Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

csapatépítő tréning Balaton

Egyetlen egy cég vagy részleg sem működhet úgy hatékonyan, ha az alkalmazottak között nincsen megfelelő kommunikáció, csapatmunka, és kellő motiváció a közös célok eléréséhez. Ezt pedig egy csapatépítő tréninggel lehet javítani, ahol a munkatársaknak alkalmuk adódik jobban megismerni egymást. Egy csapatépítő tréning Balatonon, és máris könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb lesz a közös munkavégzés!

 

Hatékony csapatépítő tréning Balaton mellett

Valljuk be, hatékony csapatmunka nélkül egyetlen vállalat sem mozdulhat előre. A közös célok repítik leginkább a siker felé a cégeket. Ehhez pedig az kell, hogy a munkatársak kellően ismerjék, és a kialakult összhangnak köszönhetően támogassák is egymást. Egy csapatépítő trénig a Balaton közvetlen szomszédságában nagyon hatékony lehet, hiszen a kollégák kiszakadhatnak a megszokott nyüzsgő, frusztráló városi légkörből, és a változatos programokon közös élményeket, emlékeket szerezhetnek.

 

Csapatépítő tréning Balaton mellett szállással

Ahhoz, hogy mindenki kellően megismerje egymást, egy délután nem feltétlenül elegendő. Tudjuk, hogy sokszor nehéz több időt szakítani, az ilyen munkán kívüli céges programokra, mert mindenkinek egyéb elfoglaltsága van, de mindenképpen megéri, hiszen ahhoz, hogy egy igazi csapattá kovácsolódjanak az emberek, több napra van szükség. Szállodánk 36 szobájával, 2 lakosztályával, illetve 120 fő kényelmes befogadására alkalmas, jól felszerelt konferencia termével tökéletes helyszínt biztosít.

 

Válasszák szállodánkat, és legyen mindenki számára igazán felejthetetlen csapatépítő tréning Balaton mellett! Kérjék egyedi ajánlatunkat, az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő tréning Balaton mellett szervezett programokkal

Wellness szállodánk Ajkán található, egy gyönyörű helyen, a festői Bakonyban, a Balatontól csupán 30 kilométerre. A csapatépítő tréning Balaton mellett sem kell, hogy csupán fürdőzésről szóljon. Szállodánk is rengeteg programmal várja a csapatépítőre érkezőket, illetve a környék is tele van izgalmas helyekkel, de persze a magyar tenger is egyszerűen megközelíthető. Wellness részlegünkön mindenki kipihenheti az egész éves munka fáradalmait, és újult erővel térhet vissza a dolgos mindennapokba. Carbon bárunknál pedig nem is találhatnának alkalmasabb helyet, hogy megmérkőzzenek az egyes részlegeket egymással, egy bowling, billiárd, darts, esetleg kareoki verseny keretében. Emellett gasztro, és művészeti élményeken is részt vehetnek. Velünk igazán jól telhet a csapatépítő tréning Balaton mellett.

 

Csapatépítő tréning Balaton mellett aktív programokkal

Semmi sem kovácsolja úgy össze a csapatot, mint a közös élményeket szerzése. Vegyenek részt egy egész napos kalandozáson a közelben található Sobri Jóska kalandparkban, ami egyébként Magyarország legnagyobb kalandparkja. Túrázzanak, esetleg biciklizzenek egyet a csodálatos Bakonyban, vagy ha valami többre vágynak, akkor vegyenek részt egy számháborúval, vagy paintballal egybekötött segway túrán. De akár a Balaton feletti, ejtőernyős tandem ugrásait is megszervezzük a csapatnak! Legyen ez egy olyan csapatépítő tréning Balatonnál, amit senki nem fog elfelejteni!

 

Csapatépítő tréning Balaton mellett csoportos programokkal

Rengeteg csoportos programmal is várjuk, az ide érkezőket. Többek között megismerkedhetnek a hazánkban egyedülálló üvegipari kézimanufaktúrával, majd névre szóló poharaikkal részt vehetnek a Tornai Pincészet borebédjén, illetve hangulatos pincetúráján, ahol egyebek között 2017 koronás borát is megkóstolhatják. A számos programlehetőségünk között szerepel még a Herendi Porcelángyár meglátogatása, a Somló Spirit Pálinkaház üzemének bejárása, a Sümegi vár körbejárása, a veszprémi Állatkert meglátogatása, az Ajkai Ólomkristálymúzeum, illetve a Bányamúzeum, valamint barangolás a dobai vár titkos pincerendszerében.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a csapatépítő tréning Balaton mellett egy percig sem telik el unalmasan, ha minket választanak. Bármilyen program megszervezésében állunk rendelkezésükre!
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Legfrissebb cikkek

Kalandos nyár

Kalandos nyár

Csomag érvényessége: 2022.06.25. – 2022.08.31. 3 nap 2 éjszaka Csomag ára: 89.900 Ft/2 fő/2éj Egyéb csomagokkal és kedvezményekkel nem összevonható!  

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976