Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő programok: Mille Hungarika

Felfedeznék a környék legszebb tájait, de közben csapatépítő játékra is vágynak? Ez a csomagajánlatunk éppen ezt kínálja Önöknek! GPS alapú játékunk során a legszebb helyeken várják a legnagyobb kalandok. 

Csapatépítő programok: Mille Hungarika

Kezdődjön a kaland az indulás pillanatában! Egy hamisítatlan autós tájékozódási „verseny” szigorúan a kressz szabályai szerint. A résztvevők saját autóikkal (3-4 fő/ autó) az adott tájegység legszebb részein haladnak. Útjuk során nem csak az üzemanyag égetés a cél, hanem számos kihívást kell teljesíteniük. A tájékozódást a rally versenyeken is használt itiner segíti. A sebességre a szintidő miatt kell figyelni, hiszen a gyorsabbak ugyanúgy hibáznak, mint a lassabbak! Útközben előre meghatározott pontokat kell érinteni, ahol különböző feladatok várják a csapatokat. A játék közben ebéd beiktatására is van lehetőség.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.