Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő helyszín Balaton

A Kristály Hotel Ajka**** Konferencia és Wellness Hotel tökéletes csapatépítő helyszín Balaton mellett, ahol minden megtalálható, ami egy ilyen eseményhez kell: kényelmes, modern szobák, tágas, jól felszerelt konferencia terem, étterem és exkluzív szolgáltatások várják az ide érkezőket.

Csapatépítő helyszín Balaton

Kristály Hotel tökéletes csapatépítő helyszín Balaton mellett

A Kristály Hotel, több mint tökéletes csapatépítő helyszín Balatontól nem messze, a Bakony lábainál, a Balaton-felvidéken, nyugodt helyen, zöld övezetben, távol a nyüzsgéstől, de mégis közel minden fontos, kiemelt helyhez és a Balaton partjához is. Bár nem közvetlenül a part mentén van a szállod, hanem körülbelül fél órás autóútra, 2 percnyi sétára van egy nagyon idilli Csónakázótó, valamint nem messze egy izgalmas kalandpark is. Ezentúl hotelünk falain belül is megannyi izgalmas programlehetőség vár a csapatépítő tréningre érkezőkre, így biztosan senki sem fog unatkozni. Mindenről gondoskodunk a csapatépítő tréning alatt, amikre szükségük van: 36 modern, ízlésesen, természetközeli anyagokkal és színekkel berendezett szobán kívül 2 lakosztály, valamint modern wellness részleg biztosítja a kényelmet. Az esemény lebonyolításához éttermünk, cukrászdánk és szórakoztató egységünk is hozzájárul a konferencia termen kívül igény esetében.

 

Ha a tökéletes csapatépítő helyszín Balaton mellett, akkor a Kristály Hotel a legjobb választás! Kérjen személyre szabott, egyedi ajánlatot a lebonyolításhoz az űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő helyszín Balatonnál komplex szolgáltatásokkal

A Kristály Hotel egy tökéletes csapatépítő helyszín Balaton mellett, nemcsak kényelmes szobákkal, tágaskonferencia teremmel várjuk a résztevevőket, hanem olyan exkluzív szolgáltatásokkal, amik emelik az esemény fényét, megkönnyítik a szervezést és igazán jó élménnyé varázsolják a csapatépítést. Szobáink kapcsán vendégeink rendszeresen kiemelik, hogy nemcsak nagyon kényelmesek, jól felszereltek és praktikusak, hanem otthonosak is, ez pedig annak köszönhető, hogy természet közei anyagokkal, és színekkel rendeztük be őket. Más helyiségek, így konferencia termünk esetében is hasonlóképpen jártunk el: tágas tér, természetes színek, és Önnek tetsző elrendezés. Természetesen a szükséges technikai eszközökből sincsen hiány: projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult teszik gördülékennyé a lebonyolítást. A szükséges dolgokon kívül exkluzív szolgáltatások is rendelkezésre állnak: modern wellness részleg – feszített víztükrű medence, szaunakomplexum, pezsgőfürdő és napozóterasz-, négycsillagos étterem és cukrászda -helyi gasztronómiai specialitásokkal-, exkluzív szórakoztató egység -csocsóval, dartssal, billiárddal, és bowling pályával-.

 

Csapatépítő helyszín Balaton mellett izgalmas programokkal

Egy csapatépítő helyszín Balaton mellett akkor az igazi, ha van rengeteg izgalmas programlehetőség is. Szállodánkban nagyon jó lehetőségek vannak, de a térség is tele van izgalmas programokkal. Csupán pár percre található a Sobri Jóska Kalandpark, a Balaton partja is csak egy fél óra, ahol rengeteg program ötlet van, a környéken lehetőég van helyi pincék felfedezésére, borkóstolásra, de meg lehet nézni a Halimba Kristály Gyárat, a Somló Spirit Cornus Pálinkaházat is, valamint megannyi Balaton-felvidéki látnivalót. A szervezéssel kapcsolatban keressen bátran minket!

 

Ha a tökéletes csapatépítő helyszín Balaton mellett, akkor a Kristály Hotel a legjobb választás! Kérjen személyre szabott, egyedi ajánlatot a lebonyolításhoz az űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976