Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

A legjobb esküvőhelyszín wellness hotelben- Kristály Hotel, Ajka

Esküvőhelyszín wellness hotelben a legjobb választás, hiszen nemcsak a Nagy Nap tökéletes helyszínéül szolgál, hanem a rendezvény utáni kikapcsolódáshoz is megfelelő hátteret biztosít, akár még a mézes hetek eltöltésére is van lehetőség. Esküvőhelyszín wellness hotelben, ahol minden egyedi kérését teljesítik, ahol minden úgy alakulhat, ahogyan megálmodta, ahol mindenki azért dolgozik, hogy álmai valóra válhassanak? A Kristály Hotel a legjobb választás!

A legjobb esküvőhelyszín wellness hotelben- Kristály Hotel, Ajka

A legjobb esküvőhelyszín wellness hotelben

A Nagy Napot általában mindenki nagyon régóta tervezgeti, van, aki egy csendes, családi összejövetelre vágyik csupán, van, aki varázslatos környeztet szeretne, van aki azt szeretné, ha minden körülötte forogna, de van olyan is, aki legszívesebben csak elvegyülne, és jókat nevetne a vendégekkel, van aki habos-babos dekorációt, nagyszabású műsorokat szeretne, van aki pedig inkább csak jól szeretné érezni magát, Ön bármelyik csoportba is tartozzon, minden igényt kielégítő wellness hotelünk esküvőhelyszíne megfelelő választás Önnek. Komplex szolgáltatásaink, esküvőhelyszínként szolgáló wellness hotelünk csodás környezete, munkatársaink mindent megtesznek, hogy az Ön Nagy Napja pont olyan legyen, mint amilyenről kislányként álmodozott.

 

Ha egy mesébe illő esküvőhelyszínt keres wellness hotelben, ahol minden kívánságotok teljesülhet, akkor kérjen személyre szabott ajánlatott az alábbi űrlap kitöltésével! 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

 

Mesébe illő, természetközeli esküvőhelyszín wellness hotelben

Ha Ön a természet lágy ölén, kellemes, csendes hangulatban szeretné kimondani a boldogító igent, akkor a legjobb választás a Bakony lábánál, a varázslatos Kristály-völgyben, a páratlan Balaton-felvidék kellős közepén elhelyezkedő wellness szállodánk, amit körülölelnek a természet csodái. Több kis patak is folyik át a városon, illetve mesterségesen létrehozott Csónakázó-tó is található wellness szállodánk közvetlen közelben, amihez egy zöld park vezet. Ha esküvőhelyszín wellness hotelben, ahol a természet is közel van, akkor az ajkai Kristály Hotelnél nincsen jobb választás: a víz, a hegyek, a szőlőültetvények, és történelmi helyek tökéletes harmóniája, minden, ami egy idilli esküvőhöz kell.

 

Elegáns esküvőhelyszín wellness hotelben a Balatonnál

Esküvőhelyszínként is funkcionáló wellness hotelünk tényleg nagyszerű helyen helyezkedik el, hiszen nemcsak körbeveszik a természet kincsei, hanem a varázslatos magyar tenger partja is egy karnyújtásnyira van. Ha a türkízkéken csillogó Balaton partján szeretné kimondani élete legboldogabb, és legmeghatározóbb igenét, majd egy csendes helyen megünnepelni ezt, wellness hotelünk akkor is remek választás. Esküvőhelyszín wellness hotelben a Balaton mellett: legjobb választás a Kristály Hotel!

 

Esküvőhelyszín wellness hotelben, ahol semmire sem lesz gondja

Egy esküvőhelyszín wellness hotelben, varázslatos környezetben, ahol minden terhet levesznek a vállamról? Létezik! Wellness szállodánk komplex szolgáltatásokat biztosít az ide érkező jegyes pároknak. Nemcsak a helyszín biztosításában, hanem a szervezésben is nagyon szívesen kiveszik a részüket sokat tapasztalt kollegáink, éttermünk kínálatából minden pár megtalálhatja a tökéletes ünnepi menüt, cukrászdánk cukrászai pedig már igazán tapasztaltak esküvői torta készítésében! A hagyományos finomságok mellett diétás, diabetikus és paleo sütemények elkészítését is szívvel-lélekkel vállaljuk! Bármilyen kérdés, kérés esetén szívesen segítünk Önnek, Önöknek!

 

Esküvőhelyszín wellness hotelben exkluzív szolgáltatásokkal

Minden egyedi kívánságot igyekszünk teljesíteni. Wellness hotelünk 120 fő befogadására képes konferencia teremmel, modern wellness részleggel, kifinomult, stílusos szórakozásnak remek hátteret biztosító Carbon Bárral, elegáns étteremmel, valamint cukrászdával rendelkezik, amik az egész Nagy Nap lebonyolításában segédkeznek, valamint a ceremónia előtti, valamint utáni kikapcsolódást is szolgálhatják mind a vendégek, mind a pár részére. Hotelünk 2 lakosztállyal és 36 szobával várj a házasulandó párt és a násznépet. 
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976