Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

A tökéletes esküvőhelyszín szállodában

Egy esküvőhelyszín szállodában azért tökéletes választás, mert nemcsak egy helyszínt kap a Nagy Napra, hanem a Kristály Hotelben egy egész, komplex szolgáltatás csomagot.

A tökéletes esküvőhelyszín szállodában

Esküvőhelyszín szállodában, ahol semmire nem lesz gondja

Esküvőhelyszín szállodában? Azért tökéletes választás, mert, ha az ajakai Kristály Hotelt választja, akkor nagyon sok terhet leadhat a válláról. Nemcsak az esküvő utáni ünnepléshez biztosítunk helyszínt, illetve szükség esetén szállást a pár, esetleg a vendégek részére, hanem egyéb szervezési munkálatban is kivesszük a részünket. Éttermünk gondoskodik a tökéletes menüről, szállodánkban található Kristály cukrászda pedig nemcsak az esküvő tortáról, hanem egyéb finom falatokról is. Jól felszerelt konferenciatermünkben a technológiára sem lesz gondja! Szállodánk nagyon sok esküvőnek otthont adott már, így nagy tapasztalatunk van ebben. 

 

Esküvőhelyszín szállodában? Kérjen személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Esküvőhelyszín szállodában nagy esküvőkhöz

Világraszóló lakodalmat szeretne, vagy egyszerűen csak nagy a család, sok a közeli barát, és senkit sem hagyna ki? Tágas konferencia termünkben mindenki el fog férni! Tehát egy esküvőhelyszín szállodában nagy esküvőhöz is ideális lehet. Jól felszerelt konferencia termünkben minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, fény- és hangtechnika, az elrendezést pedig többféleképpen is lehet variálni.

 

Esküvőhelyszín szállodában kis esküvőkhöz 

Nem mindenki szeretne hatalmas esküvőt, nagy felhajtást, vannak, akik szűk családi körben, a legközelibb barátok társaságában, idilli környezetben szeretnék megünnepelni a Nagy Napjukat. Ön is közéjük tartozik? Kis esküvőhöz is van tökéletes esküvőhelyszín szállodában. A Kristály Hotel éttermi részén van egy külön erre a célra fenntartott elkülönített rész, ahol tényleg szűk körben, varázslatos hangulatban tudják megünnepelni életük legszebb napját.

 

Esküvőhelyszín szállodában romantikus esküvőkhöz

A legtöbben már kislány korunk óta dédelgetjük álmunkat a Nagy Napról és a Boldogtó Igen-ről. Rózsaszín dekoráció, habos-babos díszek, hattyúk, tavirózsák, mint egy igazi tündérmese. Ön is valahogyan így képzelte el? Akkor is jó választás az esküvőhelyszín szállodában, hiszen a Kristály Hoteletől csupán 2 perces sétára található egy romantikus Csónakázó tó, a közepén egy apró szigettel, ami tökéletes helyszínt jelenthet Önnek, hogy kimondja az Igent!

 

Esküvőhelyszín szállodában balatoni esküvőkhöz

Van, aki mesébeillő esküvőről álmodozik, és van, aki filmbeillőről. Nagy álma, hogy a Balaton partján, esetleg egy hajón mondja ki a boldogító Igen-t? A Kristály Hoteltől a Balaton-felvidéken található, egy karnyújtásnyira a magyar tenger partjától, így ebben az esetben is tökéletes választás.

 

Esküvőhelyszín szállodában különleges esküvőkhöz

Különleges esküvőhöz különleges esküvőhelyszín szállodában! Ha Ön se nem romantikus, se nem hagyományos esküvőre vágyik, hanem valami kissé modernebbre, a Kristály Hotel akkor is remek választás. Nemcsak azért, mert a modern berendezés passzolni fog az esküvő stílusához, hanem azért is mert saját szórakoztató részlegünk, bowlingpályával, csocsóval, dartssal, és billiárd szalonnal nem csak Önt, hanem a vendégeket is le fogja venni a lábáról!

 

Ha esküvőhelyszín szállodában, akkor a Kristály Hotel! Kérjen egyénre szabott ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976