Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 különleges esküvői trend 2021-re

Bár az esküvőnek megvannak a saját hagyományai, íratlan szabályai, azért időről időre változnak kicsit a dolgok, újabb és újabb trendek jelennek meg, amik persze nem változtatnak a lényegen, csak kicsit feldobják az egész esküvő hangulatát. Össze is gyűjtöttünk Önöknek 5 különleges esküvői trendet, amik előreláthatóan hódtani fognak 2021-ben.

5 különleges esküvői trend 2021-re

Esküvői trendek 2021: Lazább stílus

2021-ben már sokan nem vágynak hatalmas kastélyokra, fényűzésre, luxus kiegészítőkre, lelógó kristálycsillárokra, tökéletesen elegánsan komponált dekorációkra, hanem valami sokkal egyszerűbbre, hétköznapibbra, lazábbra. Előtérbe kerülnek az úgynevezett nappali stílusú dekorációk, az esküvői képeken megjelennek a kanapék, puha párnák, a természet, a bisztró jellegű vendéglátás. Ezzel egyidőben a habos esküvő ruhákat is félre lehet tenni kicsit, és előkapni a letisztultabb darabokat, sőt a vendégek öltözetével szemben sem lesznek olyan magasak az elvárások, persze a farmer továbbra sem megengedett, de a nyakkendőt otthon lehet hagyni.

 

Esküvői trendek 2021: A természetbe

A természetesség, a naturisztikus irány eddig is jelen volt az esküvői trendekben, és ez 2021-ben még tovább fokozódik. Egyre nagyobb trend lesz a „szabad ég alatt” kimondani a boldogító igent, és egyéb programokat is nyílt térre szervezni. A szállodánktól 2 perces sétára található Csónakázó tó szívében található sziget tökéletes helyszínt biztosít a szertartáshoz. 

 

Kimondani a nagy IGEN-t, csendes környezetben, egy mesés kis szigeten, az árnyékot adó fák lombkoronái alatt, ilyen egy tökéletes esküvő 2021-ben Ön szerint is? Akkor kérjen ajánlatot hozzánk az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Esküvői trendek 2021: Apró tósztok

2021-ben valószínűleg az esküvők sokkal szűkebb körűek lesznek, mint eddig megszokhattuk- az okokat még csak részletezni sem szeretnénk- csupán a szűk család, és a közeli barátok lesznek jelen. Ez a meghitt atmoszféra pedig tökéletes hátteret biztosít néhány, vagy kicsit több rövid tósztnak. A hatalmas világraszóló lakodalmakon nincs lehetőség, hogy mindenki hangot adjon érzelmeinek, jókívánságainak, de egy szűkebb körű, inkább baráti vacsorának tűnő ünnepélyen akár mindenki mondhat pár mondatot, kifejezheti gratulációját, elmesélheti személyes történeteit a párról, és ez igazán különleges hangulatot fog teremteni minden bizonnyal.

 

 

Esküvői trendek 2021: Mini torták

Háromszintes rózsákkal dekorált torta, marcipán figurákkal a tetején? 2021 esküvő trendjei ezt is megreformálják egy kicsit! Napjainkban már megszokhattuk, hogy a kevesebb több, és az egyszerűbb, néha szebb. Éppen ezért idén az emeletes torták helyét, az egyszerűbb egyszintes torták, illetve mini torták veszik át. Nemcsak nagyon mutatósak, hanem praktikusak is, hiszen így oda lehet figyelni, nemcsak a vendégek ízlésére a különböző ízválasztékkal, hanem a különböző érzékenységekre is.

 

Esküvői trendek 2021: Friss színek

„A szín az új fehér.” Manapság már nem ritka, hogy a jegyespár nem a fehér színt választja az esküvői dekoráció alapszínéül. Azt hiszem, azt is megszokhattuk már, hogy elég gyakran cserélődnek az esküvői trendszínek is. 2021 esküvői trendszínei a friss színek lesznek, csakúgy, mint a 90-es években. 2021-ben előrejelzések szerint sok pár fog friss, természet által vezérelt árnyalatokat választani az esküvőjükre. 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.