Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Csapatépítés helyszín a Bakony lábánál, a Kristály-völgy ölelésében

Motiváció, csapatmunka, összetartás, a közös célokért való hatékony küzdelem. Csak néhány azok közül a dolgok közül, amik nagyon is nagy hatással vannak egy cég vagy vállalkozás sikerére, amelyek meglétéről és fejlesztéséről csapatépítés helyszínként gondoskodunk, és amelyeket színes, felejthetetlen élményekkel fűszerezünk meg!

 

Csapatépítés helyszín a Balaton-felvidéken

A Kristály Hotel**** kiemelkedő csapatépítés helyszín, Ajkán, a Balatontól mindössze 30 kilométerre fekszik a Bakony lábánál, a mesebeli Kristály-völgyben. Gyönyörű természeti kincsek, a Balaton-felvidék, a Somló, a környékbeli várak, a gasztronómiai kalandok és nagyszerű programlehetőségek az ország egyik legjobb csapatépítés helyszínévé avanzzsálják négycsillagod szállodánkat. Nálunk felejthetetlen élményekben biztosan nem lesz hiány! Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat a valaha volt legjobb csapatépítő programajánlatokat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítés helyszín, ahol felejthetetlen programok várnak

Ismerjük a felejthetetlen csapatépítő tréningek összetevőit, és biztosítjuk is azokat minden nálunk megrendezésre kerülő eseményhez. A beltéri programok színhelye kiválóan felszerelt konferencia termünk vagy Carbon Bárunk, a kültéri programokra a hotelt körülölelő zöldövezeti, parkosított rész kínál nagyszerű lehetőségeket. Partnereinknek köszönhetően szállodánk több egy átlagos csapatépítés helyszínnél, hiszen csapatépítő programok végeláthatatlan sorával várjuk vendégeinket, minden egyedi elképzelést és személyre szabott igényt kielégítve.

 

Csapatépítés helyszín

 

Csapatépítés helyszín kiemelkedő felszereltséggel

Nálunk semmi másról nem kell gondoskodniuk csak arról, hogy minden nálunk eltölött pillanatot igazán megéljenek, mi pedig minden, a csapatépítés helyszínen megrendezésre kerülő csapatépítő tréningből és üzleti alkalomból igyekszünk kihozni a maximumot. Wellness éf konferencia hotelünk nagy méretű konferencia teremmel rendelkezik, amelynek elrendezését természetesen igényeihez szabjuk, és amely felszereltségével (projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, stb.) emeli tovább a csapatépítés sikerét. A konferencia terem nagy ablakokkal ellátott, közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, amely egyben a szállodában megtalálható Kristály Cukrászda terasza is, ahol isteni süteményeket és mennyei italokat fogyaszthatnak el vendégeink.

 

Csapatépítés helyszín a Balaton-felvidék gasztronómiájával megfűszerezve

A csapatépítés helyszín étterme minőségi, lehetőség szerint háztáji és őstermelői alapanyagokból készült ételeket kínál. Nálunk a friss és minőségi alapanyagok az ételek alapkövei, amelyeket a legmodernebb konyhatechnológiai megoldások tesznek még tökéletesebbé. Minden fogásunk a Bakony és a Balaton természeti gazdagságát tükrözi, a hagyományos ízeket egy adag kreativitással, és egy csipetnyi rafináltsággal fűszerezzük tovább.

 

Csapatépítés helyszín wellness élményekkel

Csapatépítés helyszín wellness élményekkel, a tökéletes kikapcsolódásért. A színes programok közepette jusson idejük a pihenésre is, élvezzék 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medence, pihenőágyak, hangulatos megvilágítás, napozóterasz, modern szauna komplexum, finnszaunák, infraszauna, gőzkabin, illatkamra, sókamra, merülőmedence. Talán nem is kell többet mondanunk...

 

 (2.kép) (3.kép) (4.kép) (5.kép) (6.kép) (7.kép) (8.kép) (9.kép) (10.kép) (11.kép) (12.kép) (13.kép) (14.kép) (15.kép) (16.kép) (17.kép) (18.kép) (19.kép) (20.kép) (21.kép)

 

Találja meg a tökéletes csapatépítés helyszínt négycsillagos wellness és konferencia hotelünkben! Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítés helyszín a stílusos szórakozásért

4 pályás bowling, biliárdasztalok, csocsó, darts, prémium italok, széles borlap, 5 különböző csapolt sör. Jól hangzik, ugye? A stílusos szórakozást a csapatépítés helyszín saját bárja, a Carbon Bár biztosítja a finom vacsora után. 

Csapatépítés helyszín bowling pályával

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.