Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 tanács a tökéletes esküvői menü megalkotásához

Az esküvő szervezés sosem volt egyszerű dolog. Megannyi dolog van amire oda kell figyelni, olyan területek, amiknek egyébként a legtöbben nem vagyunk szakértői, de most mégis toppon kell lenni. Most az esküvői menü megtervezéséhez adunk egy kis segítséget: ezzel az 5 tanáccsal nemcsak könnyebb, hanem jobban átláthatóbb lesz az egész folyamat.

5 tanács a tökéletes esküvői menü megalkotásához

Válassza ki a tálalás stílusát

Öt fő módja van ételeinek felszolgálásának: tányéros ételek, büfé, családi stílus, felszolgálóállomások vagy olyan nehéz ételek, amelyeket a felszolgáló személyzet szolgál fel. A stílus kiválasztásakor gondolja át, hogyan fog működni a rendelkezésre álló helyen a tálalási rendszer, valamint az esemény formalitásához hogyan fog passzolni az egész. Célszerű együttműködni az esküvőhelyszínnel, és kikérni az ő álláspontjukat, kikérni a véleményüket, megkérni, hogy mutassák be, hogyan rendezhető be a tér. A Kristály Hotel konferencia terme többféleképpen is kialakítható, ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal! A megfelelő tálalási stílus kiválasztása nagyon fontos, mert ez befolyásolja a tálalandó ételeket.

 

Szezonális lehetőségek kiaknázása

Vegye figyelembe az esküvői évszakot! A helyi és szezonális esküvői ételek kiválasztása nemcsak friss, hanem még olcsóbb is lesz, mert nem kell messzire utaznia, és a szezonális alapanyagok ára is olcsóbb. Például a nyári melegben könnyedebb, frissítő ételeket, például jeges teát, limonádét, ropogós salátákat, csirkét és halat kínálhat. Télen jól beváltak a nehezebb választékok, például a steak, nehezebb húsos ételek, a krémes levesek és a forró csokoládé. Egy másik esküvői étel ötlet az, hogy olyan menüt válasszunk, amely kiegészíti a választott esküvői stílus témáját. 

Próbálja ki a Balaton-felvidék különleges gasztronómia kínálatát nálunk! A Hotelünkben működő étterem a Balaton-felvidék hagyományos ételeit készíti el Önöknek csapatunk, négycsillagos minőségben! Kérjen egyedi esküvői ajánlatot az űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Ne feledje kedvenceit!

Ez az Ön esküvője, ezért természetes, ha azt szeretné enni, amit szeret, és ezt akarod megosztani a vendégeiddel! Van olyan különleges élelmiszer, amely jelent valamit Önnek és partnerének? Talán az első randevúja egy olasz étteremben volt, így szeretné ezeket az ízeket látni az esküvői tányéron is? Persze nem azt mondjuk, hogy esküvői étlapod elkészítésekor ne gondolj arra, hogy a vendégeid mit is kedvelhetnek. Olyan területen van az esküvő, amely bizonyos ételekről ismert, amelyeket a városon kívüli vendégek máshol nem kaphatnak? Szolgáljon fel helyi ételeket! 

 

Vegye figyelembe az ételallergiákat és az étrendi szükségleteket

Sajnos a modern korunkban egyre többen küzdenek különböző ételallergiákkal, így nem fogyaszthatnak bármilyen ételeket, illetve vannak olyanok, akik más okból nem esznek például cukros dolgokat, vagy éppen állati eredetű ételeket. Fontos, hogy ők se éhezzenek, sőt bőségesen jól tudjanak lakni. Ne csak a fő menü tervezésénél gondoljon rájuk, hanem a desszert és a ceremónia közti ilyen-olyan alkalmakkor is. Szállodánkkal nyugodtan felveheti a kapcsolatot, ebben a kérdésben is tudunk majd segíteni.

 

Esztétikus megjelenés

Tudjuk, hogy természetesen azt szeretné, hogy az ételek ízletesek legyenek, de ezzel egy időben azt is, hogy az étel étvágygerjesztőnek tűnjön. Ha minket választ, akkor minden esetben beszélünk a tálalásról is, hogyan fogjuk bemutatni a különböző fogásokat, lehetnek kreatívak, vagy inkább a hagyományos tálalás a nyerő? A tökéletes prezentáció extra különlegességet ad, amely nagyszerű benyomást kelt.

 

Kérjen egyedi ajánlatot esküvő szervezéséhez nálunk!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976