Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő hotelben feledhetetlen élményekkel

Egy izgalmas csapatépítő hotelben, ahol igazán összekovácsolódhat a csapat, elmélyülhetnek a munkahelyi kapcsolatok, miközben senkinek semmire sincsen gondja? Válasszák a Balaton szomszédságában található Kristály Hotelt!

Csapatépítő hotelben feledhetetlen élményekkel

Csapatépítő hotelben a legjobb helyen

Egy csapatépítő hotelben azért nagyon jó döntés, mert egy többnapos csapatépítő rendezvény sokkal hatékonyabb tud lenni, hiszen a kollégáknak sokkal több idejük van feloldódni, kikapcsolni, és a kapcsolatok nemcsak felszínesek maradnak. Válasszák ennek helyszínéül a Balaton-felvidéken, a Bakony lábánál, a varázslatos Kristály-völgyben található Kristály Hotelt, ahol a kényelmes szállodai szobák mellett, modern wellness részleg, helyi gasztronómiai különlegességeket felszolgáló étterem, cukrászda és Carbon Bár is található. Exkluzív szolgáltatásokkal, és programlehetőségek széles tárházával várjuk Önöket.

 

Kérjenek egyedi személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő hotelben, ahol semmire sem lesz gondja

Egy csapatépítő hotelben, azért is nagyon jó választás, mert így hatalmas terheket vehet le a válláról a szervezés terén. A Kristály Hotel komplex szolgáltatásokkal várja a csapatépítőre érkezőket. Gondoskodunk a szállás mellett, a menüről, a hangulatról, a pihenésről, és programokról is. Cateringről, és gasztronómiai élményekről éttermünk, az apró süteményekről, és egyéb finomságokról a hotelben található Kristály Cukrászda felel. Wellness részlegünk, fűtött úszómedencénk és szauna birodalmunk, valamint pezsgőfürdőnk és napozóteraszunk a testi-lelki feltöltődést, míg kényelmes, modern, exkluzív kialakítású szobáink a privát teret biztosítják. Stílusos Carbon Bárunk négysávos bowling pályával, billiárd termemmel csocsóval, és darts táblákkal pedig az exkluzív szórakozásért, és a nagyszerű hangulatért a felelős. A szakmai jellegű programoknak pedig tökéletes helyszínéül szolgál a jólfelszerelt, tágas konferenciatermünk.

 

Csapatépítő hotelben az ország legjobb helyszínén

A Kristály Hotel az ország egyik legjobb csapatépítő helyszíne, nemcsak a fentebb felsorolt kondíciók miatt, hanem sokszínű partnereink miatt is, akik segítségével nagyon sokrétű csapatépítő programokat tudunk biztosítani, hogy a csapatépítő hotelben igazi élmény legyen. Bár hotelünk falain belül is megannyi izgalmas program van, a környék felfedezésre váró helyeit sem szabad kihagyni egy-egy ilyen esemény alkalmával. Nemcsak a csupán egy karnyújtásnyira lévő Balaton, hanem a közeli Somló-hegy is megannyi lehetőséget nyújt. Az alábbiakban be is mutatjuk ezeket!

 

Csapatépítő hotelben izgalmas programokkal

A csapatépítő hotelben is lehet izgalmas! A wellness kikapcsolódáson, és a Carbon Bárban töltött időn, valamint a fejlesztő feladatokon túl, érdemes a környéken is barangolni kicsit. Izgalmas programokkal várjuk Önöket, partnereink jóvoltából. Vegyenek részt egy kóstolással egybekötött üzemlátogatáson a Somló Spirit Cornus Pálinkaházban, vagy a Tornai Pincészeten! Nézzék meg testközelből, hogy hogyan készülnek a kristálypoharak a Halimba Kristály gyárlátogatása során! Csónakázzanak egyet a közeli Csónakázó tavon, és kapcsoljanak ki kicsit! De ha izgalmakra vágynak, akkor a Szabadulock szabadulószobát, vagy az ország legnagyobb kalandparkját, a Sobri Jóska kalandparkot ajánljuk, amik mind-mind nem messze vannak szállodánktól. A csapatépítő hotelben egyáltalán nem unalmas, sőt tele van izgalmakkal, csak megfelelő helyszínt kell választani!

 

Kérjenek egyedi ajánlatot az ország egyik legjobb csapatépítő helyszínébe, az ajkai Kristály Hotelbe az alábbi űrlap segítségével! 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976