Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

A legjobb augusztusi programok a Balatonnál

Elérkezett a nyár utolsó hónapja, augusztusra lapoztuk a naptárainkat, ezzel pedig egy furcsa elmúlásnak nevezett érzés is elfoghat minket. Akárhogyan is, a nyár egy különleges évszak, a szabadság, az önfeledt vidámság, móka és kacagás ideje….és most a végéhez közeleg. Búslakodás helyett inkább nézze meg a legjobb augusztusi programokról gyűjtött listánkat, és még egy utolsó kikapcsolódás erejére látogasson el hozzánk még az ősz előtt!

A legjobb augusztusi programok a Balatonnál

Augusztusban is lesz fesztivál a Balatonnál: Strand Fesztivál

A Balatonnál egész nyáron zajlik az élet, és ez augusztusban sincsen másképp. Még egy utolsó fergeteges balatoni buli reményében összeáll a Strand Fesztivál, a Balaton Sound kicsit barátságosabb kistesója, ahol szintén fellépnek nagy nevek, és lesznek izgalmas programok. Egy igazi nyárzáró programhoz méltóan a nyár végén lesz, a pontos dátum augusztus 20-24. Tom Walker, Clean Bandit, Timmy Trumpet, és még sok-sok külföldi név a hazaiak mellett. Természetesen itt a helye Majkának, a Bagossy Brothersnek, a Follow The Flownak, Wellhellonak, a Halott Pénznek, a Punnany Massifnak, a Bohemian Betyarsnak, és a Margarend Islandnak is.

 

Kicsit autentikusabb fesztivál a Balatonnál: Boglári Szüreti Fesztivál

Amennyiben ön egy kicsit visszafogottabb nyárbúcsúztató fesztiválélményre vágyik, akkor a Boglári Szüreti Fesztivált tudjuk ajánlani. Itt nemcsak jó zenék, kellemes hangulat fogadja a vendégeket, hanem egy igazi gasztronómiai kaland is, ami a boglári borok köré épül. Augusztus 16. és augusztus 20. között lehet mennyei borokat kóstolni és koncerteket hallgatni mellé. A rendezvény teljesen ingyenes. Fellép Szulák Andrea, Janicsák Veca, Péter-Szabó Szilvia, a Magna Cum Laude, de lesz utcazene, retro party, és napközben gyerekprogramok is.

 

Keszthelyi Gasztro sokk

Ha már az előbbi programnál egy kicsit gasztronómiai vizekre eveztünk, akkor ne is menjünk nagyon tovább az árral! A Keszthelyi Gasztro sokk augusztus 9. és 11. között kerül megrendezésre. Helyi ízek, helyi termelők kosaraiból, nagy klasszikus fogások, és egy kis modern fűszerezés, streetfood, egyéb különlegességek, kézműves sörök, természetesen a legfinomabb borok és pezsgők várnak itt Önökre a koncertekkel és gyerekprogramokkal színesített hétvégén. 

 

A hagyományos Balatonfüredi Borhetek

A már-már hagyományosnak számító füredi borhetek idén augusztus 9-től egészen szeptember 1-ig tart. Ezt nevezzük nagyszabású rendezvénynek! Érdemes lesz tehát az elkövetkezendő időszakban a Tagore-sétányon sétálgatni egy-egy finom korty bor, finom falat vagy izgalmas program reményében. Ha ne szeretnél lemaradni, erről a kellemes hangulatú eseményről akkor foglalj szobát nálunk az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Ponty így jó!- Pontyfesztivál Vonyarcvashegyen

A halétkek szerelmesei nem hagyhatják ki a Vonyarcvashegyi Pontyfesztivált, ami augusztus 22. és 24. között kerül megrendezésre. A finom pontyfogások lesznek természetes a középpontban, de azért van más is, ami miatt érdemes ellátogatni majd: finom borokkal, kézműves vásárral, és kísérőprogramokkal várják a vendégeket, fellép többek között Falusi Mariann is.

 

Bor és kenyér ünnepe Siófokon

Ha hagyományos augusztus 20-i programot keres a Balaton parton, akkor Siófokot tudjuk ajánlani úti cél gyanánt. Már 16-án elkezdődik a programsorozat, de a huszadika lesz a legnagyobb kaliberű: kenyérszentelés, táncház, 100 tagú Cigányzenekar, és minden, ami egy ilyen jeles eseményhez illik.  
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976