Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Esküvőszervezési tippek: 5 tipp, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen

Egy esküvőt megszervezni nem egyszerű feladat, ráadásul igen időigényes is. Mindemellett természetesen megérdemli az odafigyelést, hiszen a hölgyek gyakran már kislány koruk óta álmodoznak a napról, amikor két élet összeforr. Íme 5 hatékony tipp, amelyek segítségével a Nagy Nap éppen olyan lesz, ahogy elképzelték. 
 

Esküvőszervezési tippek: 5 tipp, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen

Esküvőszervezési tippek: Nr. 1. Az esküvői helyszín mindennek az alapja

Arról talán nem kell említést tennünk, hogy az esküvőhelyszín az egész eseményt nagy mértékben befolyásolja, éppen ezért érdemes ezzel kezdenünk a szervezési folyamatot. Alaposan át kell gondolnunk, hogy milyen helyszínt választunk, hiszen rengeteg szempontot figyelembe kell vennünk a várható létszámtól az esküvő hangulatán át a kellő méretű tánctérig. Wellness hotelünkben igazán páratlan, romantikus és exkluzív esküvőhelyszínt biztosítunk, ahol minden elképzelését és igényét szem előtt tartva alkotjuk meg a Nagy Nap minden apró részletét.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat esküvőhelyszínra az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 2.: A dekoráció ragadja meg elsőként a szemet

Amint a vendégek a terembe lépnek, azonnal a dekoráció, és a helyszín hangulata ragadja meg őket. Egy pompás, ízléses díszítés azonnal megadja az esemény alaphangulatát. A dekorációt érdemes összehangolni a helyszín stílusával, és arra is célszerű figyelni, hogy az egyes árnyalatok egymással harmonizáljanak. A hangsúlyosabbik szín jelenjen meg a lehető legtöbb dekorációs elemen, hogy tökéletes legyen az összhatás. 

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 3.: Egy esküvőn senki sem maradhat éhes

Bár a menü kialakítása során első sorban az ifjú pár preferenciái számítanak, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a vendégek igényeit sem. Van vegetáriánus, glutén- vagy laktózérzékeny, esetleg cukorbeteg a meghívottak listáján? Ők sem maradhatnak éhesek az est folyamán! Számukra célszerű olyan speciális menüt kialakítani, amit ők is problémamentesen fogyaszthatnak. Ezt nem csak a vacsora során kell figyelembe venni, de a snackek és sütemények, esetleg az esküvői torta esetében is.

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 4.: A torta az est fénypontja

Bár az esküvői tortának igen nagy szerepe van, a küllem mellett érdemes nagy figyelmet fordítani az ízesítésére is. Ha emeletes tortát választanak, célszerű kihasználni a lehetőségeket és különféle ízekben kérni a rétegeket, így a Nagy Nap vendégei is többféle változatot kóstolhatnak. Ha inkább az egyszerűségre esküsznek, apró cupcake-ekkel helyettesíthetik a különféle ízvariációkat.

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 5.: Így lesz tökéletes a hangulat

Hiába a pompásan feldíszített terem, a finom ételek vagy a szemetgyönyörködtető esküvői torta, ha a hangulat hagy némi kívánnivalót maga után. A program szervezése során érdemes ügyelni arra, hogy a vendégeknek ne kelljen túl sokáig várakozniuk. Az ültetési rend nagyban meghatározza az esemény hangulatát. Érdemes ügyelni arra, hogy azonos korosztályú személyeket ültessünk egy asztalhoz.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976