Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Exkluzív esküvőhelyszín a Balaton-felvidéken

Egy exkluzív esküvőhöz exkluzív esküvőhelyszín illik, ezt biztosan Ön is jól tudja! Válassza a négycsillagos Kristály Hotelt, és mi garantáltan exkluzívvá varázsoljuk a Nagy Napját!

Exkluzív esküvőhelyszín a Balaton-felvidéken

Kristály Hotel- exkluzív esküvőhelyszín a javából

A Kristály Hotel Ajkán található. Varázslatos helyek, a Bakony és a Somló ölelésében helyezkedik el, csupán 30 kilométernyire a sokak által olyannyira szeretett Balaton partjától. Egy igazán exkluzív esküvőhelyszín idilli környezetben, megannyi exkluzív szolgáltatással, és modern berendezéssel. Tökéletes választás kis és nagy esküvőkhöz is. Engedje meg, hogy a következőkben részletesen bemutassuk, hogy miért a Kristály Hotel a legjobb választás, ha exkluzív esküvőhelyszínről van szó!

 

Exkluzív esküvőhelyszín komplex szolgáltatásokkal

A Kristály Hotel egy olyan exkluzív esküvőhelyszín, ahol tényleg semmire nem lesz gondja! Mi nem csak a helyszínt biztosítjuk a boldogító igen megünnepléséhez, hanem egy teljes szolgáltatáscsomaggal készülünk Önnek, ami tényleg szinte mindent magában foglal, így számtalan tehertől szabadulhat meg, és csak azzal foglalkozhat a Nagy Nap előtt, illetve közben, ami igazán fontos. A helyszín biztosítása mellett -helyi alapanyagok felhasználásával, exkluzív gasztronómiai különlegességeket készítő- éttermünk gondoskodik a menüről, a tortáról és a többi finom falatról pedig az éttermünkben működő Kristály cukrászda. A jó hangulathoz saját szórakoztató részlegünk is hozzájárul. Emellett természetesen szállodai szolgáltatásainkat is igénybe vehetik, szükség esetén, mind a szobákat és lakosztályokat, mind a wellness szolgáltatásokat. 

 

Egy igazán exkluzív esküvőhöz szükség van egy igazán exkluzív esküvőhelyszínre is! Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével a Kristály Hotelbe!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Exkluzív esküvőhelyszín exkluzív szolgáltatásokkal

Vendégeink kényelmét 36 darab modern, ízléses, természetközeli anyagokkal és színekkel berendezett szobáink, valamint két lakosztályunk biztosítja. Ennek következtében 76 fő kényelmes elszállásolható, ennél nagyobb események esetében a hotel közelében fekvő, könnyedén elérhető szállást biztosítunk. Hotelünk wellness részlegében 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medence, pezsgőfürdő, szaunakomplexum, és napozó terasz várja a vendégeket, esküvő előtti vagy utáni feltöltődéshez is ideális. Az exkluzív esküvőhelyszínüket pedig a Carbon Bárunk varázsolja igazán exkluzívvá, a billiárd szalonnal, négysávos bowling pályával, és egyéb szórakoztató elemekkel, amit garantáltan imádni fog a násznép.

 

Exkluzív esküvőhelyszín kis, és nagy esküvőkhöz

A Kristály Hotel egy olyan exkluzív esküvőhelyszín, ami egyaránt ideális kis és nagy esküvőkhöz is. Tágas, hatalmas ablakokkal ellátott konferencia termünk ideális helyszínt biztosít nagy létszámú esküvőkhöz, még a kisebb, közvetlenebb hangulatú exkluzív esküvőkhöz inkább éttermünk elkülönített részét ajánljuk. Mindkét esetben a legjobb szolgáltatásunkat nyújtjuk: teljeskörű kiszolgálás, modern berendezés, személyre szabott díszítés. Így a Nagy Nap valóban olyan lehet, ahogyan azt Ön megálmodta.

 

Kérjen ajánlatot álmai esküvőjéhez, álmai exkluzív esküvőhelyszínére az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976