Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Céges karácsony hotelben

Céges karácsony hotelben? Idén legyen tökéletes a céges karácsonyi ünnepség. Legyen olyan, amilyet mindenki megérdemel. A koronavírus miatt már annyi áldozatot kellett hozni, most végre eljött az ideje a jól megérdemelt ünneplésnek!

Céges karácsony hotelben

Céges karácsony hotelben- mert megérdemlik

Miért ne lenne idén a céges karácsony hotelben? Annyira megérdemel már mindenki egy kis ünneplést, pihenést, feltöltődést, szabadságost, annyira szüksége van már mindenkinek a közösen eltöltött pillanatokra, közös beszélgetésekre, ünneplésre, közös élményekre. A koronavírus miatt az egész életünk megváltozott, biztosan Önöknek is áldozatott kellett hozniuk, többek között lemondaniuk a közös rendezvényekről. Ha tavaly elmaradt a céges karácsony, akkor itt a remek alkalom, hogy idén megtartják a céges karácsonyi rendezvényt a Kristály Hotelben! Exkluzív szolgáltatásokkal és felejthetetlen élményekkel várjuk Önöket, persze csak a legnagyobb biztonságban!

 

Céges karácsony hotelben a varázslatos Balaton-felvidéken, exkluzív keretek között, ahogyan megérdemlik? Az alábbi űrlap segítségével kérjen személyre szabott ajánlatot a Kristály Hotelbe!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Céges karácsony hotelben vidéken

Szeretné alkalmazottainak megköszönni egész éves munkájukat, hogy kitartottak ebben a nehéz időszakban, és annyi megpróbáltatás mellett is szorgalmasan és kitartóan, mindent megtéve a közös siker érdekében dolgoztak? Az elmúlt időszak senkinek sem volt könnyű, így mindenki megérdemel egy kis pihenéssel egybekötött ünneplést. Amennyiben szeretné alkalmazottainak megfelelőképpen megköszönni a munkájukat, és az ünnepek alkalmával egy kicsit kedveskedni nekik egy céges karácsony hotelben, vidéken tökéletes lehet, hiszen nincs is szebb ajándék a közös emlékeknél, ráadásul ez a vállalati elkötelezettséget is növelni fogja. A Kristály Hotelben egyszerre pihenhetik ki az egész éves fáradalmaikat, és ünnepelhetik meg a sikereiket. Idilli vidéki környezetben várjuk Önöket, de ez nem jelenti azt, hogy unatkozni fognak, hiszen megannyi program van a tarsolyunkban!

 

Céges karácsony hotelben a Balatonnál

Céges karácsony hotelben a Balaton mellett? Jól hangzik ugye? Fedezzék fel a Balaton téli, semmihez sem fogható csodavilágát, ami sokkal másabb, mint a nyüzsgő nyári arca. A Balaton partja csupán egy fél órára van hotelünktől, de más érdekes programlehetőség is van a környéket. a Balaton-felvidék valamennyi látnivalója, történelmi-, kulturális- valamint természeti kincse nagyon könnyen megközelíthető, és a Bakony is csak egy karnyújtásnyira van. Ideális helyszín egy kis kikapcsolódás szervezéséhez.

 

Céges karácsony hotelben programokkal

Akkor sem maradnak programok nélkül, amennyiben nem szeretnék elhagyni a hotel területét. Hotelünk nemcsak 36 modern, ízlésesen berendezett szobával, 2 lakosztállyal várja a céges karácsonyra érkezőket, hanem étteremmel, cukrászdával, modern wellness részleggel és saját szórakoztató egységgel. Töltődjenek fel a szaunában ülve, érezzék jól magukat egy bowling, vagy billiárd party alkalmával, s kóstolják meg éttermünk speciális gasztronómiai remekeit, amikben a helyi gasztronómiai elemei dominálnak.

 

Céges karácsony hotelben teljes ellátással, izgalmas programokkal? Kérjen kedvezményes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976