Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Így válassza ki a tökéletes évszakot esküvőjéhez

Az esküvő dátumának kijelölése nem csak izgalmas, de a szervezést és az előkészületeket is beindítja. Mielőtt elkötelezné magát egy kellemes nyári, vagy egy mesés téli menyegző mellett, egy két dolgot szükséges lenne figyelembe vennie. Természetesen azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

Így válassza ki a tökéletes évszakot esküvőjéhez

Döntsön kizárásos alapon!

Nem bírja a forróságot? Rosszul viseli a hideget? Ha úgy érzi, beleesik valamelyik kategóriába akkor kerülje el a téli vagy nyári hónapokat. A tavasz és az ősz általában sokkal enyhébb, tehát, ha az extrém időjárási körülmények leteperik Önt, akkor álljon realisztikusan szükségleteihez, és a két gyengébb évszak közül válasszon. 

 

Gondolja végig, hogy mikor érzi magát a legboldogabbnak!

Egy őszi kiránduláskor, nyári sütögetéskor, vagy talán síeléskor télen? Ha például Ön egy igazi tavasztündér és imádja a virágok nyílásának időszakát, akkor természetesen ezt az évszakot fogja választani. De ha odavan a hóért, és havas táj látványáért, akkor egy téli dátumot fog megcélozni.

 

Vegye figyelembe az időjárást!

A pontosság az Ön prioritásai közé tartozik? Akkor egy téli esküvő lehetséges zord időjárással és emiatt későn érkező vendégekkel talán nem a legjobb ötlet. Ellenben a nyári és őszi hónapokban gyakoribbak az esőzések, amit érdemes figyelembe venni tervezéskor.

 

 

Győződjön meg róla, hogy a választott évszak illik esküvőhelyszínéhez!

Például egy nagyszerű kültéri helyszín még jobban mutat tavasszal, amikor nyílnak a virágok, vagy ősszel, amikor színesek a fák lombkoronái, viszont nincs bódítóan meleg. Összegezze elképzeléseit, és döntse el melyik évszak illik leginkább bele a képbe. Valamint el tudnak-e majd jönni vendégei esküvőjére az adott hónapban? 

 

Kérdezze meg magától, milyen színek és virágok szólítják meg Önt!

A stílusok gyakran összeolvadnak egy esküvőn belül, de ha a sötétebb színű dekorációk kelltették fel figyelmét, akkor egy őszi vagy téli menyegző a tökéletes választás számára. Azonban, ha a vibráló élink színek után vágyakozik, akkor a tavasz lesz a megfelelő. A virágokat illetően pedig érdemes a szezonálisokkal dolgozni, mivel általában ezek a legolcsóbbak és legfrissebbek. 

 

Tartsa észben a dress code-ot!

Ha van már egy ötlete, hogy Ön, koszorúslányai, illetve vendégei miben fognak érkezni az esküvőre, akkor ehhez igazítsa a dátum idejét. Egy elegáns fekete öltönyös menyegző értelemszerűen nem júliusban a legalkalmasabb. Viszont, ha Saját magát, valamint koszorúslányait is egy rövidebb ruhában képzeli el, akkor a melegebb hónapokra tervezze a lakodalmat!

 

Bármelyik hónapra is tervezze az esküvőjét, a Kristály Hotel tökéletes helyszínéül szolgál majd! Kérjen egyedi ajánlatot az űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.