Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Céges rendezvényhelyszín négycsillagos wellness és konferencia hotelben

A legfontosabb alkalmak valóban különleges helyszínt érdemelnek. Olyat, ami nem csupán az esemény célját támogatja tökéletesen, de megfelel a szervezők és a résztvevők elvárásainak, igényeinek és elképzeléseinek egyaránt. Négycsillagos wellness és konferencia hotelünk éppen ilyen kiváló céges rendezvényhelyszín a Bakony lábánál.

Céges rendezvényhelyszín exkluzív környezetben

Céges rendezvényhelyszín kiválóan felszerelt konferencia teremmel, komplex megoldásokkal, négycsillagos szobákkal, felejthetetlen élményekkel a Balatonnál a Bakony lábánál, a Kristály-völgy szívében, Ajkán. Ez a Hotel Kristály****. Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat az alábbi úrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Céges rendezvényhelyszín kiemelkedő felszereltséggel

Céges rendezvényhelyszínként a felejthetetlen élmények szakértői vagyunk! Legyen bármi is a céges rendezvény célja, legyen bármilyen típusú is az esemény, egy biztos: a hiánytalan, kiváló felszereltség elengedhetetlen és alapvető elvárás. A céges rendezvényhelyszín nagy befogadóképességű konferencia terme nagyszerű felszereltséggel rendelkezik, projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult gondoskodink Vendégeink elégedettségéről.

 

A felszereltségek, a bekészítést és a céges rendezvényhelyszín elrendezését (U-alak, széksoros, iskolapados, stb.) is igényeire szabjuk, legyen szó konferenciáról, tréningről, csapatépítésről, évértékelő vagy évindító eseményről, karácsonyi, esetleg szilveszteri alkalmakról.

 

A céges rendezvényhelyszín természetes fényű, nagy ablakokkal ellátott termében minden technikai feltétel adott, a kényelemről a terem teraszkapcsolata gondoskodik. Közvetlenül mellette kapott helyet a hotelben található Kristály Cukrászda is, ahol a hagyományos finomságok mellett paleo és diétás kínálatból választhatnak az ide látogatók.

 

Céges rendezvényhelyszín négycsillagos szobákkal

Céges rendezvényhelyszín, ahol szállásfoglalásra is van lehetőség? Négycsillagos wellness hotelünk szobái és lakosztályai garantálják a tökéletes kényelmet, a természet színeivel és anyagaival rendeztük be őket, kialakításuk modern, hangulatos, stílusos.

 

Szállást biztosítunk kis és nagy létszámú céges alkalmakhoz egyaránt, ha a céges rendezvényhelyszín befogadóképességét meghaladja a résztvevők száma, a szálloda közvetlen környezetében található szálláshelyen biztosítunk további szobákat.

 

Céges rendezvényhelyszín szállással

 

Szobáink mindegyike – céges rendezvényhelyszínükhöz hasonlóan – kiválóan felszerelt. A 43” Full HD 4K LED TV, hajszárító, légkondicionálás, minibár, köpeny, szobapapucs, szobai széf és WIFI alapfelszereltség.

 

Céges rendezvényhelyszín wellness élményekkel

Céges rendezvényhelyszín, ahol feltöltődhetnek és kikapcsolhatnak! Wellness részlegünkben 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 3 fokos, feszített víztükrű medence várja Vendégeinket, mellette pihenőágyak kaptak helyet hangulatos megvilágításban. Wellness részlegünk modern szaunakomplexumunktól és merülőmedencénktől válik tényleg kihagyhatatlanná.

 

 (2.kép) (3.kép) (4.kép) (5.kép) (6.kép) (7.kép) (8.kép) (9.kép) (10.kép) (11.kép) (12.kép) (13.kép) (14.kép) (15.kép) (16.kép) (17.kép) (18.kép) (19.kép) (20.kép) (21.kép)

 

Céges rendezvényhelyszín komplex megoldásokkal

Céges rendezvényhelyszínként komplex megoldásokat kínálunk rendezvényszervezői tapasztalatunknak, felszereltségünknek és négycsillagos wellness hotelünkben, valamint a a környéken elérhető programlehetőségeknek köszönhetően.

 

A konferencia hotelben található cukrászda kiváló helyszíne a kávészünet alatti kötetlen beszélgetéseknek, éttermünk a gasztronómiai élményt biztosítja, termeinknek köszönhetően akár zártkörűen is.

 

Céges rendezvényhelyszín

 

Az esti szórakozásról a hotel Carbon Bárja gondoskodik. Itt négysávos bowling pálya, biliárd, csocsó, bortrezot, színpad, és még sok más várja Vendégeinket, és amely szintén zártkörűsíthető. Partnereinknek köszönhetően számos csapatépítő, illetve kreatív programot kínálunk a környéken is. Kérje személyre szabott ajánlatunkat céges rendezvényhelyszín bérlésére az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976