Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

COVID-19 tájékoztató

Kedves leendő Vendégeink! Bizonyára mindannyiótok hallott már a jelnelg érvényben lévő szabályozásról, amely a Hotelekre vonatkozik a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban. Erről szeretnénk rövid tájékoztatót nyújtani az Önök számára a könnyű ügyintézés érdekében! 

COVID-19 tájékoztató

Üzleti vendégeinket továbbra is szeretettel – és a legmagasabb fokú higiéniai intézkedésekkel  – várjuk!

Magyarország Kormányának a COVID-19 járványügyi helyzetre való reakciójaként hozott intézkedései alapján kérjük privát úti céllal rendelkező Vendégeinket, hogy foglalásaikat 2020. december 11-e utánra adják le. 

Az üzleti utazások a kormányrendeletben megfogalmazott szabályozások alól kivételt képeznek, ezért üzleti utazóinkat továbbra is szeretettel – és a legmagasabb fokú higiéniai intézkedésekkel várjuk!

 

Várjuk szeretettel a karácsonyi időszakban, és a két ünnep között is! 

Hotelünkben minden esetben Vendégeink igényeit tartjuk szem előtt, és bízunk benne, hogy az idei évben lehetőségük nyílik még élvezni a wellness nyújtotta pihenést, a Balaton-felvidék csodás tájait. Ennek megfelelően a karácsonyi szezonra szeretettel várjuk szobafoglalásaikat! 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976