Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Esküvő 2021-ben: itt az ideje elkezdeni készülni a jövő évi álom esküvőre

Esküvő 2021-ben? Bizony, esküvő 2021-ben! Nagyon úgy néz ki, hogy 2021 tavaszán végre már tényleg lehet esküvőket tartani normális körülmények között, de arra fel kell azért készülni, hogy óriási dömping lesz. A koronavírus egyik legnagyobb vesztesei az esküvő előtt álló párok voltak idén, mert a különböző járvány terjedésének lassítását megcélzó intézkedések gyakorlatilag teljesen lehetetlenné tették, hogy megtartsák az esküvőiket. Azonban szakemberek jóslása szerint 2021 tavaszán már meg lehet tartani ezeket az esküvőket, ami egyben azt is jeleneti, hogy 2021-ben rengeteg esküvő lesz, ezért érdemes minél hamarabb helyszínt foglalni.

Esküvő 2021-ben: itt az ideje elkezdeni készülni a jövő évi álom esküvőre

Esküvő 2021-ben már lehetséges?

Igen, tudjuk, hogy már régóta készülnek életetük egyik legfontosabb eseményére, arra a bizonyos Nagy Napra, és már annyi, de annyi kompromisszumot kellett hozniuk, és rengetegszer átszervezniük, lemondaniuk, de ha minden igaz, akkor 2021 tavaszán tényleg megtarthatják! Hogy miért mondjuk ezt? Szakértők szerint 2021 tavaszán visszaszorul a járvány annyira, hogy rendezvények tartására is ehetőség, így az annyi ideje méltatlanul halogatott esküvők is megrendezésre kerülhetnek. Itt az ideje felkészüli tehát egy pompás tavaszi esküvőre 2021-ben!

 

Érdemes most elkezdeni szervezni az esküvőt 2021-re

Mivel idén a koronavírus miatt rengeteg esküvő elmarad, így valószínűleg nagyon sokan amilyen hamar csak tudják megszeretnék tartani az esküvőjüket, éppen ezért érdemes elkezdeni még most a szervezést, mert a legjobb helyek gyorsan fogynak. Szeretne Ön is egy igazán romantikus esküvőt 2021 tavaszán, akkor, és olyan körülmények között ahogyan megálmodta? Akkor kérjen ajánlatot az alábbi űrlap segítségével még most, fizessen be 10%-ot, és biztosítsa helyét, és ezzel a tökéletes esküvőjét 2021 tavaszán!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Romantikus esküvő 2021 tavaszán

Mesebeli táj, romantikus környezet, idilli hangulat, pont ahogyan kislány korában megálmodta, úgy is mondhatnánk, hogy egy esküvő 2021 tavaszán kompromisszumok nélkül! Már annyi, de annyi mindenről le kellett mondania a koronavírus miatt, álmai esküvőhelyszínéről ne mondjon le! Képzeljen el egy csodaszépen feldíszített, tavaszi fényárban úszó termet, finom süteményekkel az asztalon, romantikus háttérzenével, majd képzelje el magát is, ahogyan csodaszép fehér ruhában átsétál a pár száz méterre található Csónakázótó felett átívelő fahídon, a tó közepén található rügyező fákkal borított szigetre, kimondani élete legszebb „Igen”-ét!

Ha Ön számára is ilyen egy álom esküvő, akkor kérjen ajánlatot a Kristály Hotelbe minél előbb, mert a szabad időpontok vészesen fogynak! 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Romantikus esküvőhelyszín 2021-ben, a Baalton-felvidéken

 

Különleges esküvő 2021 tavaszán

Persze megértjük azt is, ha Ön nem éppen habos-babos esküvőre vágyik, hanem valami kicsit a megszokottól eltérőt szeretne, a Kristály Hotel akkor is a legjobb megoldás! Négysávos Bowling pályával, és billiárd szalonnal rendelkező Carbon Bárunk az Ön esküvőjét is különlegessé varázsolja. A vendégek biztosan nem fogják elfelejteni az élményt, amit itt kapnak. Legyen ez a legformabontóbb esküvő 2021-ben!

 

Természetközeli esküvő 2021 tavaszán

Az elmúlt években nagyon feltörekvő stílusirányzat a természetesség, ami az esküvő szervezésben is fel-fel ütötte a fejét. Ha letisztult, természetközeli esküvőt szeretni Ön is, akkor is megéri minket választani. Szállodánk berendezésénél ugyanis mi is különös figyelmet fordítottunk a természetességre, nemcsak a szobáinkban, hanem a rendezvényteremben, és az étteremben is sok helyen megtalálható a természet nyoma. Ráadásul szállodánk zöldövezetben helyezkedik el, csupán kétperces sétára az ajkai Csónakázó-tótól, aminél keresve sem találni jobb helyszínt egy természetes esküvőhöz! 

Természetközeli esküvő 2021-ben

Modern esküvő 2021 tavaszán

Modern, stílusos, exkluzív? Azt szeretné, ha ez a 3 szó jellemezné leginkább az esküvőjét? A frissen nyitott Kristály Hotel ebben az esetben is jó választás, hiszen nem is találhatnánk jobb szavakat arra, hogy jellemezzük négycsillagos wellness hotelünket. A Kristály Hotel modern, stílusos, exkluzív amellett, hogy egy varázslatos helyen helyezkedik el. 

 

Esküvő 2021 tavaszán szűk családi körben

Szűk családi körben szeretné megtartani az esküvőjét? A meghitt légkört a Kristály étterem biztosítja majd, csakúgy ahogy a finom falatokat, a teljes menüt, a süteményeket, és az esküvői tortát is. Egy igazán meghitt, békés, családi esküvő 2021 tavaszán? Nincs semmi akadálya! 

 

 

Esküvő 2021 tavaszán a Balatonnál

Ki ne álmodozott volna kislányként, vagy kicsit nagyobb fejjel tengerparti esküvőről? Ha a tengerpartra nem is tudjuk elrepíteni Önt, azért a Balaton partot közelebb hozhatjuk. Szállodánktól csupán egy karnyújtásnyira található a Balaton partja, így akár a magyar tenger partján is kimondhatja a boldogító Igent. Az egész szertartáshoz tökéletes hátteret biztosít majd a Balaton csodálatos türkizkékjében meg-meg csillanó tavaszi napsugár. És gondoljon csak bele, milyen csodás esküvői fotókat lehet készíteni a Balaton partján! Legyen egy igazán különleges esküvője 2021 tavaszán!

 

Esküvő 2021-ben minimális szervezéssel

Engedje, hogy mi megszervezzük esküvőjét Ön helyett! Már rengetegszer átszervezte az esküvőjét, vagy épp ellenkezőleg még el sem kezdte szervezni, de nincs nagyon kedve feleslegesen beleölni az idejét, és energiáját? A Kristály Hotel a komplex megoldások híve rendezvényszervezés terén. Nem csupán kiválóan felszerelt, természetes fényű rendezvénytermünk vagy wellness hotelünk 36 modern, ízléses, természetközeli anyagokkal és színekkel berendezett szobája és 2 lakosztálya járul hozzá a z esküvő fényéhez, hanem a gasztronómiai specialitásokat kínáló éttermünk, valamint cukrászdánk, az exkluzív szórakozásért felelős Carbon Bárunk, valamint a modern wellness részleg is, így rengeteg terhet levehetünk a válláról az esküvő megszervezése terén.  

 

Moden ékszerdoboz egy ugrásra a nyüzsgő Balaton parttól: a Bakony lábánál rejtőző Kristály Hotelben éppen olyan lesz a nagy napotok, amilyennek megálmodtátok. A Kristály-völgy ékét remek adottságainak és letisztult eleganciájának köszönhetően olyan köntösbe öltöztethetitek, amilyet csak elképzeltetek. A stresszmentes szervezés érdekében változatos csomagokat kínálnak a jegyespároknak, de a legegyedibb kéréseknek is teret adnak, hogy különleges és felejthetetlen legyen az esküvőtök.”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

Ne késlekedjen, még idejében foglaljon időpontot álmai esküvő helyszínére, mielőtt más megelőzi!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976