Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Vacsoraszínház a Kristály Hotel**** éttermében: Kóstoljon bele egy rendhagyó színházi élménybe!

Keresse a nyomokat! Találja meg az indítékot és a gyilkos fegyvert! Leplezze le a gyilkost! És tegye mindezt egy fergetegesen kalandos interaktív vacsora közben, a Kristály Hotel**** éttermében, Vacsoraszínházunk alkalmával. 

Vacsoraszínház a Kristály Hotel**** éttermében: Kóstoljon bele egy rendhagyó színházi élménybe!

A Vacsoraszínház részletei:

Dátum: 2021.11.20. 18:30-tól (várhatóan 2,5-3 óra időtartamban)
Ár: 13 900 Ft/fő (tartalmazza a Vacsoraszínházon való részvételt, és 3 fogást)
Helyszín: 8400 Ajka, Korányi u. 20., a Kristály Hotel**** éttermében
Előadás: Vérkötelékek

 

Szállásfoglalás: amennyiben szeretne a vacsoraszínház után Hotelünkben megpihenni, IDE kattintva foglalhat szobát. 

 

Menü a vacsoraszínház alatt:

Előétel: Kacsamáj bonbon, ropogós saláta, pirítós

Főétel:
Csirkemell steak, paradicsomos pestos mozzarella 
vagy
Bordírozott szűz, burgonya graten

Desszert: Házi Somlói galuska

 

Mi is az az interaktív vacsoraszínház? 

A Kristály Hotel**** éttermében új programsorozatot indítunk 2021 novemberétől, melynek keretén belül kedves Vendégeink kalandos, izgalmas és interaktív vacsorán vehetnek részt, amely leginkább egy színházi előadással egybekötött vacsora és szerepjáték keverékéhez hasonlítható. 

 

A Gyilkosság a vacsorán program alatt, a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése. Csakúgy ahogy a “Meghívás egy gyilkos vacsorára” című híres filmben, a világ leghíresebb detektívjei nyomoznak együtt, a mi kriminkben a résztvevők lesznek a meghívott detektívek, akik fényt deríthetnek a rejtélyre. 

 

Legyen része egy rendhagyó élményben, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték egyesülése biztosít! Látogasson el egy titokzatos és rejtélyes családi összejövetelre, ahol aktív részese lehet egy bonyolult családi történetnek, vagy vegyen részt nyomozóképzőnk utolsó vizsgáján, ahol ha jól teljesít, vérbeli nyomozóvá válhat! Ha kedve tartja, lessen be a revü csillámporos, de sötét kulisszái mögé! Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, amelynek vége garantáltan egyedülálló élmény, felejthetetlen szórakozás. 

 

A Gyilkosság a Vacsorán program tökéletes ajándék partnereiknek. Akár karácsonyi ajándéknak, akár egy sikeres projekt lezárásának alkalmával ajándékozzon igazi élményt munkatársainak, üzleti partnereinek, vagy látogasson el szeretteivel, barátaival interaktív programunkra. 

 

A rendezvény időtartama a résztvevők aktivitásától függően 2,5-3 óra. 

 

Vacsoraszínház 2021. 11. 20-án a Hotel Kristály**** éttermében: a Vérkötelékek c. előadás

Első vacsoraszínház programunk 2021. november 20-án kerül megrendezésre 18:30-tól éttermünkben, amelyen kedves Vendégeink a Vérkötelékek c. előadásnak lehetnek részesei. Az előadásról az alábbiakban olvashat bővebb információkat! 

 

A lezártnak hitt sötét családi titok újra terítékre kerül egy gazdag mecénás halálának évfordulóján. 


Három mindenre elszánt fivér fordulatokkal teli harca a gazdag családi örökségért. Elrejtett iratok, ellopott bizonyítékok és szekrénybe bújtatott csontvázak. Mindez észrevétlen maradna, ha az áldozat, a becsületes apa halála előtt nem fordult volna végső elkeseredésében egy fiatal újságíróhoz, akiről kiderül, mélyebb szálak fűzik a testvérekhez, mint azt elsőre gondolnánk...
 

 

Írta: Lisa Moras 
Rendezte: Hajdú László

 

Szereplők
Giulio Medici Béres Miklós / Széll Attila 
Carlo Medici Barnák László 
Greta Gioello Mester Szilvia / Szoták Andrea 
Napoleone Medici Erdei Gergő / Hajdú László 
Mia Benetti Szakács Zsuzsa
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

A legjobb augusztusi programok a Balatonnál

A legjobb augusztusi programok a Balatonnál

Elérkezett a nyár utolsó hónapja, augusztusra lapoztuk a naptárainkat, ezzel pedig egy furcsa elmúlásnak nevezett érzés is elfoghat minket. Akárhogyan is, a nyár egy különleges évszak, a szabadság, az...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.