Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Első az Ön biztonsága! Óvintézkedéseink a COVID-19 járvány után

Kedves visszatérő és új, leendő Vendégeink! Az elmúlt hetek-hónapok során egy egészen új helyzettel kellett szembe néznünk. Biztosan Önnek sem kell bemutatni a történteket, azonban örömmel jelenthetjük be, hogy szállodánk a hatályos szabályozásoknak megfelelően ismét nyitott kapukkal várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. 

Első az Ön biztonsága! Óvintézkedéseink a COVID-19 járvány után

Természetesen azonban nem mehetünk el szó, és intézkedések nélkül a történtek mellet, hiszen számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb! Éppen ezért, bár a higiéniára korábban is rendkívül nagy figyelmet fordítottunk, most néhány extra intézkedést is bevezettünk annak érdekében, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban, és nyugalomban élvezhesse a kikapcsolódást. Ennek érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásait követve továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a COVID-19 terjedésének megállítására. 


Szeretnénk megkérni minden Kedves Vendégünket, hogy itt tartózkodásuk alatt az alábbi intézkedéseket szíveskedjenek betartani – ahogy kollégáink is ezt teszik. 

 

Higiéniai biztonsági intézkedéseink, rendkívüli szabályaink

Már az érkezés percétől…

A társas érintkezések első pillanatától kezdve szeretnénk ügyelni mind az Önök, mind kollégáink biztonságára, ezért kérjük, csak abban az esetben látogasson el szállodánkba, amennyiben Önnek legalább 14 napon belül semmilyen tünete nem volt, teljesen egészséges. 
Vendégeink számára érkezés előtti napon minden esetben e-mailben megküldjük a bejelentő lapot, melyet kitöltve visszaküldhetnek részünkre. Így kollégáink érkezéskor már csak egy aláírást fognak kérni.


Kérjük, a recepciós pultnál egy családból csak egy személy várakozzon, és itt is tartsák be a 1,5 méter távolságot. A szobakártyát minden esetben fertőtlenítve adjuk át a vendég részére, ezzel is csökkentve az esetleges kockázatokat.

 

Ahogy Önök, úgy mi is ügyelünk a szabályok betartására!

Természetesen, ahogy Önt is megkérjük, úgy mi is nagyon komolyan vesszük ezeket az intézkedéseket. Kollégáink számára kötelezővé tettük a maszk és a kesztyű viselését az épületben tartózkodáskor – valamint számos kézfertőtlenítő berendezést helyeztünk el a közösségi terekbe.


A szobákat és a közös tereket takarító kollégáink a magas minőségű Hagleitner Hygienie Kft. által forgalmazott tisztítószerekkel takarítják. Minden szobát alaposan fertőtlenítenek érkezés előtt és a napi takarítás alkalmával is. 


Az összes szobánkban a klímaberendezéseket átfertőtlenítettük. 


Minden elutazás után 12 órát „pihentetjük” a szobát. A szobalányok maszkban és kesztyűben dolgoznak a szobákban. 


Ágyneműinket, törölközőket mosodai partnerünk fertőtlenítő hatású mosószerrel mossák. 

 

Biztonsági óvintézkedések a közösségi terekben

Kérjük a közösségi terekben, wellnessben, étteremben, bárban mindig tartsák meg a megfelelő 1,5 m távolságot nem családtagjaikkal szemben, és minden esetben viseljenek maszkot, kivéve étkezés alatt. 


Minden éttermi, báros, cukrászdai fogyasztást tudnak szobára terheltetni és azt távozáskor a recepción kiegyenlíteni, így elkerülhető az esetleges készpénzes fizetés. 


Az Önök biztonsága érdekében kérjük, hogy itt tartózkodásuk alatt minden nap engedjék meg a takarító személyzetnek a szobákba való bejutást és a napi takarítás elvégzését.


Éttermünkben tányérszervizes étkezés biztosított, étlapról választható fogásokkal. 


Kérjük, minden esetben használják az étterembe lépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítő szert. 
A távolságtartásra az étteremben is figyeljenek és kérjük türelmesen várjanak, amíg kollégáink segítenek Önöknek!


Az étteremben a kollégák maszkban és kesztyűben szolgálnak fel. Az MTÜ ajánlására tekintettel a pultnál sem a bárban, sem az étteremben nincs kiszolgálás.


A’la carte étkezésre 21 óráig van lehetőség éttermünkben. 


Éttermünket és bárunkat legalább naponta kétszer takarítjuk és fertőtlenítjük.
Carbon Bárban a bowling pálya használat után minden esetben fertőtlenítjük a golyókat, ugyanígy Biliárd szalonunkban is.


Wellness világunk teljes területén kérjük Önöket, hogy mindig használjanak papucsot, és tartsák meg a minimum 1,5 m távolságot. 


Klórral kezelt medencénk az NNK útmutatásának megfelelő mértékben van vegyszerezve, a medencében, egy időben maximum 15 fő tartózkodhat. 


A wellnessben és a napozó teraszon a pihenőhelyek kellő távolságra vannak egymástól. Kérjük, az ágyakat ne mozgassák el a helyükről.


Kérjük a medence használata előtt és után is zuhanyozzanak le!

 

Általános rendelkezések

A fenti szabályozásban foglaltak felülírják a szálloda általános házirendjét, ezért kérjük, visszavonásig ezeket az irányelveket követve töltsék el a nálunk töltött időt. 

 

Mindent megteszünk az Önök kényelme és biztonsága érdekében, kérjük, ennek érdekében működjenek velünk együtt!

 

Kellemes pihenést kíván:

a Hotel Kristály Csapata!
 

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976