Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Céges karácsonyi buli helyszín

Céges karácsonyi buli helyszínt keresnek, ahol megünnepelhetik a csapattal az egész éves fáradalmakat, kicsit leereszthetnek, pihenhetnek, ünnepelhetnek, megannyi program között jól érezhetik magukat? Mutatunk egy nagyon jó céges karácsonyi buli helyszínt!

Céges karácsonyi buli helyszín

Céges karácsonyi buli helyszín-ami mindenkinek tökéletes

Ennek az évnek a végén mindenki megérdemel egy kis pihenést. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, ami vagy így, vagy úgy, de mindenkit megviselt legalább egy kicsit, de a legtöbbünket jobban. A koronavírus miatt nagy változásokon kellett keresztül mennünk, sok mindenben kellett kompromisszumot kötnünk, biztosan az Ön cégükben is voltak ilyen változások. Végre eljött az ideje egy kis pihenésnek, ünneplésnek, feloldódásnak. Céges karácsonyi buli helyszínt keresnek, hogy végre közösen tudjanak feltöltődni? A Balaton-felvidék közepén található négycsillagos Kristály Hotel tökéletes választás mindenkinek: kényelmes szobák, modern wellness részleg, exkluzív szolgáltatások, gasztronómiai kalandozások és izgalmas felfedeznivalók várnak itt minden vendéget!

Céges karácsonyi buli helyszín, ami megfelel minden igénynek? Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Céges karácsonyi buli helyszín vidéken

A közösen töltött időnél nincsen értékesebb ajándék. Köszönje meg a dolgozóinak nemcsak az egész éves munkájukat, hanem azt is, hogy ezekben a nehéz időkben kitartottak, ahogy tudtak igyekeztek, hogy a közös célok megvalósuljanak, elkötlezetten dolgoztak a közös sikerért, és alkalmazkodtak a folyamatosan változó időszakban! Ez az időszak nemcsak a cégvezetőknek volt bonyodalmakkal teli, senkinek sem volt könnyű. Amennyiben szeretne köszönetet mondani alkalmazottainak, és egyben kicsit a csapatszellemet is építeni egy karácsonyi buli tökéletes lehetőséget biztosít, és ehhez pedig már csak egy tökéletes céges karácsonyi buli helyszín kell. A négycsillagos Kristály Hotelben egyszerre pihenhetik ki magukat és vehetnek részt izgalmas programokon, vagyis tölthetnek együtt értékes időt. Várjuk Önöket izgalmas programokkal, idilli vidéki környezetben!

 

Céges karácsonyi buli helyszín Balatonnál

Ha egy igazán izgalmas és különleges céges karácsonyi buli helyszínt keresnek, akkor a Balaton mindig remek választás. Fedezzék fel a mesés téli varázsvilágot a Balatonnál, a jégruhájába öltözött magyar tengert, az izgalmas látnivalókat itt! Szállodánk csupán fél órára van a Balaton partjától, éppen ezért Balaton-felvidék valamennyi látnivalója, történelmi-, kulturális- valamint természeti kincse könnyedén felfedezhető innen.

 

Céges karácsonyi buli helyszín szállással

Mindenki tudja, hogy egy igazán jó buli nem ér korán véget, hanem hajnalig tart, ezért érdemes szállást is foglalni. Céges karácsonyi buli helyszín szállással? A Kristály Hotel 36 modern, ízlésesen berendezett szobával, 2 lakosztállyal várja a céges karácsonyra érkezőket, illetve van étterem, cukrászda, tágas, jól felszerelt konferenciaterem, modern wellness részleg és szórakoztató egység bowling pályával, csocsóval és billiárd szalonnal. 

 

Céges karácsony hotelben teljes ellátással, izgalmas programokkal? Kérjen kedvezményes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés
 
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976