Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 ötletes eljegyzési ajándék, aminek minden jegyes pár örülni fog

Ha barátai vagy rokonai nemrég jegyezték el egymást, akkor lehet, valószínűleg most éppen a tökéletes ajándékot keresi, mi pedig ebben szeretnénk most segíteni Önnek. Először is gondolja át a friss jegyes párral való kapcsolatát, és személyiségüket, hogy megtalálják a legjobb eljegyzési ajándékot, mutatunk pár ötletes példát, amik biztosan segítenek majd a tökéletes ajándék megtalálásában!

5 ötletes eljegyzési ajándék, aminek minden jegyes pár örülni fog

#1. Egy üveg ital megfűszerezve

A bor, pezsgő klasszikus ajándék, alkalomtól függetlenül, ezért kedves eljegyzési ajándék lehet, és ha egy kicsit feldobjuk, akkor még csak nem is lesz unalmas. Egy üveg borral nem lehet tévedni, ráadásul pont kapóra jön, hogy a nagy alkalmat megünnepeljék. Terveztessen egyedi címkét az üveghez, így az ital elfogyasztása után dekoratív célokat szolgálhat, és jó emlék is lesz. 

 

#2. Gyűrű tartó, ami nemcsak szép, hanem hasznos is

Egy praktikus gyűrű tartó remek ajándék, ha egy mutatós darabot választ, akkor akár a szoba éke is lehet, amellett, hogy nagyon hasznos, mert biztosítja, hogy ne vesszenek el a gyűrűk, amikor viselőjük nem hordja azokat. Főleg a menyasszonynak kedvez ez az ajándék, de a vőlegény is tudja majd használni. Egy gravírozással, vagy egyéb technikával ezt is egyedivé lehet varázsolni.

 

#3. Esküvő tervező, ami több mint praktikus

Ebben az időszakban mi másra is lenne nagyobb szükség, mint egy esküvő tervezőre? Az esküvőtervezésével kapcsolatban rengeteg teendő van, amit nem egyszerű menedzselni, de egy ilyen ajándék segíthet, hogy a rengeteg teendő ne csússzon ki a pár, és segítőik kezéből. Az ilyen tervezők tele vannak hasznos tippekkel, sablonokkal, és egyéb segítséggel.

 

 

#4. Fotóalbum az eljegyzés emlékeinek

Egy fotóalbummal segítheti az eljegyzett barátait abban, hogy életük legjobb emlékeinek megőrizzék! Adjon nekik egy üres albumot, amit később megtölthetnek akár az eljegyzés megünneplésének, akár a Nagy Napnak, vagy más közös élményeknek az emlékeivel. Kedves gondolatokat is címezhet a nyitó oldalra, ami személyre szabottá teszi az ajándékot!

 

#5. Otthoni dekorációs elemek a közös otthonba

A házasságnak nem csak a neve házasság, a párnak ezzel indul csak el a közös élete, ekkor kezdik el kialakítani közös otthonukat, ebben is segíthet nekik. Nem kell nagy dologra gondolni, olyan apróságokkal is csempészhet praktikus emlékeket a friss közös fészekbe, mint egyedi gravírozott borospohár készlet, közös fürdőköpeny, egyedi lábtörlő, vagy egyszerűen bármilyen dekorációs elem, amin szerepel a nagy nap dátuma vagy a pár monogramja, esetleg mindkettő.

 

A tökéletes helyszínt keresik az eljegyzés megünnepléséhez, esetleg a Nagy Naphoz? Kérjenek egyedi ajánlatot a négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés
 
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.