Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

2022 legtrendibb esküvői színei, amik varázslatossá teszik a Nagy Napot

Minden évnek megvannak a maga trendjei, irányvonalai, és ugyanígy megvannak a legtrendibb színei, nemcsak a lakberendezésben, hanem az események terén, így az esküvőtervezésben is. Az iparági szakértőknek köszönhetően elsőként vethetünk egy pillantást a legnépszerűbb esküvői színekre, amelyeket 2022-ben mindenhol láthat, a terítéktől és a virágdíszektől az esküvői tortákig és azon túl.

2022 legtrendibb esküvői színei, amik varázslatossá teszik a Nagy Napot

A zöld visszarepít a természetbe

Egyre nagyobb divat a természetesség, szerencsére egyre több ember fordít figyelmet bolygónk védelmére, ennek köszönhetően pedig egyre gyakrabban nyúlunk vissza a természethez. A most bemutatott esküvői trendet is a természet ihlette. Várhatóan 2022-ben mindenhol zöld színek jelennek meg. Az elmúlt pár évben a zöld rendkívül népszerű esküvői színné nőtte ki magát a trópusi esküvői téma trendnek köszönhetően, de 2022 egyik legnépszerűbb esküvői színeként a zöld sokkal éteribb, megnyugtatóbb tónust kap majd. Népszerű lesz a zsályazöld pirosítóval, barackkal vagy arannyal keverve. Egy másik ok, amiért szeretni kell a zöld tónusokat: egész évben lenyűgözően néznek ki. Egy nyári esküvőn díszítsen buja növényzet installációival és túlcsorduló zölddel, hogy kiemelje a szabadtéri helyszínt. Ha téli esküvőt tervez, a zöld tónusok ünnepi, szezonális hatást kölcsönöznek. Használja ezt a természet által ihletett árnyalatot, hogy derűs hatást keltsen a 2022-es esküvői színekben.

2022 legtrendibb esküvői színe a zöld

2022-ben mi is különleges esküvői ajánlattal készülünk, IDE kattintva olvashatja el a részleteket!  

 

A nagy klasszikus a kék világos változatban

Mert mindig kell valami kék…! A kék, mint az egyik legklasszikusabb esküvői szín, sok pár palettájának alapja. A sötét árnyalatok, például a sötétkék és a zafír azonban kevésbé lesznek jelen idén az esküvőkön, ugyanis a világosabb kék tónusok veszik át a hatalmat és válnak 2022-es esküvői színek királyává. És nem szabad megfeledkezni a Veri Periről sem, a vadonatúj árnyalatról, amelyet a Pantone Color Institute hozott létre és 2022-ben az év színének választott. Ez szín már előkerül az esküvői öltözékben és dekorációban, a koszorúslányruháktól kezdve az esküvői meghívókig és csokrokig. A kék mindig is a színpaletta alappillére volt, de 2022-re ennek az árnyalatnak a mókás, szokatlan és képzőművészethez hajló árnyalatai mindenhol felbukkannak, erre pedig nagyon jó példa a Veri Peri árnyalata is. A nagyszerű hír az, hogy a világoskék az egyik legkönnyebben hozzáigazítható esküvői szín minden évszakhoz vagy stílushoz, a rusztikus esküvőktől a tengerparti esküvőkig.

2022 legtrendibb esküvői színe a kék lesz

Egy másik klasszikus egy kicsit megkeverve, a barackos rózsaszín

A halvány rózsaszín mindig is hódított, ha esküvőről volt szó, de idén kifejezetten az őszibarack és a világos narancssárga tónusokra lesz nagyobb a kereslet, mint az elmúlt évek rózsás pirosító és mályva árnyalataira. Ennek a színnek tökéletes kiegészítése a mentazöld és a kagylószín is. Függetlenül attól, hogy fő színként vagy kiemelő árnyalatként használja, a világos barack ugyanolyan szépnek tűnik majd az esküvői dekorban. Az ultraromantikus hangulat érdekében összpontosítson arra, hogy erőteljesen használja esküvői virágaiban, öltözékében (például koszorúslány ruháiban) és asztali díszeken. Az őszibarack színű virágok széles választéka közül választhat, így a dekoráció nem jelenthet igazi kihívást. 

2022 legtrendibb esküvői színe a rózsaszín lesz

Szeretné a Kristály Hotelben tartani az esküvőjét? Az űrlap segítségével kérjen egyedi ajánlatot, és tökéletessé tesszük a Nagy Napot Ön és Párja számára is!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976