Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Esküvői helyszín, ahol valóra váltjuk az álmod

Életünk legfontosabb napjainak egyike. Olyannyira, hogy értelemszerűen arra vágyunk, hogy minden tökéletesen alakuljon. Hotelünk csapata mindent megtesz azért, hogy az esküvői helyszínünkön megrendezésre kerülő menyegzőkön az álomból valóság váljon. Négycsillagos wellness és konferencia hotelünk páratlan esküvői helyszín a Bakony lábánál.

Esküvői helyszín, ahol valóra váltjuk az álmod

Esküvői helyszín a romantika és csillogás jegyében

A nap, amikor a Te és Énből Mi leszünk, a nap, amit oly sok éven át tervezünk, a nap, amikor két élet eggyé forr összé. A nap, amely tökéletes esküvői helyszínt érdemel, méghozzá olyat, amelynek minden apró részlete tökéletesen megfelel az ifjú pár igényeinek és elképzeléseinek. Mi ezt komplex megoldásokkal tesszük még varázslatosabbá!

 

Találjátok meg nálunk a tökéletes esküvői helyszínt. Adjon otthont a Kristály-völgy a Nagy Napnak! Kérd személyre szabott egyedi ajánlatunkat és változatos esküvői csomagjainkat az alábbi űrlap kitöltésével:

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Exkluzív, elegáns esküvői helyszín Ajkán, a Balaton és a Bakony szépségeitől csupán karnyújtásnyira

Fontos számotokra az esküvői helyszín eleganciája, exkluzivitása? Akkor a legjobb helyen jársz! Ajka a Balatontól csupán 30 kilométerre, a festői Bakony és a Káli-medence találkozásánál, a Kristály-völgyben fekszik. A környék természeti szépségeinek és színes programlehetőségeinek köszönhetően hotelünk nem csupán kiváló esküvői helyszín, de tökéletesen méltó arra, hogy a nászútat is itt töltsétek el.

 

Esküvői helyszín, ahol komplex megoldásokkal könnyítjük meg a dolgotokat

Természetesen esküvői helyszínként a lakodalom szervezésében is kivesszük a részünket, ráadásul minden igényt kielégítő komplex megoldásokkal, amelyeket tapasztalt munkatársaink biztosítanak az ifjú pár számára. Az esküvői helyszínt éppen úgy alakítják ki – méghozzá az utolsó részletig -, ahogy megálmodtátok. 

 

“Moden ékszerdoboz egy ugrásra a nyüzsgő Balaton parttól: a Bakony lábánál rejtőző Kristály Hotelben éppen olyan lesz a nagy napotok, amilyennek megálmodtátok. A Kristály-völgy ékét remek adottságainak és letisztult eleganciájának köszönhetően olyan köntösbe öltöztethetitek, amilyet csak elképzeltetek. A stresszmentes szervezés érdekében változatos csomagokat kínálnak a jegyespároknak, de a legegyedibb kéréseknek is teret adnak, hogy különleges és felejthetetlen legyen az esküvőtök.”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

 

Esküvői helyszínként a részletek megvalósítása során mindenigényeteket és elképzeléseteket maximálisan szem előtt tartjuk.

 

A tökéletes esküvői helyszín

Képzeld csak el… Egy esküvői helyszín, ami nagy ablakokkal, természetes fénnyel, közvetlen teraszkapcsolattal és kiváló felszereltséggel járul hozzá ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. Jól hangzik, nem igaz? Az esküvői helyszínen saját bárpult található – ez természetesen igény esetén eltávolítható a vendégsereg függvényében – , a helyszín kis és nagy létszámú esküvőkhöz is ideális. Négycsillagos wellness hotelünk 76 főt tud kényelmesen elszállásolni, ennél nagyobb eseményekhez a hotel közelében fekvő, könnyedén elérhető szállást biztosítunk.

Széles, színes ajánlatokkal várjuk az esküvői helyszín iránt érdeklődő jegyespárokat, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújtunk! Kérd egyedi, személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

A Kristály Hotel**** Ajka esküvői oldalát a topeskuvohelyszinek.hu oldalon ITT találod

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976