Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Céges rendezvényhelyszín Balaton

A Kristály Hotel Ajka**** tökéletes céges rendezvényhelyszín Balaton mellett. Tágas, jól felszerelt, többféleképpen berendezhető konferencia teremmel, és számos exkluzív szolgáltatással várjuk az ide érkezőket. Természetesen igény esetében a szállás is biztosított, nemcsak a rendezvény helyszíne. 

Céges rendezvényhelyszín Balaton

Céges rendezvényhelyszín Balaton mellett

A Balaton partja nemcsak a nyaralni vágyók körében nagyon népszerű, hanem azok körében is, akik üzleti, céges rendezvényt szeretnének tartani, és ez nem lehet véletlen. A négycsillagos Kristály Hotel Ajkán található, a Kristály-völgyben, a Balaton-felvidékének és a Bakonynak a találkozásánál. Tökéletes céges rendezvényhelyszín Balaton mellett. Miért? Mert csendes, nyugodt helyen, zöldövezetben helyezkedik el, mégis egy karnyújtásnyira megannyi varázslatos helytől, és magától a Balaton partjától sem. Tökéletes céges rendezvényhelyszín Balaton mellett olyan szempontból is, hogy semmi nem zavarja meg a rendezvényt, tereli el a figyelmet, és olyan szempontból is, hogy festői a táj, és számtalan programot lehet csinálni igény esetén.

Céges rendezvényhelyszín Balaton mellett festői környezetben, exkluzív szolgáltatásokkal? Kérjen egyedi ajánlatot a Kristály Hotelbe!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Felszerelt céges rendezvényhelyszín Balatonnál 

A Kristály Hotel egy jól felszerelt céges rendezvényhelyszín Balatonnál, ahol minden olyan eszköz, valamint szolgáltatásrendelkezésre áll, amire csak szükség lehet egy-egy esemény szervezése, illetve lebonyolítása kapcán. Nagy befogadóképességű konferencia terem várja a rendezvényre érkezetteket. Ez a terem természetes fényekkel rendelkezik, hatalmas ablakok vannak rajta, de sötétíteni is lehet. Többféleképpen berendezhető, attól függően, hogy milyen igény áll elő, milyen esemény zajlik éppen. Többféle céges rendezvényt lebonyolítottunk már, higgye el, a lehetőségek tényleg végtelenek, lehet szó konferenciáról, tréningről, csapatépítésről, évértékelő vagy évindító eseményről, karácsonyi, vagy szilveszteri rendezvényről, megtaláljuk a tökéletes elrendezést. Konferenciatermünk alaposan felszerelt technikai eszközökkel is: projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult várja a vendégeket.

 

Céges rendezvényhelyszín Balaton mellett komplex szolgáltatásokkal

Rendezvényszervezés terén a komplex szolgáltatások hívei vagyunk, ezért nemcsak egy egyszerű helyszínt biztosítunk, hanem egy olyan komplex szolgáltatás csomagot, ami segíti Önt a rendezvény megszervezésében, és lebonyolításában is egyaránt. Éttermünk, cukrászdánk, szórakoztató központunk mind-mind a segítségére lesz, hogy emelje a céges rendezvény fényét. Cateringben, finom fogások, egészséges vagy hagyományos sütemények, és finom italok felszolgálásában is számíthat ránk a rendezvény teljes hossza alatt! Céges rendezvényhelyszín Balaton mellett, ahol van catering, segítenek a vendégek fogadásában, a vendégek fogadásában, az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában? Válassza a Kristály Hotelt, kérjen egyedi ajánlatot az űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

Magyarország leggyönyörűbb erdeitől a misztikus-vallásos emlékeken át a sportolási, lovaglási lehetőségekig annyi minden vár a Bakonyban, hogy itt soha nem unatkozhatsz. Évszaktól és időjárástól...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976