Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Esküvőhelyszín a Bakony lábánál

Életünk egyik legfontosabb napja, amikor azt szeretnénk, ha minden tökéletesen alakulna. A Hotel Kristály csapata maradéktalanul megtesz mindent azért, hogy az álomból valóság váljon. Négycsillagos wellness és konferencia hotelünk páratlan esküvőhelyszín a Bakony lábánál.

Esküvőhelyszín a Bakony lábánál

Esküvőhelyszín, ahol minden álom valóra válik

Sok-sok éven át tervezgetjük, csiszolgatjuk, sok-sok éven át álmodozunk róla. A napról, amikor Te és Én Mi leszünk. Amikor két élet örökké összeforr. Ezekhez a pillanatokhoz, ezekhez a felejthetetlen percekhez kínálunk tökéletes esküvőhelyszínt. Minden apró részletet az ifjú pár igényeinek és elképzeléseinek megfelelően alakítunk ki, komplex megoldásokkal készülünk!

 

Találja meg a tökéletes esküvőhelyszínt a Bakony lábánál, a mesebeli Kristály-völgyben! Kérje személyre szabott ajánlatunkat és változatos esküvői csomagjainkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Romantikus esküvőhelyszín Ajkán, a Balaton és a Bakony szépségeitől csupán karnyújtásnyira

Romantikus esküvőhelyszín? Ha valóban a tökéleteset keresik, nálunk garantáltan megtalálják! Ajka a Balatontól csupán 30 kilométerre, a festői Bakony és a Káli-medence találkozásánál, a Kristály-völgyben fekszik. A környék természeti szépségeinek és színes programlehetőségeinek köszönhetően hotelünk nem csupán kiváló esküvőhelyszín, de tökéletesen méltó arra, hogy a nászútat is itt töltsék el.

 

Esküvőhelyszín

 

Esküvőhelyszín komplex megoldásokkal

Az esküvőszervezésben is partnerei leszünk, igény esetén az esküvőszervezés teljes terhét levesszük a válláról! Ahogy minden nálunk megrendezésre kerülő esemény során, úgy esküvőhelyszínként is a komplex megoldások hívei vagyunk. Tapasztalt munkatársainknak köszönhetően éppen olyan dekorációval tesszük tökéletessé az esküvőhelyszínt, amilyet Önök megálmodnak. 

 

“Moden ékszerdoboz egy ugrásra a nyüzsgő Balaton parttól: a Bakony lábánál rejtőző Kristály Hotelben éppen olyan lesz a nagy napotok, amilyennek megálmodtátok. A Kristály-völgy ékét remek adottságainak és letisztult eleganciájának köszönhetően olyan köntösbe öltöztethetitek, amilyet csak elképzeltetek. A stresszmentes szervezés érdekében változatos csomagokat kínálnak a jegyespároknak, de a legegyedibb kéréseknek is teret adnak, hogy különleges és felejthetetlen legyen az esküvőtök.”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

Esküvőhelyszínként a részletek megvalósítása során minden igényüket és elképzelésüket maximálisan szem előtt tartjuk. 

 

Esküvőhelyszín, ahol minden adott

Egy esküvőhelyszín, ami nagy ablakokkal, természetes fénnyel, közvetlen teraszkapcsolattal és kiváló felszereltséggel járul hozzá ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. Jól hangzik, nem igaz? Az esküvőhelyszínen saját bárpult található – ez természetesen igény esetén eltávolítható a vendégsereg függvényében – , a helyszín kis és nagy létszámú esküvőkhöz is ideális. Négycsillagos wellness hotelünk 76 főt tud kényelmesen elszállásolni, ennél nagyobb eseményekhez a hotel közelében fekvő, könnyedén elérhető szállást biztosítunk.

 

“Az ajkai Kristály Hotel tágas, csodás kilátással rendelkező szobáiban kényelmesen, luxuskörülmények között készülhettek fel a nagy napotokra. A szálló wellnessrészleggel is csábítja vendégeit, ahol kipihenhetitek az esküvő fáradalmait, sőt akár a mézes heteket is megkezdhetitek itt!”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

Széles, színes ajánlatokkal várjuk az esküvőhelyszín iránt érdeklődő jegyespárokat, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújtunk! Válassza a Kristály Hotelt esküvőhelyszínként, engedje, hogy maradéktalanul megvalósíthassuk elképzeléseit! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976