Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Vacsoraszínház a Kristály Hotel**** éttermében vol.2: Kóstoljon bele egy rendhagyó színházi élménybe!

Keresse a nyomokat! Találja meg az indítékot és a gyilkos fegyvert! Leplezze le a gyilkost! És tegye mindezt egy fergetegesen kalandos interaktív vacsora közben, a Kristály Hotel**** éttermében, Vacsoraszínházunk alkalmával.

Vacsoraszínház a Kristály Hotel**** éttermében vol.2: Kóstoljon bele egy rendhagyó színházi élménybe!

A Vacsoraszínház részletei:

Dátum: 2022.01.15. 18:30-tól (várhatóan 2,5-3 óra időtartamban)
Ár: 13 900 Ft/fő (tartalmazza a Vacsoraszínházon való részvételt, és 3 fogást). Jegyvásárlás csak elővételben, a +36 30 607 1661-as számon! 
Helyszín: 8400 Ajka, Korányi u. 20., a Kristály Hotel**** éttermében
Előadás: A kétely fátylai

 

Menü a vacsoraszínház alatt

Előétel:
Serrano carpaccio

 

Főétel:
Supreme csirke, sütőtökös risotto
vagy
Fogastekercs, spenót, tagliatelle

 

Desszert:
Gesztenye mousse

 

 

A vacsoraszínház előadása: Merénylet a sárgaköves úton

Írta és rendezte: Hajdú László


Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés: Ki ölte meg Ózt? Mindenki gyanús, senki sem az, akinek látszik. Válasz sehol. Szerinted melyik bérgyilkos öl a legkevesebb nyomot maga után hagyva? A csábító? Az intelligens? A robbanékony? Vagy az álszent? Sok kérdés, egyetlen válasz, melyhez a megoldás a szemünk előtt van.


Szereplők:
Dorothy Szakács Zsuzsa
Macskanő Tornyi Ildikó
Molnár Gyöngyi
Madárijesztő Bodor Géza
Oroszlán Széll Attila 

 

Mi is az az interaktív vacsoraszínház? 

A Kristály Hotel**** éttermében új programsorozatot indítunk 2021 novemberétől, melynek keretén belül kedves Vendégeink kalandos, izgalmas és interaktív vacsorán vehetnek részt, amely leginkább egy színházi előadással egybekötött vacsora és szerepjáték keverékéhez hasonlítható. 

 

A Gyilkosság a vacsorán program alatt, a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése. Csakúgy ahogy a “Meghívás egy gyilkos vacsorára” című híres filmben, a világ leghíresebb detektívjei nyomoznak együtt, a mi kriminkben a résztvevők lesznek a meghívott detektívek, akik fényt deríthetnek a rejtélyre. 

 

Legyen része egy rendhagyó élményben, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték egyesülése biztosít! Látogasson el egy titokzatos és rejtélyes családi összejövetelre, ahol aktív részese lehet egy bonyolult családi történetnek, vagy vegyen részt nyomozóképzőnk utolsó vizsgáján, ahol ha jól teljesít, vérbeli nyomozóvá válhat! Ha kedve tartja, lessen be a revü csillámporos, de sötét kulisszái mögé! Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, amelynek vége garantáltan egyedülálló élmény, felejthetetlen szórakozás. 

 

A Gyilkosság a Vacsorán program tökéletes ajándék partnereiknek. Akár karácsonyi ajándéknak, akár egy sikeres projekt lezárásának alkalmával ajándékozzon igazi élményt munkatársainak, üzleti partnereinek, vagy látogasson el szeretteivel, barátaival interaktív programunkra. 

 

A rendezvény időtartama a résztvevők aktivitásától függően 2,5-3 óra. 

 

Vacsoraszínház 2021. 12. 11-én a Hotel Kristály**** éttermében: A kétely fátylai c. előadás

A nagy népszerűségre való tekintettel második vacsoraszínház programunk 2022. január 15-én kerül megrendezésre 18:30-tól éttermünkben, amelyen kedves Vendégeink a Kétely fátylai c. előadásnak lehetnek részesei. Az előadásról az alábbiakban olvashat bővebb információkat! 

 

Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis  felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.

 

Írta: Lisa Moras 
Rendezte: Barnák László

 

Szereplők
Leonardo De Angelis, felügyelő (Széll Attila / Béres Miklós) 
Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő (Szirmai Melinda / Mester Szilvia) 
Ginevra Poloni, nyomozó (Kovács Lotti / Szakács Zsuzsa) 

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976