Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Esküvőszervezési tippek: 5 tipp, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen

Egy esküvőt megszervezni nem egyszerű feladat, ráadásul igen időigényes is. Mindemellett természetesen megérdemli az odafigyelést, hiszen a hölgyek gyakran már kislány koruk óta álmodoznak a napról, amikor két élet összeforr. Íme 5 hatékony tipp, amelyek segítségével a Nagy Nap éppen olyan lesz, ahogy elképzelték. 
 

Esküvőszervezési tippek: 5 tipp, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen

Esküvőszervezési tippek: Nr. 1. Az esküvői helyszín mindennek az alapja

Arról talán nem kell említést tennünk, hogy az esküvőhelyszín az egész eseményt nagy mértékben befolyásolja, éppen ezért érdemes ezzel kezdenünk a szervezési folyamatot. Alaposan át kell gondolnunk, hogy milyen helyszínt választunk, hiszen rengeteg szempontot figyelembe kell vennünk a várható létszámtól az esküvő hangulatán át a kellő méretű tánctérig. Wellness hotelünkben igazán páratlan, romantikus és exkluzív esküvőhelyszínt biztosítunk, ahol minden elképzelését és igényét szem előtt tartva alkotjuk meg a Nagy Nap minden apró részletét.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat esküvőhelyszínra az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 2.: A dekoráció ragadja meg elsőként a szemet

Amint a vendégek a terembe lépnek, azonnal a dekoráció, és a helyszín hangulata ragadja meg őket. Egy pompás, ízléses díszítés azonnal megadja az esemény alaphangulatát. A dekorációt érdemes összehangolni a helyszín stílusával, és arra is célszerű figyelni, hogy az egyes árnyalatok egymással harmonizáljanak. A hangsúlyosabbik szín jelenjen meg a lehető legtöbb dekorációs elemen, hogy tökéletes legyen az összhatás. 

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 3.: Egy esküvőn senki sem maradhat éhes

Bár a menü kialakítása során első sorban az ifjú pár preferenciái számítanak, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a vendégek igényeit sem. Van vegetáriánus, glutén- vagy laktózérzékeny, esetleg cukorbeteg a meghívottak listáján? Ők sem maradhatnak éhesek az est folyamán! Számukra célszerű olyan speciális menüt kialakítani, amit ők is problémamentesen fogyaszthatnak. Ezt nem csak a vacsora során kell figyelembe venni, de a snackek és sütemények, esetleg az esküvői torta esetében is.

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 4.: A torta az est fénypontja

Bár az esküvői tortának igen nagy szerepe van, a küllem mellett érdemes nagy figyelmet fordítani az ízesítésére is. Ha emeletes tortát választanak, célszerű kihasználni a lehetőségeket és különféle ízekben kérni a rétegeket, így a Nagy Nap vendégei is többféle változatot kóstolhatnak. Ha inkább az egyszerűségre esküsznek, apró cupcake-ekkel helyettesíthetik a különféle ízvariációkat.

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 5.: Így lesz tökéletes a hangulat

Hiába a pompásan feldíszített terem, a finom ételek vagy a szemetgyönyörködtető esküvői torta, ha a hangulat hagy némi kívánnivalót maga után. A program szervezése során érdemes ügyelni arra, hogy a vendégeknek ne kelljen túl sokáig várakozniuk. Az ültetési rend nagyban meghatározza az esemény hangulatát. Érdemes ügyelni arra, hogy azonos korosztályú személyeket ültessünk egy asztalhoz.
 

Ajánlatkérés szobafoglalásra

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért! Kérje ajánlatunkat szobafoglalásra az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Influencer Program

Influencer Program

Fontos számunkra, hogy vendégeink őszinte, kendőzetlen véleményeken és tapasztalatokon keresztül is megismerhessék valamelyest szállodánkat, mielőtt ellátogatnának hozzánk. Éppen ezért hoztuk létre...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.