Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Esküvőhelyszín a Bakony lábánál

Életünk egyik legfontosabb napja, amikor azt szeretnénk, ha minden tökéletesen alakulna. A Hotel Kristály csapata maradéktalanul megtesz mindent azért, hogy az álomból valóság váljon. Négycsillagos wellness és konferencia hotelünk páratlan esküvőhelyszín a Bakony lábánál.

Esküvőhelyszín a Bakony lábánál

Esküvőhelyszín, ahol minden álom valóra válik

Sok-sok éven át tervezgetjük, csiszolgatjuk, sok-sok éven át álmodozunk róla. A napról, amikor Te és Én Mi leszünk. Amikor két élet örökké összeforr. Ezekhez a pillanatokhoz, ezekhez a felejthetetlen percekhez kínálunk tökéletes esküvőhelyszínt. Minden apró részletet az ifjú pár igényeinek és elképzeléseinek megfelelően alakítunk ki, komplex megoldásokkal készülünk!

 

Találja meg a tökéletes esküvőhelyszínt a Bakony lábánál, a mesebeli Kristály-völgyben! Kérje személyre szabott ajánlatunkat és változatos esküvői csomagjainkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Romantikus esküvőhelyszín Ajkán, a Balaton és a Bakony szépségeitől csupán karnyújtásnyira

Romantikus esküvőhelyszín? Ha valóban a tökéleteset keresik, nálunk garantáltan megtalálják! Ajka a Balatontól csupán 30 kilométerre, a festői Bakony és a Káli-medence találkozásánál, a Kristály-völgyben fekszik. A környék természeti szépségeinek és színes programlehetőségeinek köszönhetően hotelünk nem csupán kiváló esküvőhelyszín, de tökéletesen méltó arra, hogy a nászútat is itt töltsék el.

 

Esküvőhelyszín

 

Esküvőhelyszín komplex megoldásokkal

Az esküvőszervezésben is partnerei leszünk, igény esetén az esküvőszervezés teljes terhét levesszük a válláról! Ahogy minden nálunk megrendezésre kerülő esemény során, úgy esküvőhelyszínként is a komplex megoldások hívei vagyunk. Tapasztalt munkatársainknak köszönhetően éppen olyan dekorációval tesszük tökéletessé az esküvőhelyszínt, amilyet Önök megálmodnak. 

 

“Moden ékszerdoboz egy ugrásra a nyüzsgő Balaton parttól: a Bakony lábánál rejtőző Kristály Hotelben éppen olyan lesz a nagy napotok, amilyennek megálmodtátok. A Kristály-völgy ékét remek adottságainak és letisztult eleganciájának köszönhetően olyan köntösbe öltöztethetitek, amilyet csak elképzeltetek. A stresszmentes szervezés érdekében változatos csomagokat kínálnak a jegyespároknak, de a legegyedibb kéréseknek is teret adnak, hogy különleges és felejthetetlen legyen az esküvőtök.”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

A hotelben – és így az esküvőhelyszínen – megtalálható cukrászda gondoskodik az ínycsiklandozó, ízléses süteményekről, és az esküvői tortáról is, a finom fogásokért és gasztronómiai élményekért hotelünk étterme felel. Esküvőhelyszínként a részletek megvalósítása során minden igényüket és elképzelésüket maximálisan szem előtt tartjuk. A hagyományos finomságok mellett diétás, diabetikus és paleo sütemények elkészítését is szívvel-lélekkel vállaljuk!

 

Esküvőhelyszín, ahol minden adott

Egy esküvőhelyszín, ami nagy ablakokkal, természetes fénnyel, közvetlen teraszkapcsolattal és kiváló felszereltséggel járul hozzá ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. Jól hangzik, nem igaz? Az esküvőhelyszínen saját bárpult található – ez természetesen igény esetén eltávolítható a vendégsereg függvényében – , a helyszín kis és nagy létszámú esküvőkhöz is ideális. Négycsillagos wellness hotelünk 76 főt tud kényelmesen elszállásolni, ennél nagyobb eseményekhez a hotel közelében fekvő, könnyedén elérhető szállást biztosítunk.

 

“Az ajkai Kristály Hotel tágas, csodás kilátással rendelkező szobáiban kényelmesen, luxuskörülmények között készülhettek fel a nagy napotokra. A szálló wellnessrészleggel is csábítja vendégeit, ahol kipihenhetitek az esküvő fáradalmait, sőt akár a mézes heteket is megkezdhetitek itt!”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

Széles, színes ajánlatokkal várjuk az esküvőhelyszín iránt érdeklődő jegyespárokat, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújtunk! Válassza a Kristály Hotelt esküvőhelyszínként, engedje, hogy maradéktalanul megvalósíthassuk elképzeléseit! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976