinek. Wellness hotelünk páratlan, exkluzív üzleti rendezvényhelyszín a Balatonnál, a Bakony lábánál, a Kristály-völgy szívében, Ajkán. Komplex megoldásokat, kiválóan felszerelt konferencia termet, négycsillagos szállást és felejthetetlen élményeket biztosítunk a rendezvényhelyszín iránt érdeklődőknek. Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton: kiváló felszereltséggel

A felejthetetlen élmények szakértői vagyunk! Legyen bármely típusú is az üzleti rendezvény, legyen bármi is a célja, egy biztos: a kiváló felszereltség alapvető elvárás. Nagy befogadóképességű konferenciatermünk felszereltsége kiváló, projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult gondoskodink Vendégeink elégedettségéről. Természetesen mind a felszereltség, a bekészítések és az elrendezés (U-alak, széksoros, iskolapados, stb.) esetében is eleget teszünk egyéni elképzeléseinek, legyen szó konferenciáról, üzleti tréningről, évértékelő vagy évindító eseményről, karácsonyi vagy szilveszteri alkalmakról.

 

Természetes fényű, nagy ablakokkal ellátott termünkben tehát minden technikai és egyéb feltétel adott egy sikeres üzleti rendezvény lebonyolításához. Termünk teraszkapcsolattal rendelkezik, közvetlenül mellette kapott helyet a hotelben található Kristály Cukrászda is, ahol a hagyományos finomságok mellett paleo és diétás kínálatból választhatnak a résztvevők. Ajánlatainkban igényeihez és elképzeléseihez tökéletesen passzoló bekészítések, ebéd illetve vacsoraajánlatok, színes programajánlatok is szerepelnek, természetesen minden az Önök céljaihoz igazítva.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton: szállással

Négycsillagos wellness hotelünk szobáit és lakosztályait a természet színeivel és anyagaival rendeztük be, a modern, hangulatos kialakításnak köszönhetően garantálják a tökéletes pihenést. Kis és nagy létszámú üzleti eseményekhez egyaránt szállást biztosítunk. Ha a résztvevők száma meghaladja hotelünk befogadóképességét, a szálloda közvetlen környezetében található szálláshelyen biztosítunk további szobákat. Szobáink mindegyike – üzleti rendezvényhelyszínünkhöz hasonlóan – kiválóan felszerelt, a 43” Full HD 4K LED TV, hajszárító, légkondicionálás, minibár, köpeny, szobapapucs, szobai széf és WIFI alapfelszereltség.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton: wellness élményekkel

Több napos üzleti eseményekhez wellness részlegünk csodás kiegészítést nyújt! Fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medencénk 45 négyzetméter alapterületű, az általa kínált élményt az áramoltató, a medence melletti pihenőágyak és a hangulatos megvilágítás teszi még tökéletesebbé. Modern szauna komplexumunknak és merülőmedencénknek köszönhetően gondoskodhatnak a test és a lélek feltöltődéséről.

 

 (2.kép) (3.kép) (4.kép) (5.kép) (6.kép) (7.kép) (8.kép) (9.kép) (10.kép) (11.kép) (12.kép) (13.kép) (14.kép) (15.kép) (16.kép) (17.kép) (18.kép) (19.kép) (20.kép) (21.kép)

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton: komplex megoldásokkal

Rendezvényszervezői tapasztalatunknak, felszereltségünknek és négycsillagos wellness hotelünkben, valamint a a környéken elérhető programlehetőségeknek köszönhetően komplex megoldásokat kínálunk az üzleti rendezvények számára. A hotelben található cukrászda kiváló helyszíne a kávészünet alatti kötetlen beszélgetéseknek, éttermünk a gasztronómiai élményt garantálja, akár zártkörűen is. Az esti szórakozásról a hotel Carbon Bárja gondoskodik, ahol négysávos bowling pálya, biliárd, csocsó, bortrezot, színpad, és még sok más várja Vendégeinket, és amely szintén zártkörűsíthető. Partnereinknek köszönhetően számos csapatépítő, illetve kreatív programot kínálunk a környéken is.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Legfrissebb cikkek

Kalandos nyár

Kalandos nyár

Csomag érvényessége: 2022.06.25. – 2022.08.31. 3 nap 2 éjszaka Csomag ára: 89.900 Ft/2 fő/2éj Egyéb csomagokkal és kedvezményekkel nem összevonható!  

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976