Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Esküvőhelyszín Balatonnál

Különleges, romantikus, modern, egyedülálló esküvőhelyszín Balatonnál? A Kristály Hotel Ajka**** tökéletes választás, ami remekül megkoronázza a Nagy Napot!

Esküvőhelyszín Balatonnál

Különleges esküvőhelyszín Balatonnál

A varázslatos Kristály-völgy ölelésében fekvő ajkai Kristály Hotel egy olyan különleges esküvőhelyszín Balatonnál, ami minden bizonnyal Önnek is elnyeri a tetszését. Hotelünk kívülről-belülről modern, ízléses, megannyi exkluzív szolgáltatással, kényelmes szobákkal, tágas, jólfelszerelt konferenciateremmel, étteremmel, cukrászdával, saját szórakoztató részleggel, modern wellness komplexummal. A Balatonnak ez a része pedig telis-teli van olyan csodás elemekkel, amik igazán különlegessé varázsolják a Nagy Napot: a lenyűgöző természet, a felvidék dombjain kanyargó szőlőültetvények, romos templomok, eldugott kápolnák, és a Balaton végtelen kékje.

 

Élje át a Balatoni esküvők semmihez sem fogható varázsát, kérjen ajánlatot hozzánk, mert a Kristály Hotel Önnek is a tökéletes esküvőhelyszín Balatonnál!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Esküvőhelyszín Balatonnál romantikus esküvőkhöz

A Kristály Hotel egy igazán romantikus, mondhatni mesébe illő esküvőhelyszín Balatonnál, hiszen egy olyan varázslatos helyen található, amire még legszebb álmában sem gondolt volna. Hotelünktől a Balaton partja csupán 30 kilométerre van, így minden adott hozzá, hogy a Balaton közepén egy hajó fedélzetén, vagy közvetlenül a parton mondja ki élete legbiztosabb és egyben legszebb Igen-ét. Azonban, ha ennél nyugodtabb, idillikusabb hátérre vágyik, mesébe illő jelenetre, akkor a hotelünktől 2 perces sétára található varázslatos Csónakázó-tó nagyon tetszeni fog Önnek. A tó közepére található egy sziget, amire egy fahíd vezet. A tó, a fák zöldje csodálatosan kiegészítik majd a virágszirmok, és a fehér ruha látványát. 

 

Esküvőhelyszín Balatonnál különleges esküvőkhöz

Nem mindenki szeretne mesébe illő esküvőt, rózsaszín virágokkal, habos tortákkal, és galambokkal, ezt mi is tudjuk. Nincs azzal semmi baj, ha Ön is valami visszafogottabbra, esetleg valami különlegesebbre vágyik. A Kristály Hotel ebben az esetben is tökéletes esküvőhelyszín Balatonnál! Bármilyen típusú esküvő lebonyolítását vállaljuk legyen az kicsi, nagy, extrém, vagy hagyományos. Saját szórakoztató egységünk a Carbon Bár bowling pályával, billiárd szalonnal bármelyik esküvő utáni ünneplést különlegessé, emlékezetessé varázsolja. 

 

Esküvőhelyszín Balatonnál minden alkalomra

Szállodánk tökéletes kis és nagy események lebonyolításához is, így tökéletes esküvőhelyszín Balatonnál minden alkalomra! Nagy létszámú eseményekhez jól felszerelt, természetes fényekkel rendelkező konferenciatermünk ajánljuk, ami az igények szerint szinte bárhogyan berendezhető, kisebb eseményekhez pedig szállodánk éttermének külön erre elkülönített része ad tökéletes helyszínt.

 

Esküvőhelyszín Balatonnál exkluzív szolgáltatásokkal

Egy olyan esküvőhelyszín Balatonnál, ahol semmire sem lesz gondja? A Kristály Hotel nemcsak a helyszínt biztosítja az ünnepléshez, hanem egyéb exkluzív szolgáltatásokat is kínál, ha kell a szervezésben is kiveszi a részét. Kényelmes szobáinkon, modern wellness részlegünkön túl saját szórakoztató részlegünk, éttermünk, és a hotel cukrászdája is hozzájárul, hogy a Nagy Nap valóban tökéletes legyen! 

A Kristály Hotel Ön számára a tökéletes esküvőhelyszín Balatonnál! Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976