Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Kristály Hotel Ajka -esküvő egy varázslatos helyen

Ajka esküvőhelyszínként tökéletes választás, hiszen csodálatos környezetben helyezkedik el, a Bakony lábánál, a Kristály völgyben, egy karnyújtásnyira a Balatontól, festői szépégű tájakkal körülvéve, a vidéki levegő minden bájával bevonva, mégis exkluzív szolgáltatásokkal ellátva, ahol Ön minden kívánsága teljesülhet. Válassza a Kristály Hotelt ajkai esküvője helyszínéül, és garantáltan, olyan lesz a Nagy Nap, ahogyan azt megálmodta!

Kristály Hotel Ajka -esküvő egy varázslatos helyen

Kristály Hotel Ajka esküvőhelyszínként tökéletes

Négycsillagos wellness szállodánk, a Kristály Hotel tökéletes választás, ha esküvőkről van szó. Egy olyan esküvőhelyszín, ahol tényleg minden  kívánsága teljesülhet, a Nagy Nap olyan lehet, ahogyan azt sok-sok évvel ezelőtt megálmodta. A Kristály Hotel csapata maradéktalanul megtesz mindent azért, hogy az álomból valóság váljon. Négycsillagos wellness és konferencia hotelünk páratlan esküvőhelyszín az izgalmakkal teli, festői szépségű Bakony lábánál, egy karnyújtásra a csodálatos Balatontól, ha Ajka esküvő, akkor legjobb választás a Kristály Hotel.

 

Kristály Hotel Ajka esküvő festői környezetben

Ajka esküvőhelyszínként tökéletes, ahogyan a Kristály Hotel is, mert igazán romantikus környezetben helyezkedik el, ahol Ön is megtalálhatja azt a nagybetűs helyet, ahol élete legbiztosabb, legemlékezetesebb Igenét szeretné kimondani, és összekötni az életét szíve választottjával. Az egyik legnépszerűbb, és egyben legkézenfekvőbb esküvői helyszín ajkai szállodánk közelben, a mesébe illő zölddel borított csónakázó tó, melynek szívében található szigetére egy fahíd vezet, és mindösszesen kettő percnyi sétára van a Kristály Hoteltől. Megannyi boldogító Igen hangzott már el itt, lehet, hogy legközelebb az Öné fog?

 

Ha szeretne egy tényleg mesébe illő helyszínt, ahol megélheti eddigi élete talán legfontosabb pillanatát, akkor válassza a Kristály Hotelt! Kérje személyre szabott ajánlatunkat és változatos esküvői csomagjainkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Kristály Hotel Ajka esküvőhelyszín a Balaton mellett

Ajka esküvőhelyszínként azért is tökéletes, mert egy karnyújtásnyira van a Balatontól, így akár egy vízparti esküvő utáni összejövetelre is tökéletes választás. A Balaton türkízben pompázó vize tökéletes háttérént szolgál a Nagy Naphoz, de egy meghitt vacsorához ideálisabb választás egy csendes hely, ahol nem a strandolóktól, és turistáktól hangos minden, ezért jobb Ajka esküvő utáni vacsora és lakodalom lebonyolításához.

 

Kristály Hotel Ajka: esküvő, ahogyan megálmodta

Wellness szállodánkban tényleg minden kívánságának megpróbálunk eleget tenni, hogy a Nagy Nap tökéletes, már-már álomszerű legyen, ha Ajka esküvő, akkor a négycsillagos Kristály Hotel!

 

“Modern ékszerdoboz egy ugrásra a nyüzsgő Balaton parttól: a Bakony lábánál rejtőző Kristály Hotelben éppen olyan lesz a nagy napotok, amilyennek megálmodtátok. A Kristály-völgy ékét remek adottságainak és letisztult eleganciájának köszönhetően olyan köntösbe öltöztethetitek, amilyet csak elképzeltetek. A stresszmentes szervezés érdekében változatos csomagokat kínálnak a jegyespároknak, de a legegyedibb kéréseknek is teret adnak, hogy különleges és felejthetetlen legyen az esküvőtök.”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

Kristály Hotel Ajka esküvő exkluzív szolgáltatásokkal

A Kristály Hotel nemcsak tökéletes ajkai esküvőhelyszín, hanem egy hely, ahol semmire nem lesz gondja. Komplex szolgáltatásainkkal levesszük a legtöbb terhet a válláról, hogy Önnek csak az igazán fontos dolgokkal kelljen foglalkoznia. Éttermünk igazán különleges, helyi termelőktől vásárol alapanyagokból, az Ön igényeire szabva készíti el a tökéletes menüt, cukrászdánk pedig a tortát, és a kínált süteményeket, pontosan úgy, ahogyan Ön megálmodta. A vendégek, és az Önök szórakozásáról a Carbon Barunk is gondoskodik, ahol négysávos bowlingpálya, darts, csocsó, illetve billiárd szórakoztathatja a vendégeket. A pihenést pedig bízza modern wellness részlegünkre! Ha bármilyen szervezési munkálatban segítségre van szüksége, vagy különleges igénye van, akkor pedig egyszerűen csak vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik mindent megtesznek majd Önért, és a tökéletes esküvőjéért. 

 

Kristály Hotel Ajka esküvő szállással

Ajkai esküvője kapcsán a szállásra sem lesz gondja, ha a Kristály Hotelt választja. Hotelünk 2 lakosztállyal és 36 szobával várj a házasulandó párt és a násznépet, ami összesen 76 fő elszállásolását jelenti kényelmes, tágas, modern szobákban. 

 

“Az ajkai Kristály Hotel tágas, csodás kilátással rendelkező szobáiban kényelmesen, luxuskörülmények között készülhettek fel a nagy napotokra. A szálló wellnessrészleggel is csábítja vendégeit, ahol kipihenhetitek az esküvő fáradalmait, sőt akár a mézes heteket is megkezdhetitek itt!”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

Kérjen személyre szabott ajánlatot az űrlap kitöltésével, és tegye meg az első lépést álom esküvője felé!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 szuper programötlet lánybúcsúra

5 szuper programötlet lánybúcsúra

Már tényleg nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan véget lehet vetni a koronavírus járvány terjedésének lassítása céljából hozott intézkedéseknek, ugyanis a vakcina megoldást nyújthat a...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.