Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Balatoni rendezvényhelyszínek minden alkalomra

Ha most éppen Balatoni rendezvényhelyszínek között keresgél kitartóan, de nem találja nagybetűs IGAZI-t, ami minden szempontból tökéletes, akkor hadd mutassuk be önnek a balatoni rendezvényhelyszínek közül exkluzivitásával, különlegességével, motivált csapatával és magas színvonalú szolgáltatásaival kiemelkedő Kristály Hotelt a Balaton-felvidék kellős közepén!

Balatoni rendezvényhelyszínek minden alkalomra

Kristály Hotel Ajka- Balatoni rendezvényhelyszínek között elsőrangú

A Kristály Hotel egy exkluzív négycsillagos wellness hotel a Balaton-felvidéken, egészen pontosan a Kristály Völgyben, egy karnyújtásnyira a Balatontól, és a Bakonytól egyaránt. Nemcsak minden igényt kielégítő, jól felszerelt, modern, természetes anyagokkal felszerelt, tágas szobáink, valamint lakosztályaink kecsegtetik a balatoni rendezvényhelyszínek között keresgélőket jó ajánlattal, hanem szállodánk nagy alapterületű, természetes fénnyel, és minden szükséges technikai felszereléssel ellátott konferencia terme, tágas étterme, cukrászdája, wellness részlege és Carbon Bárja. A Balatoni rendezvényhelyszínek között csak nagyon ritkán találni olyat, ahol tényleg minden van, amit csak elképzelt. Bármilyen rendezvényről is legyen szó, mi gondoskodunk a helyszínről, a menüről, szabadidős tevékenységről, a pihenésről és a jó hangulatról is!

 

Ne keresgéljen tovább a balatoni rendezvényhelyszínek között, kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot, az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Különleges balatoni rendezvényhelyszínek különleges alkalmakra

Minden rendezvény különleges, annak, aki szervezi, valamint rész vesz rajta, annak főleg. Éppen ezért szállodánk minden egyes rendezvényt kiemelten kezel, és mindent meg tesz annak érdekében, hogy a minden úgy történjen, ahogy Ön megálmodta, vagy még jobban.  Számtalan elégedett vendéget tudhatunk már magunkénak, most egyet idéznénk a Google Cégem véleményei közül: „110 fős jubileumi céges rendezvényünket maximális profizmussal kivitelezték. Finom ételekkel, gyors és kedves kiszolgálással, és a szálloda Carbon bárjának sokoldalú és színes szolgáltatásaival tették felejthetetlenné számunkra ezt a jeles napot. Hálás köszönet érte.☺️”- Lilla

 

Kristály Hotel Ajka- Céges balatoni rendezvényhelyszínek között is kiemelkedő

Céges balatoni rendezvényhelyszínek üzleti konferenciákra, csapatépítő tréningekre, karácsonyi, vagy évzáró eseményekre? A Kristály Hotel tökéletes választás nagy befogadóképességű konferenciatermünk jól felszerelt (projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, stb.), a székek elrendezése igényre szabottan variálható, a rendezvény szüneteiben éttermünk és cukrászdánk várja a résztvevőket. Többnapos üzleti rendezvény, csapatépítő esetében, kényelmes szobáink és wellness részlegünk gondoskodik a kényelemről, a kikapcsolódásról pedig a környék adta izgalmas programlehetőségek mellett exkluzív Carbon Bárunk is várja a vendégeket bowling pályával, csocsóval, dartssal, és billiárd szalonnal. 

 

Tökéletes balatoni rendezvényhelyszínek privát eseményekhez is

A kristály Hotel akkor is tökéletes választás, ha a balatoni rendezvényhelyszíneket esküvő, születésnap, évforduló, keresztelő, vagy éppen ballagási ceremónia miatt böngészte. Szállodánk privát rendezvények lebonyolítását is vállalja, akár a konferencia teremben, akár az étteremnek külön erre a célra kialakított részén, akár a Carbon Bárban. Családi vagy privát rendezvénye tökéletesen fog alakulni, ha minket választ, kérjen ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976