Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő vidéken, feledhetetlen élményekkel

Csapatépítő vidéken az ország egyik legkülönlegesebb helyszínén, különleges élményekkel, és exkluzív szolgáltatásokkal, ahol garantáltan mindenki jól érzi majd magát és összekovácsolódik a csapat, ez a Kristály Hotel Ajka négycsillagos wellness hotel a Balaton-felvidéken.

Csapatépítő vidéken, feledhetetlen élményekkel

Csapatépítő vidéken a Kristály Hotelben

Ha csapatépítő vidéken, akkor a Balaton-felvidéken, a Bakony lábánál, a Kristály-völgyben található ajkai Kristály Hotel a legjobb választás. nemcsak azért, mert a környék tele van izgalmas programlehetőségekkel, látnivalókkal, és felfedeznivalókkal, remek lehetőségekkel csapatépítő tréningekhez, hanem azért is, mert négycsillagos wellness hotelünk is rengeteg lehetőséggel, exkluzív szolgáltatásokkal, különleges csapatépítő programlehetőségekkel várja Önöket. Többnapos csapatépítő vidéken? A Kristály Hotel nemcsak a szállásról, hanem a finom falatokról, kellemes hangulatról és a napközbeni programokról is gondoskodik!

 

Csapatépítő vidéken? Akkor a Kristály Hotel a legjobb választás! Kérjen személyre szabott, egyedi ajánlatot a rendezvényre az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő vidéken, a Balaton mellett

Szállodánk a Balatontól csupán egy karnyújtásnyira található, így a csapatépítő vidéken, a Balaton mellett esne lebonyolításra. Ön is tudja, hogy a Balatonnak mekkora vonzereje van, a kollégák biztosan nagy örömmel fogadnák a hírt, hogy a Balaton mellett tölthetnek el pár feledhetetlen napot. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mennyi szuper csapatépítési lehetőséget rejt magában, közös vizibiciklizés, vitorlázás, de akár egy tandemugrást a Balaton felett is bevállalhatnak az igazán merész csapatok.

 

Csapatépítő vidéken nem hétköznapi szolgáltatásokkal

Négycsillagos wellness szállodánkban a tágas, kényelmes, jól felszerelt szobák mellett egyéb szolgáltatások is várják a csapatépítőre érkezőket. Modern wellness részlegünk feszített víztükrű medencéjével, szaunakomplexumával, napozóteraszával, illetve frissen felavatott pezsgőfürdőjével várja a pihenni vágyókat. Stílusos Carbon Bárunk pedig a már kipihent, szórakozni vágyó kollégákat várja négysávos billiárddal, csocsóval, dartssal, és billiárdteremmel. Egy hely, ahol nemcsak összemérhetik az egyes részlegek erejüket, ügyességüket, hanem össze is kovácsolódhat a csapat. Az igazán finom falatokról, gasztronómiai különlegességekről pedig szállodánk étterme, valamint cukrászdája gondoskodik. Ha csapatépítő vidéken, akkor a Kristály Hotel a lehető legjobb választás!

 

Csapatépítő vidéken különleges élményekkel

Nemcsak szállodánk falain belül erősíthetik a csapatszellemet. Egy csapatépítő vidéken igazi vidéki programokkal az igazi! Szállodánk közelében rengeteg szuper csapatépítő program várja Önöket! Fedezzék fel a közelben található Somló hegyet, látogassák meg a Somló Spirit Pálinkaházat, vagy a Tornai pincészetet, de ha nem az alkoholok mentén indulnának el, akkor a Halimba Kristály Manufaktúra meglátogatását ajánljuk, feledhetetlen élmény, betekintést nyerni a gyártás folyamatába. Pár kilométerre található szállodánktól hazánk legnagyobb kalandparkja, a Sobri Jóska Kalandpark, de Szabadulószoba is van a környéken, ezek pedig tökéletes programlehetőségeket rejtenek magukban egy csapatépítőhöz vidéken. Szállodánk személyzete nagyon szívesen segít a csapatépítő programok szervezésében!

 

Ha csapatépítő vidéken, akkor a Kristály Hotel! Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976