Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő szervezése 2021-ben: tippek, tanácsok

2021-et nem lehet megúszni csapatépítő tréning nélkül! Idén nem érdemes kihagyni a csapatépítő tréningeket, koronavírus, ide vagy oda. Bár a járvány gyors terjedése miatt a tavalyi évben a legtöbb cég elhalasztotta ezt, az egyébként nagyon fontos eseményt, egyre aktuálisabbá válik a pótlás. Mutatjuk miért, és azt is, hogyan szervezze meg!

Csapatépítő szervezése 2021-ben: tippek, tanácsok

Ezért kell 2021-ben csapatépítő tréninget szervezni

A koronavírus minden magánszemély és üzleti szervezet számára nagy változásokat hozott. Változásokat, amikhez alkalmazkodnunk kellett. De ezek a változások sokszor sajnos negatívan hatottak. A csapatmunka, a munkatársak közötti gördülékeny munka, és jó kollegális kapcsolatok szempontjából mindenféleképpen. A home office nemcsak technika nehézségekkel járt, hanem kommunikációs visszaesésekkel is, a munkatársak közötti kapcsolatok romlásával. A koronavírus által szétzilált csapatoknak még sosem volt nagyobb szükségük egy csapatépítő tréningre, mint 2021-ben. A hatékony csapatmunkához ugyanis szükség van egy jól működő csapatra!

 

Lehet 2021-ben csapatépítő tréninget szervezni?

A kérdés nagyon is jogos, hiszen a jelenleg érvényben lévő szabályozások szerint semmiféle tömegrendezvényt nem lehet szervezni. Azonban, ha hinni lehet a szakértők előrejelzéseiben, tavasz és nyár környékén a vakcina, és egyéb körülmények hatására olyan szintű javulás várható, hogy ezek a korlátok feloldásra kerülnek, és bizonyos óvintézkedések betartása mellett teljesen biztonságosan lehet majd csapatépítő tréningeket is szervezni.

 

Mire kell figyelni a csapatépítő szervezésekor 2021-ben?

Minden bizonnyal már Ön is sejti, hogy ez az ide, 2021-es csapatépítő tréning más lesz, mint az eddig megszokottak. A koronavírus járvány hatására az egész életünk megváltozott, és ezek a változások a csapatépítők, és egyéb események területén is kifejtik hatásukat. A jó hangulat mellett a biztonság kap a 2021-es csapatépítő tréningeken kiemelt szerepet. Szervezzenek Önök is egy jó hangulatú, csapatot összekovácsoló, de biztonságos csapatépítő tréninget a Kristály Hotelben! Miért éri meg minket választani?

  • Mert hotelünk teljes területén a legmodernebb fertőtlenítő technikákkal, és leghatékonyabb anyagokkal fertőtlenítünk.
  • Mert személyzetünk gondosan odafigyel minden szükséges óvintézkedés betartására.
  • Mert hotelünk egy csendes, nyugodt környéken található, ahonnan bár minden, többek között a Balaton partja is könnyen megközelíthető, mégis nagyon biztonságos.
  • Mert a Kristály Hotel az egyik legjobb csapatépítő helyszín az országban, hiszen nemcsak a szálloda falain belül vannak izgalmas programlehetőségek, hanem a környék is számtalan remek alternatívát kínál. A közvetlen közelünkben található meg például az ország legnagyobb kalandparkja, a Sobri Jóska Kalandpark. A közelben található nagyszerű csapatépítő programlehetőségeket ITT gyűjtöttük össze korábban. Emellett tágas konferenciatermünk, és megannyi szórakozási lehetőséggel bíró Carbon Bárunk is tökéletes helyszínként szolgál egy csapatépítőnek.
  • Mert hotelünkben nemcsak egy helyszínt kapnak, hanem egy komplex, teljeskörű szolgáltatást. Az étterem, és a cukrászda gondoskodik a finom falatokról, a kényelmes szobák és a modern wellness részleg a kikapcsolódásról, Carbon Bárunk pedig az önfeledt szórakozásról, de a programok szervezésében is szívesen segítünk.

 

Kérjenek személyre szabott ajánlatos a 2021-es csapatépítő tréningjükhöz az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.