Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

7 lépés, amit tegyen meg miután eljegyezték, hogy minden tökéletesen alakuljon!

„Igen” - t mondott a nagy kérdésre, és már alig várja, hogy szelfiket készíthessen, és mindenkivel megoszthassa Facebookon a gyűrűs képeket? Csak ne olyan gyorsan! Mielőtt mindenkivel megosztaná a jó híreket, vagy izgatottan az esküvő tervezgetésébe fogna, itt vannak az első teendői egy listába foglalva:

7 lépés, amit tegyen meg miután eljegyezték, hogy minden tökéletesen alakuljon!

#1: Ünnepelje meg az eseményt!

Mielőtt mindent elújságolna a családnak és barátoknak, élvezze ki a pillanatot a jegyesével! Üljenek be a kedvenc éttermükbe, vagy ha párja pezsgővel is készült, akkor bontsák fel az alkalom megünneplésére! A tervezgetés ideje is el fog jönni, de egyelőre áldozza ezt a percet a párjának, és ennek a kivételes pillanatnak!

 

#2: Ossza meg a jó híreket!

Már alig várja, hogy mindent elmondhasson az ismerőseinek, vagy esetleg egy kis ideig még szeretné titokban tartani az eljegyzést? Akárhogyan is legyen, az elsők, akikkel megosztja az örömét a szülei legyenek, utána jöhetnek más családtagok, illetve barátok! Lehetőleg személyesen közölje velük a nagyszerű híreket, de ha ez nem lehetséges, akkor esetleg telefonon, videóhíváson keresztül, (sosem SMS-ben)! A Facebookra, vagy más közösségi médiákra csak azok után posztoljon, hogy a legközelebbi ismerősöknek már beszámolt az eljegyzésről!

 

#3: Szervezzen egy eljegyzésipartit!

Ez természetesen teljesen opcionális, de ha Ön egyszerre szeretné meglepni az ismerőseit, ez megfelelő megoldás lehet. Ebben az esteben találjon ki egy másik ürügyet az összejövetelre (szülinap megünneplése, karácsonyi találkozó, vagy csak egy átlagos családi vacsora). De tartsa észben; akiket meghív a fogadásra, azokat az esküvőre is illik majd meghívnia! 

 

Wellness szállodánk tágas konferenciatermével, és letisztult, stílusos éttermével, tökéletes helyszínül szolgál esküvőknek, és eljegyzésipartiknak egyaránt! Az alábbi űrlap kitöltésével kérjen egyedi árajánlatot!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

#4: Tervezze meg a költségvetéseket!

Mielőtt bármilyen, az esküvővel kapcsolatos döntést hozna, vegye számba min és mennyit fog elkölteni, illetve, hogy a családja hozzájárul-e a költségekhez! Bizonyosodjon meg arról, hogy Ön és párja egyetértenek az anyagiakkal kapcsolatban, mielőtt a szülőkkel beszélnének róla!

 

#5: Vázolja fel a vendégek listáját!

Miután már tisztában van a költségekkel, találja ki, hogy kit fog meghívni az esküvőre! Ha nem tud dűlőre jutni egyes ismerősök meghívásával kapcsolatban, akkor gondolja végig a következőket; elhívná-e őket az otthonába egy vacsorára? Ha nem, akkor az esküvőre se hívja meg őket!

 

#6: Válasszon helyszínt!

Most, hogy már tudja, hogy kiket szeretne a vendégek között látni a nagy napon, illetve, hogy mennyit költhet az esküvőre, eljött az idő, hogy megtalálja, és kiválassza a tökéletes helyszínt! Megint csak wellness szállodánkat tudjuk ajánlani, számtalan boldogító igennek voltunk már részesei, bízza ránk Ön is a Nagy napját, komplex esküvői szolgáltatásainkkal nagy terheket vehetünk le a válláról, és higgye el mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy olyan legyen ez a nap, ahogyan Ön megálmodta. 

 

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjen egyedi árajánlatot álmai esküvőjéhez!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

#7: Tűzzön ki egy időpontot!

„Na és mikor lesz az esküvő?” - erre a kérdésre minden ismerősétől számíthat az eljegyzés bejelentése után. De nem csak a kíváncsiskodó vendégek, hanem a helyszín foglalás és egyéb szervezési teendők miatt is érdemes minél hamarabb elhatároznia magát az időponttal kapcsolatban. Különösen, ha nyáron szeretné tartani az esküvőjét, amikor az erre alkalmas helyek zsúfoltak a hasonló rendezvényektől. A korai tervezés sok fejfájástól és aggodalomtól megszabadíthatja Önt és párját!
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.